Nežinau ar rinktis dviejų stiklų paketus ar trijų. Kas galit pasakyt, ar labai jau ženkliai jaučiasi skirtumas? Bijau, kad labai neužtamsintų kambarių. Ar tikrai žymiai šilčiau gaunasi su trimis stiklais, ar tas skirtumas nejuntamas?
O kaip čia su tais selektyviniais? Ar reikia būtinai du dėti, ar vieno pakanka pakete?
O kaip čia su tais selektyviniais? Ar reikia būtinai du dėti, ar vieno pakanka pakete?
Na mes irgi langų paieškose jau.Kažkaiplabai norėtusi patarimo iš patirties, renkamės ar Tiks langai, Hronas ar Rimlanga Aišku norisi ir kokybės ir padorios kainos.
QUOTE(Kobė @ 2009 08 27, 12:44)
Nežinau ar rinktis dviejų stiklų paketus ar trijų. Kas galit pasakyt, ar labai jau ženkliai jaučiasi skirtumas? Bijau, kad labai neužtamsintų kambarių. Ar tikrai žymiai šilčiau gaunasi su trimis stiklais, ar tas skirtumas nejuntamas?
mes renkamės trijų paketų, su dviems selektyviniais , gal užtenka ir 1 selektyvinio manau jei langai dideli tai turėtu jaustis, kaina gal nėra labai jau didelis skirtumas...
na mano žinios irgi tokios minimalios...siuo metu esame derybų laikotarpyje su viena firma...
o man klausimėlis kurios jau dėjote langus ar dėjote plėvelę kuri apsaugotu putas nuo drėgmės...iš lauko ir iš vidaus...
Mes užsisakėm Tiks langus: PVC profilių sistema "brugmann-AD5" ( Vokietije) kamerų skaičius 5, profilio plotis 73mm. Rinkomės ilgai, iš daugelio firmų, bet pasirinkom šią dėl patrauklios kainos ir atsiliepimų iš draugų tarpo.
Sveiki
Mano pažystami gamina langus , vidaus ir lauko duris, stiklina balkonus , lodžijas. Langai gaminami iš vokiško profilio ALUPLAST ir BRIUGMAN, su vokiška furnitura, penku kameru, iš selektivinio stiklo paketu(Viduje argono dujos) Profilio plotis 73mm. Įvairiu atspalviu, bet atspalvis ne laminuota 1mm storio plėvelė priklijuota ant balto rėmo (ir kai kas brugšteli plėvelė nusilupa) o iš lauko pusės eina plastikas pagal atspalvi. Ir kainos labai patrauklios.
Jei ka sudominau rašykit i AŽ arba skambinkit +370 600 26712
P.S. Jei kam i domu galesit paskaitėle išklausyti kokie langai yra geri ir kas tai yra geras rėmas, stiklas ir su kuo jis valgomas ir galesit paliginti su kitu gamintoju charakteristikomis ir kainomis
Mano pažystami gamina langus , vidaus ir lauko duris, stiklina balkonus , lodžijas. Langai gaminami iš vokiško profilio ALUPLAST ir BRIUGMAN, su vokiška furnitura, penku kameru, iš selektivinio stiklo paketu(Viduje argono dujos) Profilio plotis 73mm. Įvairiu atspalviu, bet atspalvis ne laminuota 1mm storio plėvelė priklijuota ant balto rėmo (ir kai kas brugšteli plėvelė nusilupa) o iš lauko pusės eina plastikas pagal atspalvi. Ir kainos labai patrauklios.
Jei ka sudominau rašykit i AŽ arba skambinkit +370 600 26712
P.S. Jei kam i domu galesit paskaitėle išklausyti kokie langai yra geri ir kas tai yra geras rėmas, stiklas ir su kuo jis valgomas ir galesit paliginti su kitu gamintoju charakteristikomis ir kainomis
QUOTE(sarra @ 2009 08 27, 16:25)
mes renkamės trijų paketų, su dviems selektyviniais , gal užtenka ir 1 selektyvinio manau jei langai dideli tai turėtu jaustis, kaina gal nėra labai jau didelis skirtumas...
na mano žinios irgi tokios minimalios...siuo metu esame derybų laikotarpyje su viena firma...
o man klausimėlis kurios jau dėjote langus ar dėjote plėvelę kuri apsaugotu putas nuo drėgmės...iš lauko ir iš vidaus...
Dejom is vidaus
Papildyta:
QUOTE(rutulyte @ 2009 08 25, 10:44)
Nenoreciau vien del to, kad dabar 80 % juos uzsakineja
QUOTE(Asio @ 2009 08 27, 22:00)
Nenoreciau vien del to, kad dabar 80 % juos uzsakineja
Na ir kas
Aš tokių norėčiau ne dėl to, kad paklausa 80%, o todėl kad man tokie gražu
Tai jei dabar mažai kas sakosi baltus, tau geriau tokie, nes jų paklausa maža?
Viena problemėlė dėl auksino ažuolo langu, žmonės kurie nori palangiu pagal langų spalva negali ju rasti, nes tiesiog tokios spalvos skardos nėra
QUOTE(Sindea @ 2009 08 28, 02:39)
Per kiek laiko jums pagamino langus?
sutartyje rašo per 3 savaites
Mes langus rinkomės su 2 selektyviniais stiklais, 3 kamerų (berods). O pirkom iš Prekmedos. Dar iš ten pat ir duris užsakėm. O rinkomės iš Faugos, Hrono ir dar kažkiekno ten, bet kainikės buvo ojojoj.. Na kolkas ir durys ir langai savo vietose Spalvos norėjom tamsios - tai gavosi tamsus ąžuolas, ir palanges jau turim, tik dar nesudėtos
Kalba ėjo apie kažkokias plėveles - tai pirmą kartą girdžiu apie jas. Kam jos reikalingos, kokiu tikslu dedamos?
Kalba ėjo apie kažkokias plėveles - tai pirmą kartą girdžiu apie jas. Kam jos reikalingos, kokiu tikslu dedamos?