As prisimenu kaip mes rinkomes langus, tai buvome tiks langai(Paneveys), tai mes ju nesirinkom, nes kaina neviliojo, bet jus zinotumete koks buvo ikirumas vadybininkes, tai siaubas ir spaudimas, kad greiciau pirktume, nes tipo po keliu dienu visoje europoje pabrangs langu stiklai 20 procentu ir dar nuolaidele pritaike 35 procentus, bet su tom nuolaidom, tai akiu dumimas. Sake, kad si nuolaida jau baigsis, bet lyg siol sios nauolaidos taikomos
Ir dar jei dideli kieki langu perki, tai taiko komercini pasiulyma visos firmos.
Ir dar vienas dalykas buvo, kad mes jau buvome isirinke firma ir pamaciau reklama, kad viena firma siulo tokia akcija. Jei atnesi kitos firmos pasiulima pigesni negu sios firmos, tai padaris dar nuolida, kad butu pigiau uz pigesnes firmos pasiulyma. Paskambinau siai firmai ir pasakiau, kad turi pigesni pasiulyma, tai ji man pasake, kad jie nieko negali padeti man, nes tos firmos kitokie langai, o ju kazkoks kitas pavadinimas, tai stai kokia akcija atrakcija
:)Man asmeniskai buvo pats slyksciausias dalykas klausineti langu kainas, nes kekviena firma vare ant kitu, kad pas juos tik vokiski langai, o pas kitus lenkiski... Tik viena firma tiesmukiskai pasake, kad pas juos lenkiski langai kaip ir pas visus, tai buvo labai juokinga