Įkraunama...
Įkraunama...

Langai

QUOTE(Asio @ 2009 06 11, 11:48)
Ne, skaiciavo  medzio imitacija, bet dabar galvoju, kad prie zalio stogo gal reiketu imti zalius aplietus akrilu  g.gif Vakar ejua pro Avulio nama jo zalias stoga ir zali langai, atrode  thumbup.gif
O kaip Jus rinktumetes 5 kameros ir 3 stiklai ar 6 kameros ir 2 stiklai  g.gif ir ar reikia tu apsaugu nuo isilauzimio, jei bus signalizacija  g.gif

Mes rinkomės 6 kamerų ir 3 stiklų smile.gif
Atsakyti
ir aš noriu paklausti, kaip ta langų apsauga nuo įsilaužimo, ar ji reikalinga?
Atsakyti
BUTINAI REIKALINGA TA APSAUGA NUO ISILAUZIMO. NESENIAI KAIMYNUS APIPLESE VIDURI BALTOS DIENOS,POLICIJA ATVAZIAVUS PARODE LABAI PAPRASTA BUDA,KAIP SU ATSUKTUVU PER KELIAS SEK.GALIMA ISIBRAUT
verysad.gif http://www.bernardin...l=articles/8960 CIA PASKAITKIT APIE APKAUSTUS IR TT
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAZULKOS: 11 birželio 2009 - 19:14
QUOTE(indrusep @ 2009 06 11, 18:51)
schmoll.gif  manau kad nenormalios...
Mums Vilniuje stoga uzdengs uz 25 LT/kv.m. (apsiltinimas, skarda, balkiai ir t.t.)  4u.gif

Apkaustai yra tam, kad vagys neiškeltų langų smile.gif Jei vagys pjaus skylę pakete (girdėjau, kad dabar tai "populiaru" ir tarp paprastų), tai apkaustai nepadės..
Dar reikia nepamiršti, kad kiekvienoje rankenoje turėsite po spynutę ir jas reikės nepamiršti užrakinti ax.gif Mes dėl šventos ramybės įsidėjom - vieneto kaina +/- 30 Lt
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2009 06 10, 18:09)
Kodel rinkotes butent Fauga  g.gif

Juos pasirinkom del kainos ir kokybes geriausio santykio. Kazkaip visai nepazystamu firmu rinktis nesinorejo, uzsakinejom langus visam namui, tai garantijos kazkokios visais atvejais norejosi ax.gif

QUOTE(ajd @ 2009 06 10, 18:53)
Kažkaip mums  fauga nesugeba paskaičiuoti, jau du kart elektroninį parašiau.

Ir mes pastebejom, kad kazkaip nenoriai faugistai i mailus reaguoja. Tai naglai patys jiem skambinom tongue.gif

QUOTE(Asio @ 2009 06 11, 12:48)
O kaip Jus rinktumetes 5 kameros ir 3 stiklai ar 6 kameros ir 2 stiklai  g.gif ir ar reikia tu apsaugu nuo isilauzimio, jei bus signalizacija  g.gif

Mes pasirinkom 5 kameru ir 3 stiklu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2009 06 12, 07:42)
Ir mes pastebejom, kad kazkaip nenoriai faugistai i mailus reaguoja. Tai naglai patys jiem skambinom  tongue.gif

Keista, aš bendravau su vyruku, tai noriai į mailus atsakinėjo, telefonu skambino, paskui pats teiravosi kas kaip, ką nusprendėm ax.gif Nepatiko tik moteris vadybininkė - klausiu kodėl jūsų ekspozicijoje terasinių durų tarpinė susibangavusios, tai ji man "Na, bet čia galima nesunkiai pakeisti" , sakau "Aš suprantu, bet klausimas dėl kokių priežsčių susibangavo ir kiek dažnai man teks keisti?", išgirstu atsakymą "Bet tai čia galima pakeisti" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2009 06 12, 10:10)
Keista, aš bendravau su vyruku, tai noriai į mailus atsakinėjo, telefonu skambino, paskui pats teiravosi kas kaip, ką nusprendėm  ax.gif Nepatiko tik moteris vadybininkė - klausiu kodėl jūsų ekspozicijoje terasinių durų tarpinė susibangavusios, tai ji man "Na, bet čia galima nesunkiai pakeisti" , sakau "Aš suprantu, bet klausimas dėl kokių priežsčių susibangavo ir kiek dažnai man teks keisti?", išgirstu atsakymą "Bet tai čia galima pakeisti"  doh.gif

"bet cia galima pakeisti" thumbup.gif doh.gif
Tai jau kai pradejom mes realiai dometis po ju paskaiciavimu, tai ir su mumis noriai kalbet pradejo. Mes ir ten vu vyruku bendraujam ax.gif Oi laukiam mes langu, laukiam, tikiuosi viskas bus ok g.gif
Atsakyti
QUOTE(MAZULKOS @ 2009 06 11, 20:11)
BUTINAI REIKALINGA TA APSAUGA NUO ISILAUZIMO. NESENIAI KAIMYNUS APIPLESE VIDURI BALTOS DIENOS,POLICIJA ATVAZIAVUS PARODE LABAI PAPRASTA BUDA,KAIP SU ATSUKTUVU PER KELIAS SEK.GALIMA ISIBRAUT
verysad.gif http://www.bernardin...l=articles/8960 CIA PASKAITKIT APIE APKAUSTUS IR TT

na aš šiame straipsnyje įžvelgiau keletą netikslumų. Visų pirma, kad gyv namuose namuose HN skelbia mažiausią 5 kartinę oro apykaitą. Pirmą kart girdžiu, bet čiaq ne į temą.
o antra dėl palangių pločio. tipo kad jos būtų kuo trumpesnės... Netiesa. Visų pirma radiatoriaus šilumos srautas yra kylantis, o ne užsiriečiantis link lango, todėl patartina, kad palangė uždengtų radiatorių iš viršaus , kad srautas pasidarytų intensyvesnis ir efektyviai užkirstų kelią šaltam orui nuo lango. gal suprantamai paaiškinau. jei ką tai reiktų pabraižyti...
Atsakyti
Kažin ar geriau megrames 6 kameru su 3 stiklais negu Schuko(aveplast) 5 kameru su 3 stiklais, kaina 6000 ir 6500(megrame nedaug brangiau). kas suprantate parašykite, ačiū.
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2009 06 13, 19:21)
Kažin ar geriau megrames 6 kameru su 3 stiklais negu Schuko(aveplast) 5 kameru su 3 stiklais, kaina 6000 ir 6500(megrame nedaug brangiau). kas suprantate parašykite, ačiū.

Plastikas laminuotas ar lietas?
Atsakyti
Taip parašyta pasiūlyme:
6 kamerų vokiška GEALAN IQ8000 profilių sistema,Rėmo plotis 74mm ir 25% šiltesnis už 3 kamerų profilį, vokiečių firmos Gretch Unitas (su mikroventiliacijos padėtimi,Stiklas - Pilkington, Saint - Gobain, Guardian, AGC, Interpane,Stiklo paketas: 6KS-12-4-12-6KS (6"KS"-12-4-12-6"KS").

Ir jų tinkalpy neparašyta ar lietas ar laminuotas. Nežianu ką daryt doh.gif

Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2009 06 14, 10:50)
Taip parašyta pasiūlyme:
6 kamerų vokiška GEALAN IQ8000 profilių sistema,Rėmo plotis 74mm ir 25% šiltesnis už 3 kamerų profilį, vokiečių firmos Gretch Unitas (su mikroventiliacijos padėtimi,Stiklas -  Pilkington, Saint - Gobain, Guardian, AGC, Interpane,Stiklo paketas: 6KS-12-4-12-6KS  (6"KS"-12-4-12-6"KS").

Ir jų tinkalpy neparašyta ar lietas ar laminuotas. Nežianu ką daryt doh.gif

Pasiteirauk vadybininko mirksiukas.gif Man iškart skaičiavo au akrilu, gal ir pas tave tas pats rolleyes.gif Jei taip, tai aš imčiau iš Megrame ax.gif Tik bet kuriuo atveju derėkis mirksiukas.gif
Atsakyti