Įkraunama...
Įkraunama...

Langai

QUOTE(egle13 @ 2009 06 09, 20:22)
Per kiek mazdaug dabar langus pagamina faugoj arba megramej?  g.gif

Megrame zadejo per 2 sav. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu matysiu ka man pasiulins g.gif ketvirtadeni leksiu per firmas turiu per dvi dienas uzsisakyti langus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egle13 @ 2009 06 10, 01:25)
Nu matysiu ka man pasiulins  g.gif  ketvirtadeni leksiu per firmas turiu per dvi dienas uzsisakyti langus  doh.gif

Kur taip skubat g.gif o i kokias dar leksit, parasykit ka gero sake rolleyes.gif vakar vienoj firmoj sake, kad Schuco profili jau lenkai gamina unsure.gif O Hronas butent schuko siulo, labai jau Fauga patrauklia kaina pasiule cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asio: 10 birželio 2009 - 11:40
Mes vakar su Fauga pasirasem sutarti. Sutarty - 20 dienu, bei jei medziagu turi, tai padarys per pora savaiciu.
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2009 06 10, 15:37)
Mes vakar su Fauga pasirasem sutarti. Sutarty - 20 dienu, bei jei medziagu turi, tai padarys per pora savaiciu.

Kodel rinkotes butent Fauga g.gif
Atsakyti
Kažkaip mums fauga nesugeba paskaičiuoti, jau du kart elektroninį parašiau. Dar labai keitas pastebėjimas:tik Lanlita išsiskyrė aukštesne kaina, lyginat su Hronu, megrame, Tiks,Alseka, Langu sistemos. Gal sakau tai reiškai kad jų geresni. Nes šiaip tai visų kokybė vienodai suprastėjusi-deda viską alia turkišką, lenkišką,kinietišką...
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2009 06 10, 18:53)
Kažkaip mums  fauga nesugeba paskaičiuoti, jau du kart elektroninį parašiau. Dar labai keitas pastebėjimas:tik Lanlita išsiskyrė aukštesne kaina, lyginat su Hronu, megrame, Tiks,Alseka, Langu sistemos. Gal sakau tai reiškai kad jų geresni. Nes šiaip tai visų kokybė vienodai suprastėjusi-deda viską alia turkišką, lenkišką,kinietišką...

Na man megrame paskaiciavo 1500 lt daugiau nei fauga unsure.gif
Zodziu didejimo tvarka eina Fauga- Hronas- Megrame cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2009 06 10, 17:58)
Na man megrame paskaiciavo 1500 lt daugiau nei fauga  unsure.gif
Zodziu didejimo tvarka eina Fauga- Hronas- Megrame  cool.gif

Pasiklausk ar Megrame paskaičiavo laminuotą ar lieto akrilo profilį smile.gif Jei pastarąjį, tai aš tuos pusantro t. nepagailėčiau ax.gif
Atsakyti
Sveikutes o as dejausi langus is Raseiniuose esancios imones UAB"Doneda" ir esu labai patenkinta langu kokybe ,atvaziuoja vadybinkas pakonsultuoja viska aiskiai isaaiskina ,ir kaina labai mane tenkino,nes kiek buvau perejus per imones del langu tai niekas taip gerai neisaaiskino apie langus kaip sita imone.O ir kaina nebuvo brangi as pirkau vien tik langus nes mano vyras moka juos deti tai dar labiau sutaupeme pinigu .Pirkau visam butui langus tai man kainavo tik 1590Lt.,ir gana greitai buvo padaryta per savaite laiko.Esu labai patenkinta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(safari @ 2009 06 11, 09:51)
Sveikutes  o as dejausi langus is Raseiniuose esancios imones UAB"Doneda" ir esu labai

Tokiais "gudravimais" čia gausit ne klientų, o antireklamą cool.gif
Atsakyti
As tik norejau pasakyti kad nieko blogo neturiu pries sita imone ,o ne gudrauti noriu,jei nesuprantat kad norejau su visais pasidziaugti gerais langais tai geriau neiko nesakykit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2009 06 10, 23:07)
Pasiklausk ar Megrame paskaičiavo laminuotą ar lieto akrilo profilį smile.gif Jei pastarąjį, tai aš tuos pusantro t. nepagailėčiau  ax.gif

Ne, skaiciavo medzio imitacija, bet dabar galvoju, kad prie zalio stogo gal reiketu imti zalius aplietus akrilu g.gif Vakar ejua pro Avulio nama jo zalias stoga ir zali langai, atrode thumbup.gif
O kaip Jus rinktumetes 5 kameros ir 3 stiklai ar 6 kameros ir 2 stiklai g.gif ir ar reikia tu apsaugu nuo isilauzimio, jei bus signalizacija g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asio: 11 birželio 2009 - 11:49