Mes ir jau ties Fauga apsistojom, tik va del spalvos niekaip nenusprendziam. Gal kas nors paskutiniu metu uzsisakinejo Faugoj langus, tarkim namui ir kokia nuolaida suteike, jei ne paslaptis? Nes kazkaip mano manymu jie gali duoti daug didesne, nei pasiulyme nurode.
pas mano pazistama sudeti mediniai Rudupio langai. gal 20 viso. tarnauja 3 metai. labai patenkitas, jokiu nusiskundimu.
hronas labai nebloga dabar varianta siulo su mediniais langais. man visas namas gaunasi tik 20 proventų brangiau negu plastikiniai.
O Tiks langai, arba kitaip jei vadinasi Aveplast, niekam su jais nepatariu reikalu turėt, nes tikri aferistai ir melagiai, kitaip negaliu jų pavadinti. suderejau viena, kaina, po 2 valandų sugalvojo naują, poto kai paprasiau galutine saskaitą apmokėjimui atsiuntė dar trecia.. na tada jau mano kantrybė truko..
Papildyta:
o kokį faugos profilį pasirinkote? aš kaškaip pas visus gamingojus užklausiau, o faugą pamiršau..
O Tiks langai, arba kitaip jei vadinasi Aveplast, niekam su jais nepatariu reikalu turėt, nes tikri aferistai ir melagiai, kitaip negaliu jų pavadinti. suderejau viena, kaina, po 2 valandų sugalvojo naują, poto kai paprasiau galutine saskaitą apmokėjimui atsiuntė dar trecia.. na tada jau mano kantrybė truko..
Papildyta:
QUOTE(skruzdelytee @ 2009 02 20, 17:48)
Mes ir jau ties Fauga apsistojom, tik va del spalvos niekaip nenusprendziam. Gal kas nors paskutiniu metu uzsisakinejo Faugoj langus, tarkim namui ir kokia nuolaida suteike, jei ne paslaptis? Nes kazkaip mano manymu jie gali duoti daug didesne, nei pasiulyme nurode.
o kokį faugos profilį pasirinkote? aš kaškaip pas visus gamingojus užklausiau, o faugą pamiršau..
geguti, jeigu ne paslaptis, kokia langu kvadratura ir kokia kainele pasiule? ir kokie ten langai - su apkaustais, dazyti ir t.t. dekui
QUOTE(gegutis @ 2009 02 20, 21:00)
hronas labai nebloga dabar varianta siulo su mediniais langais. man visas namas gaunasi tik 20 proventų brangiau negu plastikiniai.
Aš irgi buvau neblogą pasiūlymą gavusi iš Hrono, tačiau man pasirodė įtartinas kainų skirtumas (tarp plastikinių ir medinių bei kitų gamintojų), tad nusprendžiau vistik apsistoti ties plastikiniais Faugos langais Negirdėjau blogų atsiliepimų nei dėl jų langų, nei dėl aptarnavimo, statybų inspekcija ir vartotojų teisės taip pat nėra gavę dėl jų skundų
mes tikriausiai taip pat Fauga rinksimes. man ju prestige profiliai super atrodo
Norėčiau sulaukti nusimanančio apie langus patarimo. Svarstau pasirinkimą tarp Hrono plastikinių langų , kaustytų aliuminiu ir Tiks plastikinių. Visa kita : spalva , kamerų , stiklų skaičius tas pats. Kaina žinoma tiks-ų pigesnė beveik 30 procentų. Labai norėčiau , kad šį kartą susilaikytų reklamistai ir pasilaikytų savo neobjektyvią nuomonę sau. Laukiu komentarų
QUOTE(daivaa @ 2009 02 21, 00:00)
Norėčiau sulaukti nusimanančio apie langus patarimo. Svarstau pasirinkimą tarp Hrono plastikinių langų , kaustytų aliuminiu ir Tiks plastikinių. Visa kita : spalva , kamerų , stiklų skaičius tas pats. Kaina žinoma tiks-ų pigesnė beveik 30 procentų. Labai norėčiau , kad šį kartą susilaikytų reklamistai ir pasilaikytų savo neobjektyvią nuomonę sau. Laukiu komentarų
Nesu nei reklamistė, nei labai nusimananati apie langus, tačiau gan nemažai domėjausi, tad jei rinktis iš šių dviejų variantų, rinkčiausi Hroną
QUOTE(daivaa @ 2009 02 21, 01:00)
kaip jau anksčiau minejau tik ne tiks, nors man jų tas ThermoArt+ profilis visai patiko.
Papildyta:
QUOTE(liniux @ 2009 02 20, 21:14)
geguti, jeigu ne paslaptis, kokia langu kvadratura ir kokia kainele pasiule? ir kokie ten langai - su apkaustais, dazyti ir t.t. dekui
pas mane kvadratura 36kv.m. plastikiniai pas visus gamintojus apie 12000 svyruoja, o medinius pasiūlė už 16500
cai kainos be montažo darbų.
aciu visai gera kainike.
QUOTE(gegutis @ 2009 02 22, 18:37)
pas mane kvadratura 36kv.m. plastikiniai pas visus gamintojus apie 12000 svyruoja, o medinius pasiūlė už 16500
QUOTE(skruzdelytee @ 2009 02 20, 16:48)
Mums Fauga skaiciavo viska su 10% nuolaida.
As uzsakinejau is Faugos sau spalvotus. Kol kas viskas 10 balu. O procentukus jie duoda pgl fiksuota programa, kiek valdzia nustacius. Savo nuoziura vadybininkas negali dar kazkiek nuleist nuo paciu gaminiu. Viskas nuo langu skaiciaus ten. Na o visa kita tai priklauso nuo jusu derybiniu igudziu. Jokiu skambiu akciju jie ten nedaro, bet kainos sakyciau vienos maziausiu gaunasi. Kai rinkausi Sabonio langai samata padare 2k didesne, po to dave 40 proc skambia nuolaida ir vistiek dar 1500Lt brungiau buvo. taigi nepakibkit, ziurekit kas galutinai gaunasi, kad ir kur besikreiptumet.