Įkraunama...
Įkraunama...

Langai

QUOTE(Endendu @ 2008 07 12, 23:22)
Nesutinku. Nes žymiai didesnė tikimybė, kad tas garažas štampuos langus nesilaikydamas technologijų, ar elementariai neturės tam reikiamos įrangos. Tad langai tokie patys tikrai nebus.
Technologija ten viena ir ta pati. Esme yra turimi irengimai ir proceso automatizavimo lygis bei zmones ten dirbantys. Megrame kaip pvz turi Gelan tikrai nebloga profili, bet pas tevus sumontavom gamintus kazkokiam dzukijos kaime, metyt girtu ir daugiau maziau rankiniu budu. Arba stakles blogai uzprogramuotos. Terasines durys isviso nesidarineja jau, tarpas tarp staktos ir varcios toks didelis kad apkaustai nepagauna uzrakto. Gumos sandarinimo vieno lango buvo suplesytos ir po to suklijuotos kokiais superglue, atidarant langa viskas sulipe buvo ir vel perplyso. Matmenys neatitiko, transportavimo subraizymai visur. Nu zodziu vaizdas kad prisilupe kaip reikiant gamino. Uzsakinejom Marijampoles Megramej, tvirtinimo elementu isviso nedave, atsimazino. Uz spalvotus 6 kameru langus sumokejom tikrai daug, o kokybe gamybos yra apverktina.
Dabar nemazai imoniu gaminasi langus lenkijoj. Kur tipo labai automatizuotas procesas, zmogaus isikisimas minimalus ir kokybe atseit labai gera. Kaip tik 2 tokius langus neseniai parsiveziau, dar nera kada sumontuot, bet montuojant poaiskes kokybe. Imones kolkas neminesiu.
Pries pusmeti vienus lenku gamybos sedevrus montavom tai priekaistu tikrai turiu, matmenys nebuvo tikslus, langas nestaciakampis net. bet kaina kiek zinau buvo labai gera.
Atsakyti
Na langai name labai svarbu.. taupyti nezinau ar verta..
bet yra vienas bet.. pas mane daug dideliu (terasiniu) langu ir tikrai nezinau kaip medis laikys, ar nevaikscios..? nejudes, kaip jis atrodys po 5 metu..? as pasiryzus moketi LT, bet daug abejoniu, nes niekas neisvardina "MEDIS ZYMIAI GERIAU, NES: 1. ................ 2. .................... 3. ............ ir t.t.
gal galite padeti..?
Atsakyti
QUOTE(laumitta @ 2008 07 17, 11:53)
Na langai name labai svarbu.. taupyti nezinau ar verta..
bet yra vienas bet.. pas mane daug dideliu (terasiniu) langu ir tikrai nezinau kaip medis laikys, ar nevaikscios..? nejudes, kaip jis atrodys po 5 metu..? as pasiryzus moketi LT, bet daug abejoniu, nes niekas neisvardina "MEDIS ZYMIAI GERIAU, NES: 1. ................ 2. .................... 3. ............ ir t.t.
gal galite padeti..?

o vieningos nuomones situ klausimu nera... niekas jum taip ir neisvardins...
jus nezinot ar verta taupyti, o as pasirinkdama plastika galvojau -kam moket daugiau. pas mane plastikas medzio imitacijos, nugi labai graziai atrodo. namas rastinis, tai priverstines ventiliacijos neisirenginejom, nezinau kaip butu kituose namuose. man mediniai langai visiskai nnieko nereiskia smile.gif gal ir keistai skamba, bet negalejau sugalvoti nei vienos priezasties kodel man mediniai butu buve geriau. kad naturalus? tai klausimas kiek ten to naturalumo, kai medis klijuotas. kvepavimas? na tai is vis sunku kad per keliu centimetru profili dar ir oras vaiksciotu.. tiesa stoglangius susidejom medinius. net nezinau ar yra ju plastikiniu. bet ir velgi - man dabar tas medinis langas nuo plastikinio visiskai nesiskiria. na bet kiekvienam savi prioritetai.

o jeigu i tema, tai dejomes megrame langus. keletas kliauzu visgi yra, tai pradzioj pykau, bet vyrukai firmj labai operatyviai ir nesigincydami pazadejo viska kuo skubiau istaisyti, tad laukiu dabar smile.gif
Atsakyti

o jeigu i tema, tai dejomes megrame langus. keletas kliauzu visgi yra, tai pradzioj pykau, bet vyrukai firmj labai operatyviai ir nesigincydami pazadejo viska kuo skubiau istaisyti, tad laukiu dabar smile.gif
[/quote]

kokie kliauzai, cia but ateičiai idomu, ir dar tuo paciu, jus kai kaune uzsakinjot langus, jums nuolaida padare kaip pazystamai ar nusiderejot, cia irgi informacija ateičiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pego @ 2008 07 17, 12:13)
kokie kliauzai, cia but ateičiai idomu, ir dar tuo paciu, jus kai kaune uzsakinjot langus, jums nuolaida padare kaip pazystamai ar nusiderejot, cia irgi informacija ateičiai mirksiukas.gif

kliauzai nera labai baisus, bet nuotaika visgi sugadino, uzsisakem vitrina uz 4500lt, o stiklo paketas kai detas, uzlenkta guma, ir pacioj matomiausioj vietoj matosi kad viduj ta guma susiraicius... bet cia pazadejo atvaziuoti ir perdeti stiklo paketa, kad viskas butu ciki.
o antra kliauza tai kad vienam lange rankena imontuota gerokai zemiau nei visuose kituose languose, ir virtuvej ziurint i du langus matosi kad rankenos skirtinguose lyiuose. bet ir cia pazadejo pakeisti varcios rema, taip kad viskas issprendziama. dar gal ir kokia nuolaida issimusiu ta proga smile.gif
uzsakinejau Kaune ir be pazinciu.
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2008 07 17, 10:28)
kliauzai nera labai baisus, bet nuotaika visgi sugadino, uzsisakem vitrina uz 4500lt, o stiklo paketas kai detas, uzlenkta guma, ir pacioj matomiausioj vietoj matosi kad viduj ta guma susiraicius... bet cia pazadejo atvaziuoti ir perdeti stiklo paketa, kad viskas butu ciki.
o antra kliauza tai kad vienam lange rankena imontuota gerokai zemiau nei visuose kituose languose, ir virtuvej ziurint i du langus matosi kad rankenos skirtinguose lyiuose. bet ir cia pazadejo pakeisti varcios rema, taip kad viskas issprendziama. dar gal ir kokia nuolaida issimusiu ta proga smile.gif
uzsakinejau Kaune ir be pazinciu.

As ussisakiau panevezyje be jokiu pazinciu is TIKS langu, samata padare per kelias valandas(preliminaria,buvau nusiuntus internetu uzklausa), langus sake sumontuos 2,5 sav, begyje. Kaina buvo 2 maziausia is ~8 apvazinetu panevezio firmu, ir nezinau kodel cia daug kas raso kad ji didziausia, dar nuejusi pas juos su vadybininku ju graziai pasnekejau, tai dar nuolaidos padare drinks_cheers.gif . Be to, pas juos buvo tokie langai kokiu neturi niekas kitas, su kazkokia silta armatura viduj kur buvau, o ir firma kaip jie sake, jau 15 metu gyva, ne kaip ta kur i buta man langus dejo - po metu uzsidare ir ta 5metu garantija gali tik viena vieta valyti biggrin.gif
Atsakyti
Klausimas gal ir ne visai į temą, bet bent jau prie langų. Keičiam bute langus, jau išmatuota, po savaitės turėtų montuoti. Sutarta, kad sieną, kuri yra šalia balkono durų, griausim, langas turėtų būti nevarstomas (vitrina), iki pat grindų. Radiatorių keisim, bet jo vieta liks ta pati, t.y. lygiagrečiai su langu. Vienas pažįstamas supeikė mūsų planą: sako, kad langas už radiatoriaus rasos, kondensatas ant grindų bėgs. Jo teigimu, langas negali baigtis žemiau, nei radiatoriaus viršus. Gal kas turit patirties, kaip tokiais atvejais būna?
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2008 07 19, 14:53)
pažįstamas supeikė mūsų planą: sako, kad langas už radiatoriaus rasos, kondensatas ant grindų bėgs. Jo teigimu, langas negali baigtis žemiau, nei radiatoriaus viršus.
Jūsų draugas visiškai teisus.
... ir vaizdelis nekoks, kai "horizonte" radiatorius riogso g.gif ...

Beje, ar vadybininkas šiuo klausimu neišreiškė nuomonės? blink.gif
Papildyta:
P.s. Mes po ilgų svarstymų langus užsisakėm toj firmoj, kurios vadybininkas ne tik išklausė mūsų pageidavimus, bet ir siūlė keletą variantų, išaiškino, kas, kaip, kodėl biggrin.gif ...
Pasigirsiu (tikiuosi cool.gif ), kai langus sudės.

Atsakyti
O tai kodel tuomet daug kur naujai statomuose daugiabuciuose radiatorius deda butent prie lango? as visa laika maniau kad kaip tik del to, jog nerasotu... radiatorius juk skleidzia silto sauso oro srauta ir langa turetu dziovinti, bei neleisti kauptis dregmei, ir siltas oras juk nekyla vien statmenai i virsu, tad ir uz radiatoriaus esancia vieta turetu sildyti. ar yra visai ne taip? 4u.gif

P.S. o vaizdelis tai tikrai nekoks radiatoriaus is lauko puses smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garsink: 20 liepos 2008 - 09:17
Mes irgi prie "languotuju" prisiregistruojam. tiksliau bandom ieskotis kas, kur ir kaip. Beje, kaip ir Gorada turim rastuka ir mastau, kad imsim medzio imitacijos plastika...ne tik del kainos, bet ir todel, kad langai vitrininiai ir nezinau kaip tokius didziulius medis laikys...beje, Gorada dejotes kiek kameru...ar daret kazkuria dali varstoma (vedinimui ar pan.)., kiek kvadratu reikejo ir kokia bendra kaina (jei ne paslaptis, galima ir i az) esu zalia, tad kai kurie kl gali durnai skambet..sorry blush2.gif
Atsakyti
Laba. Musu seimyna pradeto ieskoti langu ir susidureme, su keista problema. LanguCentras siulo langus is "VEKA swingline", o Gipura siulo is "VEKA topline", kiek as girdejau is pazustamu, kad VEKA profilei geri (Vokiski), bet cia dilema nepasake kokie is tikruju. Todel noreciau prasyti pagalbos ir patarimo smile.gif patarkite kokius langus deti. Gal abidvi firmos gera seeee sulio.
Aplamai tai klausinejome daugelio firmu tai kaina panasi sviruoja +-500 lt , o vidurkis 20000 lt, gal ka nors turetumete pasiulyti. Dekui is anksto blush2.gif
Atsakyti
Apskritai is plastikiniu man labiausiai patiko DECEUNINCK profiliai, isideje buvom bute, be mazesniuju standartiniu langu, didziausia vitrina isikalem per visa siena, nei traskejo, nei lingavo, geri mechanizmai, stori profiliai, na zodziu man labai labai patiko, tiesa, visuose dejom orlaides. Virtuveje turejau dazytos, klijuotos medienos Alsekos langus, cia taipogi be priekaistu.
Atsakyti