Įkraunama...
Įkraunama...

Langai

Sveiki, norejau pasiklausti tokio dalykelio del langu spalvos. As buvau grieztai nusprendus,kad is vidaus ir is isores langai bus rudi, o dabar viena pazistama subalamutino, sako kad nepraktiska, kai rudi is vidaus jei noresi pakeisti namu interjera sunku bus spalva derinti.
Tai gal jus galit patarti? Gal kas buvo susidures su siuo klausimu?
Atsakyti
QUOTE(skruzdelytee @ 2008 06 17, 14:13)
Sveiki, norejau pasiklausti tokio dalykelio del langu spalvos. As buvau grieztai nusprendus,kad is vidaus ir is isores langai bus rudi, o dabar viena pazistama subalamutino, sako kad nepraktiska, kai rudi is vidaus jei noresi pakeisti namu interjera sunku bus spalva derinti.
Tai gal jus  galit patarti? Gal kas buvo susidures su siuo klausimu?

Mes is vidaus darysim baltus, nes man nelabai derinasi pvz.rudi langai ir baltos uzuolaidos. Dar balta spalva is vidaus man suteikia daugiau sviesos.
Atsakyti
QUOTE(Nida0511 @ 2008 06 17, 16:42)
Mes is vidaus darysim baltus, nes man nelabai derinasi pvz.rudi langai ir baltos uzuolaidos. Dar balta spalva is vidaus man suteikia daugiau sviesos.

bet pas jus namelis rastinis.. tai kaip ta balta spalva prie rasto? mes tai imam plastikiniuslangus, bet is abieju pusiu auksinio azuolo imitacija mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,
taip gavosi, kad buvome išvykę, kai hronas dėjo mums langus į namą. Dabar turime priimti jų darbą. Gal kas galėtų patarti, į ką atkreipti dėmesį priimant langus, kaip suprasti kokia atliktų darbų kokybė?
Atsakyti
QUOTE(sonic @ 2008 06 18, 10:51)
Sveiki,
taip gavosi, kad buvome išvykę, kai hronas dėjo mums langus į namą. Dabar turime priimti jų darbą. Gal kas galėtų patarti, į ką atkreipti dėmesį priimant langus, kaip suprasti kokia atliktų darbų kokybė?

Paziurekite kaip darinejasi langai. Langas turi darinetis lengvai ir kas svarbiausia jis negali pats atsidaryti arba uzsidaryti (cia jei langas kreivai istatytas). Bet dabar abejoju ar buna kad taip kreivai sustatytu. O siaip pasiimkite gulsciuka ir patikrinkite jeigu taip montuotojais nepasitikite biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NEVEDES @ 2008 05 31, 10:45)
galiu pasiulyti hrono langus ir dar pigiai

Patys brangiausi langai Hrono, tokia firma geriau is vis apeiti.
Gal kas zinote, kur galima butu uzsisakyti langus internete, kur surasai savo langu ismatavimus, ir uz poros savaitciu tuos langus gauni prie savo duru?
Zinau kai kurios firmeles siuncia tuos ismatavimus i vokietija, ir gauna stiklo paketus ir visa rema graziai supakuotus, belieka tik paciam issitatyti ir taip sutaupote daugiau nei 3 kartus. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dumblas @ 2008 07 10, 10:31)
Patys brangiausi langai Hrono, tokia firma geriau is vis apeiti.
Gal kas zinote, kur galima butu uzsisakyti langus internete, kur surasai savo langu ismatavimus, ir uz poros savaitciu tuos langus gauni prie savo duru?
Zinau kai kurios firmeles siuncia tuos ismatavimus i vokietija, ir gauna stiklo paketus ir visa rema graziai supakuotus, belieka tik paciam issitatyti ir taip sutaupote daugiau nei 3 kartus. thumbup.gif

Aha, o paskui va ir gaunasi, kad po savo išmatavimų tų langų neįmanoma įstatyti....

O šiaip, tai brangiausi langai tikrai ne Hrono. Dolitos sakyčiau. Bet jie ir geriausi.
Atsakyti
Peržvelgiau visą temą, bet neaptikau nuomonių apie Lanlitą (Kaune) g.gif . Gal kam teko turėt reikalų su šia firma?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 11 liepos 2008 - 17:34
O kas ka gali pasakyti apie Megrame medinius langus?
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2008 07 10, 13:23)
O šiaip, tai brangiausi langai tikrai ne Hrono. Dolitos sakyčiau. Bet jie ir geriausi.

Ups bigsmile.gif , ne Dolitos, DolEtos....smile.gif
Atsakyti
Pagrinde reikia ziureti kokios firmos profiliai ir kokios firmos apkaustai (lango mechanizmas). o ar megrame ar hronas dar koks garazas jei jie is to pacio profilio ir apkaustu tai tie langai bus tokie patys tik kaina gali skirtis labai zymiai.
Atsakyti
QUOTE(Waidosas @ 2008 07 12, 22:58)
Pagrinde reikia ziureti kokios firmos profiliai ir kokios firmos apkaustai (lango mechanizmas). o ar megrame ar hronas dar koks garazas  jei jie is to pacio profilio ir apkaustu tai tie langai bus tokie patys tik kaina gali skirtis labai zymiai.

Nesutinku. Nes žymiai didesnė tikimybė, kad tas garažas štampuos langus nesilaikydamas technologijų, ar elementariai neturės tam reikiamos įrangos. Tad langai tokie patys tikrai nebus.
Atsakyti