Įkraunama...
Įkraunama...

Langai

O ar girdejot ka apie Veka Swingline langus? Man kazkaip pati forma remo patinka,bet kol kas jokiu atsiliepimu apie ta firma negirdejau. g.gif
Atsakyti
Sveiki, galime pasiulyti UAB ,,Silumos apskaita". Tiesa ju internete nerasi taciau paskambinus 8681 10123 vaikinukas viska paaiskins ir patars. Ir padarys uz priimtina kaina.
QUOTE(mykolė @ 2008 04 12, 17:57)
Gal parekomenduokit kas ne rinkos ryklius, o paprastesnių, bet kokybiškai dirbančių firmelių Kaune??
O Hronas už spalvotus plastikinius paskaičiavo 35 000lt, kai tuo tarpu Alseka ir Lanlita apie 25 000lt..?ir negalėjo paaiškinti, ką geresnio siūlo už daug didesnę kainą..?(beje, ir Hrone, ir Alseko Schuko profilis..). Ir žinok žmogau, kažkodėl nelabai norisi sukišti babkes kažkam vien dėl to, kad yra rinkos lyderis..

Atsakyti
Pas mus name Hrono langai smile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif na stai ir mums jau parupo langai rolleyes.gif musu namas rastinis ir mes norime detis medinius langus su stiklo paketais, tik beda ta kad sioj srity doh.gif nieko nesuprantam.gal galit padeti ax.gif 4u.gif gal galit pasiulyti ar patarti koki nebloga varianta ir su kaina ikandama- koki profili ar kameru skaiciu koki rinktis blink.gif kokie dar ten remai aliumininiai doh.gif blink.gif , os ilumos tai norisi....
nu vienu zodziu, lauksiu bet kokiu patarimu blush2.gif 4u.gif
langai uzimtu apie 45 kv.m, tad biski kaina susidaro frusty.gif surrender.gif ir dar norim is didziojo kambario duris kaip langus pasidaryti i terasa g.gif
kazi kaip cia bus, o plastiko i rastini nama nelabai norisi deti rolleyes.gif
Atsakyti
O man labai idomu, ka manote apie orlaides languose. Man vienoje firmoje patare ju nedeti, nes tai, anot ju, sudaro salcio barjera. Jie siulo nedeti, o projekte nurodyta, kad orlaides turetu buti.
Atsakyti
g.gif apie orlaides tai nieko nezinau, man net mintis nekilo ju deti. schmoll.gif as kai buvau gimdymo namuose, ten langai buvo su orlaidem plastikiniai- tai nepatiko schmoll.gif , buvo silta, norejosi langa atsidaryti, bet mazylis salia buvo - tai pabijojau, o tas orlaides atidariau tai traukimas jautesi gerai doh.gif tai va del to ir net mintis nekila uzsisakyti ju su langais. nors aisku cia geriau zodi tartu tas kas turi tokius langus su orlaidem unsure.gif g.gif tai vat jokio patarimo gero ir nedaviau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GitaZ @ 2008 05 25, 19:44)
O man labai idomu, ka manote apie orlaides languose. Man vienoje firmoje patare ju nedeti, nes tai, anot ju, sudaro salcio barjera. Jie siulo nedeti, o projekte nurodyta, kad orlaides turetu buti.

Na, mes orlaides turėjom ir bute, ir dabar įsidėjome name, net minčių nekilo jų nedėti. Bute buvo ir plastikiniai, ir mediniai langai, o name tik mediniai, todėl žinau kaip orlaidės tarnauja. Tai, apskritai, nepakeičiamas dalykėlis, juk vėdinimas yra būtinas, išvažiuodama į darbą, atostogaut, nakčiai ir pan., niekuomet nekils mintis langus palikti pravirus ar "ant" mikroventiliacijos, nes labai jau nesaugu, o štai orlaidės žiemą, vasarą ir pan. atviros, traukimą puikiai "prigesina" užuolaidos.
Nepastebėjau jokio šalčio barjero, būna, kad žiemą rasoja, bet tik tiek. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogiux: 26 gegužės 2008 - 20:50
Sveikuciai, as vat norejau pasiteirauti ne apie firmas, o apie pacius langus. Pagal projekteli man noretusi langu su skersinukais ( jie siek tiek brangesni kiek girdejau) ar niekas nesigaili juos susidejas? na kaip valymas? ir visa kita. ne vieniems metams gi desimes tai nesinori paskui nagus grauzti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brunetike @ 2008 05 28, 10:17)
Sveikuciai, as vat norejau pasiteirauti ne apie firmas, o apie pacius langus. Pagal projekteli man noretusi langu su skersinukais ( jie siek tiek brangesni kiek girdejau) ar niekas nesigaili juos susidejas? na kaip valymas? ir visa kita. ne vieniems metams gi desimes tai nesinori paskui nagus grauzti  ax.gif

tikrai baisiai nepatogu! turiu 4 tokius langus "grotelem". kiekvienam is ju turi po 12 langeliu, tad iseina 48 langeliai, ir vargeli tu mano, kai reikia visus juos graziai isvalyti, kampucius nublizginti... i nama vien del sitos priezasties jokiu budu nedesiu tu langeliu. nors vaizdas ju grazus.
Atsakyti
QUOTE(Brunetike @ 2008 05 28, 08:17)
Sveikuciai, as vat norejau pasiteirauti ne apie firmas, o apie pacius langus. Pagal projekteli man noretusi langu su skersinukais ( jie siek tiek brangesni kiek girdejau) ar niekas nesigaili juos susidejas? na kaip valymas? ir visa kita. ne vieniems metams gi desimes tai nesinori paskui nagus grauzti  ax.gif

QUOTE(Gorada @ 2008 05 30, 14:14)
tikrai baisiai nepatogu! turiu 4 tokius langus "grotelem". kiekvienam is ju turi po 12 langeliu, tad iseina 48 langeliai, ir vargeli tu mano, kai reikia visus juos graziai isvalyti, kampucius nublizginti... i nama vien del sitos priezasties jokiu budu nedesiu tu langeliu. nors vaizdas ju grazus.

Na taip g.gif , sunku išvalyt, bet mačiau yra tokių skersinukų, kurie tik vaizdą turi, o iš tiesų yra sudėti (priklijuoti?) pačio stiklo paketo viduje, todėl šiuo atveju ir vaizdas geras ir valymas nesunkus smile.gif
Atsakyti

galiu pasiulyti hrono langus ir dar pigiai

QUOTE(palang-mamyte @ 2007 10 23, 15:04)
na kainos tikrai nevienodos  schmoll.gif
as uzsisakiau HRono 5 kameru su praplatinta varcia. o brangiausiai buvo paskaiciave TIKS langai, poto kainos ritasi zemyn hensmenn, hronas, megrame, goldesa, o kur visai pigiai langita ir panasios tai kazkaip itartinai pasirode. beto ju visu profiliai skiriasi, seip patarciau ne tik siuntineti uzklausimus i firmas internetu bet ir i labiausiai norimas firmas nueit , pasiziuret koks profilis, ka pasiulyt turi idomesnio, taip man ipirso praplatinta varcia  biggrin.gif  seip ji man grazesne ir dedasi 3 stiklai, jei pageidauji 2. zodziu pasivaiksciosi, pasiziuresi, daug suzinosi ir mum papasakosi  mirksiukas.gif 
sekmes renkantis.

Atsakyti
QUOTE(NEVEDES @ 2008 05 31, 10:45)
galiu pasiulyti hrono langus ir dar pigiai

g.gif cia kaip pasiulymas ar tik siulot toj firmoj uzsisakyti? g.gif kokiam mieste?
Atsakyti