Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip "nuimti" užkeikimą?

QUOTE(Jadziūnė @ 2008 06 27, 13:47)
1. Aš savąjį laikau banko saugykloje  cool.gif Na ta jumoro jausmą...
2. O Tavęs, esi tikra, kad niekas nėra prakeikęs? (Nu aš tai točnai ne, negalvok, neturiu galių ir supratimo tam...  lotuliukas.gif ) O kaip dalyvauti nusiėmime reikia? Prašyčiau plačiau.  4u.gif

Sese,geriau pasirupink apsauga (kuri veiksmingiausia kai pasidarai pati 4u.gif ) nes po tavo nepakartojamu jumoru,visgi slepiasi jautri siela,o tokias paveikti nera labai sunku bigsmile.gif Ypatingai apsaugos reikalingos,kai zmogus randasi kokiose nors kryzkelese,emociskai pasilpes ir t.t......

Beje,galiu turi praktiskai kiekvienas-ziniu ne..... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiromante: 27 birželio 2008 - 14:02
QUOTE(vaižgantė @ 2008 02 20, 00:22)
Atsiprašau, bet jaučiu pareigą būtent tave suklaidinti.

QUOTE(vaižgantė @ 2008 02 20, 01:05)
Taip taip. Tu virvę turi ar tau paskolinti?  mirksiukas.gif

Važgante, nu po tokių postų gali Tave kas ir prakeikti .... blink.gif

QUOTE(Chiromante @ 2008 06 27, 15:52)
Sese,geriau pasirupink apsauga (kuri veiksmingiausia kai pasidarai pati 4u.gif ) nes po tavo nepakartojamu jumoru,visgi slepiasi jautri siela,o tokias paveikti nera labai sunku bigsmile.gif Ypatingai apsaugos  reikalingos,kai zmogus randasi kokiose nors kryzkelese,emociskai pasilpes ir t.t......

Sese Chyro, jau ką ką, o apsaugas išmanau puikiai mirksiukas.gif , todėl ir vaikų dar nedaug prisdariau biggrin.gif , su jumoro apsauga banko saugyklose irgi tvarka, ten savo afčiarkas nuvariau rolleyes.gif Tai vėl kortas padėliojai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 06 27, 14:04)

Sese Chyro, jau ką ką, o apsaugas išmanau puikiai  mirksiukas.gif , todėl ir vaikų dar nedaug prisdariau  biggrin.gif , su jumoro apsauga banko saugyklose irgi tvarka, ten savo afčiarkas nuvariau  rolleyes.gif Tai vėl kortas padėliojai?  bigsmile.gif

Nu turiu silpnybe-dar zemo lygio tarologe esu bigsmile.gif - kava gerdama vis ka nors pasidelioju.....O uzvakar soke buvau nuo savo pasideliojimo g.gif Skaiciau labai idomu vienos garsios rusu tarologes straipsniu cikla ir pasideliojau su klausimu,ka ji dabar veikia-man parode smurtine mirti doh.gif Tada pradejau ieskot informacijos-tikrai-neseniai tragiskai zuvo-dar siandien galva ziauriai skauda...nu tiesa,vakar vynelio gal padauginau,bet turbut ne nuo jo.... g.gif

O,beje,jumoras viena is stipriausiu apsaugu-cia taip sako garsi anglu mage-parapsichologe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 06 27, 09:35)
Manęs nežavi tai, kad deiriečiams nebūdingas etikos laikymasis...

Kuo jis pasireiškia?
Kur ta neetika?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arpos: 27 birželio 2008 - 16:01
QUOTE(SoJa @ 2007 10 23, 13:46)
Dovanokit, kam nepatiks mano komentaras, bet išreiškiu savo nuomone  4u.gif
Pastebėjau, kad žmonėms kur kas labiau patinka savo nesekmes pateisinti prakeikimais ar kitais kokiais magiškais reiškiniais. Gal tas nesekmes ir prišaukiate galvodama, kad esat prakeikta (užkeikta) ? Pasąmonės galia milžiniška - apie ką galvosit tą ir įsikalbėsit. Galvokit pozytyviai ir praeis Jūsų visi prakeikimai. Jeigu kasdien lauksit nelaimių tai ir sulauksit. Žmonės tikėdami, kad geria veiksmingus vaistus (o iš tikro vitaminus) pasveiksta nuo mirtinų ligų, todėl manau, kad Jums pagelbės tikėjimas, kad viskas yra gerai.
Jeigu esate tikinti pasinaudokit sandles patarimu.
O kreipdamasi į visokius "magus" tapsit dar labiau pažeidžiama. Nu dovanokit, bet netikiu aš jais ir tiek. Sutikčiau būti net gi kokio nors tokio "speco" prakeikta, nes žinau, kad nieko man tas prakeikimas nepakenktų.
Vaižgante, mane nustebino Jūsų komentaras. Kiek skaičiau Jūsų postų, tai susidariau įspūdį, kad Jus turėtumėt žinoti kur ieškoti Dievo  mirksiukas.gif

Na kiekvienas turi savo nuomone..pvz mano uosviene yra energetike, tai mn 5 metus skaudejo galva, kol nepasake uosviene, kad yra siela prilipusi prie smegenu ir kol jos nenueme, tol skaudejo galvva..daktarai tyre tipo migrena pripaise, bet kai nueme ta siela, man jokio galvos skausmo nebeliko..tai va ir tikek zmogau kuo nori..
Atsakyti
Siela prilipo prie smegenų? Oho...
Atsakyti
Tu matai, kaip būna blink.gif g.gif Kažkaip pagalvojau, o kaip tokiam žmogui numirti, jei jau tektų, su prilipusia siela g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Mergina matyt ne taip issireiske,arba tai koks nors "darbinis" pavadinimas biggrin.gif
Atsakyti
Savą karmą ant savęs užsikrauti įmanoma, bet sielą?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 06 27, 18:40)
Siela prilipo prie smegenų? Oho...

kas cia keisto? cia toks gal jos issireiskimas. viskas labai paprasta, tai moteriai tiesiog buvo paleista negatyvi programa, kuri susiformavo i energetinio struktura,pastaroji''prilipo'' prie energetinio moters kuno galvos( smegenu) srityje. kartais, Tu Vaizgante, parasai tokiu atsiliepimu,kad regis tik pasisaipyti norisi Tau, kelis zodzius mesteli, apsimesdama,tarytumei nesupranti apie ka kalbama. Nemanau,kad tai yra etiska.
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2007 10 23, 11:06)
Idomus jus zmones, tikite kad yra piktos dvasios, bet pas Dieva neinate, o juk vienintelis Jis gali jas valdyti.

Gal gali pasakyti Dievo kabineto numerį? Mielai apsilankyčiau.  ax.gif

pasibels i savo Širdį mirksiukas.gif , ir tau bus atidaryta.
Papildyta:
QUOTE(Daile @ 2007 10 25, 16:16)
Blogis egzistavo ir egzistuoja...galima cia beliatristikom uzsiimt ir pasakoti apie tikejima, netikejima, bet labiau pasidomejus, pamatai jog niekseliu pilni kampai. ir kai tau  blogo linki energetiskai stiprus zmogus, kuris dazniausiai buna tau pakenkti norincio zmogaus tarpininkas.
Pati esu tikinti, myliu Dieva ir jo kurinius, man rodes priesu neturiu...bet pasirodo turiu...Parase man tik sms, "plusi kraujais, as tuo pasirupinau" blink.gif  nesamone, netikejau, del visa pikto ugnies pagalba isvaliau namus, save...
po savaites operacija - puliuojantis apindicitas, mazai truko iki trukimo...
pasidomejau. ir suzinojau tookiu baisiu dalyku, kaip tie juodieji magai dirba, kad ieskau asmenu, kurie sugeba kovoti su uzkeikimais, prakeikimais ir visu kitu blogiu.
Viena bureja, paskuria lankesi mano drauge pasiule savo paslaugas, uz 500 litu padaro lele, kurios pagalba valdai koki nori zmogu, dazniausiai jas daro neistikimiems vyrams, ar moterims, kurios nori vedusi vyra prisiristi prie saves...
ir pati parode ant spintos gulincia lele, pasakius, kad kol ji cia gules, tol jos vyras gyvens uz sienos ir tarnaus jai.
ir zinok, kada kokia nesubrendele sugalvos tokiu budu pakenkti tau ar artimiesiems...
Ir melstis gali cia iki apsi...kimo, jei zmogus uzkeike, zmogus ir nuimti gali...astraline kova.

tai va būtent,kad melstis reikia ne tada,kai jau uodega svyla,o tada kai esi laimingas, sveikas ir tuomet, nei tave kas uzkeisk, nei prakeisk, nei kaip kitaip paveiks. pats lengviausias būdas būti visada laisvam ir sveikam,tai pasitikejimas Dievu ir Meile Jam. Ir nereikes tada krimsti nei įmantrių knygiūkščių, nei kortų ''čiupinėti'', nei užkeikimų mėtyti, vėtyti. mirksiukas.gif
Papildyta:
formulė labai paprasta: išmokime paprasčiausiai DĖKOTI Dievui už tai, kad esame, kad kvėpuojame, kad tiesiog- Gyvename. smile.gif ( tuomet nereikės nei prašyti, nes jau BUS duota)

nepagalvokite,kad esu kokia davatkėlė, tiesiog kai jau pereini begalių begales praktikų dvasinių, perskaitai beprotiškai fantastiškai daug literatūros ezoterinėmis temomis, kai jau nebelieka kur eiti, tuomet sugrįžti atgal, į save, į Pražią, LINK SAVO ŠAKNŲ... kažkada A. Šliogeris rašė, kad gyvenimas yra ''gyvatė ryjanti savo uodegą'', kažkada to nesupratau, dabar galiu teigti jog tai- tiesa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RaGana Esu: 27 birželio 2008 - 21:06
QUOTE(RaGana Esu @ 2008 06 27, 23:04)
...melstis reikia ne tada,kai jau uodega svyla,o tada kai esi laimingas, sveikas ir tuomet, nei tave kas uzkeisk, nei prakeisk, nei kaip kitaip paveiks.  pats lengviausias būdas būti visada laisvam ir sveikam,tai pasitikejimas Dievu ir Meile Jam. Ir nereikes tada krimsti nei įmantrių knygiūkščių, nei kortų ''čiupinėti'', nei užkeikimų mėtyti, vėtyti.  mirksiukas.gif

formulė labai paprasta: išmokime paprasčiausiai DĖKOTI Dievui už tai, kad esame, kad kvėpuojame, kad tiesiog- Gyvename. smile.gif ( tuomet nereikės nei prašyti, nes jau BUS duota)

thumbup.gif Pritariu 100%. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RaGana Esu @ 2008 06 27, 21:04)
kas cia keisto? cia toks gal jos issireiskimas. viskas labai paprasta, tai moteriai tiesiog buvo paleista negatyvi programa, kuri susiformavo i energetinio struktura,pastaroji''prilipo'' prie energetinio moters kuno galvos( smegenu) srityje. kartais, Tu Vaizgante, parasai tokiu atsiliepimu,kad regis tik pasisaipyti norisi Tau, kelis zodzius mesteli, apsimesdama,tarytumei nesupranti apie ka kalbama. Nemanau,kad tai yra etiska.

Tai gal mes visi su prilipusiomis prie galvų sielomis vaikštome?
Manau, puikiai žinai,kad visos programos prilimpa tik prie tų, kuriems jų reikia.Bet koks mechaninis programos nuėmimas yra nusikaltimas. Tai mano nuomonė.
Atsakyti