QUOTE(vaižgantė @ 2008 06 27, 18:40)
Siela prilipo prie smegenų? Oho...
kas cia keisto? cia toks gal jos issireiskimas. viskas labai paprasta, tai moteriai tiesiog buvo paleista negatyvi programa, kuri susiformavo i energetinio struktura,pastaroji''prilipo'' prie energetinio moters kuno galvos( smegenu) srityje. kartais, Tu Vaizgante, parasai tokiu atsiliepimu,kad regis tik pasisaipyti norisi Tau, kelis zodzius mesteli, apsimesdama,tarytumei nesupranti apie ka kalbama. Nemanau,kad tai yra etiska.
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2007 10 23, 11:06)
Idomus jus zmones, tikite kad yra piktos dvasios, bet pas Dieva neinate, o juk vienintelis Jis gali jas valdyti.
Gal gali pasakyti Dievo kabineto numerį? Mielai apsilankyčiau.
pasibels i savo Širdį
, ir tau bus atidaryta.
Papildyta:
QUOTE(Daile @ 2007 10 25, 16:16)
Blogis egzistavo ir egzistuoja...galima cia beliatristikom uzsiimt ir pasakoti apie tikejima, netikejima, bet labiau pasidomejus, pamatai jog niekseliu pilni kampai. ir kai tau blogo linki energetiskai stiprus zmogus, kuris dazniausiai buna tau pakenkti norincio zmogaus tarpininkas.
Pati esu tikinti, myliu Dieva ir jo kurinius, man rodes priesu neturiu...bet pasirodo turiu...Parase man tik sms, "plusi kraujais, as tuo pasirupinau"
nesamone, netikejau, del visa pikto ugnies pagalba isvaliau namus, save...
po savaites operacija - puliuojantis apindicitas, mazai truko iki trukimo...
pasidomejau. ir suzinojau tookiu baisiu dalyku, kaip tie juodieji magai dirba, kad ieskau asmenu, kurie sugeba kovoti su uzkeikimais, prakeikimais ir visu kitu blogiu.
Viena bureja, paskuria lankesi mano drauge pasiule savo paslaugas, uz 500 litu padaro lele, kurios pagalba valdai koki nori zmogu, dazniausiai jas daro neistikimiems vyrams, ar moterims, kurios nori vedusi vyra prisiristi prie saves...
ir pati parode ant spintos gulincia lele, pasakius, kad kol ji cia gules, tol jos vyras gyvens uz sienos ir tarnaus jai.
ir zinok, kada kokia nesubrendele sugalvos tokiu budu pakenkti tau ar artimiesiems...
Ir melstis gali cia iki apsi...kimo, jei zmogus uzkeike, zmogus ir nuimti gali...astraline kova.
tai va būtent,kad melstis reikia ne tada,kai jau uodega svyla,o tada kai esi laimingas, sveikas ir tuomet, nei tave kas uzkeisk, nei prakeisk, nei kaip kitaip paveiks. pats lengviausias būdas būti visada laisvam ir sveikam,tai pasitikejimas Dievu ir Meile Jam. Ir nereikes tada krimsti nei įmantrių knygiūkščių, nei kortų ''čiupinėti'', nei užkeikimų mėtyti, vėtyti.
Papildyta:
formulė labai paprasta: išmokime paprasčiausiai DĖKOTI Dievui už tai, kad esame, kad kvėpuojame, kad tiesiog- Gyvename.
( tuomet nereikės nei prašyti, nes jau BUS duota)
nepagalvokite,kad esu kokia davatkėlė, tiesiog kai jau pereini begalių begales praktikų dvasinių, perskaitai beprotiškai fantastiškai daug literatūros ezoterinėmis temomis, kai jau nebelieka kur eiti, tuomet sugrįžti atgal, į save, į Pražią, LINK SAVO ŠAKNŲ... kažkada A. Šliogeris rašė, kad gyvenimas yra ''gyvatė ryjanti savo uodegą'', kažkada to nesupratau, dabar galiu teigti jog tai- tiesa.