QUOTE(rmetta @ 2014 05 29, 12:11)
tai cia yra zmoniu juodinimas,jei parasiau zodzius: vagys, beDieviai, blogi zmones? As nerodziau pirstu ir nevardinau kurie. Juk visi zinom,kad tokie pasauly egzistuoja. Na Jus man keistuole
aha, man tai atrodo juodinimas. Kad jie egzistuoja tai gerai, tegul egzistuoja (mano aplinkoj kažkaip mažai egzistuojančių taip. Bandau prisiminti kokį niekšą konkretų dabar, neprisimenu), nors žinau teoriškai, kad normalus žmogus priešų turi turėti, nes "toks gyvenimas", t.y., čia pasirinkimas toks, o ne privalomas dalykas. Be to, ar galima juos smerkti ir manyti, kad tai jiems turi nesisekt, o mum turi sektis ir panašiai. Nu is kur mum zinot ir spręsti, kad tai jie nuodėmingi labai. Iš didelės laimės tokiais netampama. Tai nelaimingi žmonės. Nieko, kad keistuole, zinau sita
Nu vat pasimedžiat šiandien, tą patį padarėt vakar, o jau vien į mane koks santykis. Jis negatyvus, nes aš Jūsų standartų neatitinku. Čia gi tas pats. Ir ta problema ne Jūsų vienos, daugelio žmonių, tik kad vieni nori tai pradirbti, kiti nenori, nes tokia jų teisybė ir toks gyvenimas. Tai kodėl tada pretenzijos Dievui, kad maldos neišklausytos? Vat vakarykštės neišklausytos gali būt dėl to, kad ant manęs pavarėte normaliai ir man buvo negera nuo Jūsų. Tuo metu. Nu ir kasdien taip. Tas maldas iškart nusveria kitų smerkimas, todėl lieka nulis ir niekas nesikeičia.
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 05 29, 13:08)
Nepykit, bet prunkstelejau po sios frazes
O Napoleonas dar savo nuomones nesako?
nea, "Taro kortos" yra nickas tarologo, su kuriuo diskutavom šitoj temoj ir būtent apie šiuos dalykus, jei nepastebėjot, mūsų požiūriai čia sutapo, todėl ir paminėjau.
o jei juokinga, tai tuo geriau
Kazkaip ziuriu, kad zmones neperskaite temos komentuoja ir visiskai "ne kurse" budami, tyciojasi ir pan. Isvis gerai kazkada mano nemegstamas Uzkalnis parase, kad cia forumas, pavadinimu "supervista". Cia vat vienintelis jo pasireiskimas, su kuriuo sutinku
arba perskaito po keliu menesiu ir tada i atlapus
nors tada atrode, jog diskusija vyksta
rausvos žuvelės
ištirps rytui tekant skausmu
spurdančios širdys