Prakeikimai ir visas 'gėris' kuris yra siunčiamas žmogui ir jokio skirtumo tiki jis tuo ar ne. Jeigu nusiųstą tai adresatą pasiekia, tai tik laiko, pinigų ir meistro galių galimybių klausimas. Nebent yra tam tikra apsauga, kuria isigyjame ne melsdamiesi, gaila, bet tai nėra pagrindinis priešnuodis, o tik pagalbinis. Ne vieno meistro nesulaiko pakenkti kitam, jeigu gavo tokį užsakymą jis netgi kartais privalo vykdyti, nes tie kurie dirba su juodąją magiją yra įsipareigoje paklusti ir atduoti duoklę blogosiom jėgom. Stipriai pasakiau, bet ėsmė tokia. Kas dėl žodžių, palinkėjimu siunčiamu į mūsų pusę, sutinku kad pasiekia tada, jeigu juos priimame. Bet kai kurie tiek savyje turi blogio ir purvo, kad net ir mūsų noras nereaguoti į tai nepadės. Apsauga, gali suteikti tik šiuos srities meistras, tinkama sau surasti irgi nėra lengva, kartais nemažai ir pinigų tam išleidžiama ir pas 'šarlatanus' papuolama. Gaila, bet ir vienos apsaugos kuri saugotų visada nėra. Ne kartą esu pasisakiusi apie tai, blogis buvo, yra ir bus, nepaisant tikite tuo ar ne. Tik kažkodėl stipriai yra propaguojamą, kad to nėra, o gal net sau įsikalbama, tikriausiai turima omenyje kenčiantiems dangus. Visa tai yra, bet tai nėra apčiuopiama, tai nėra įrodoma, bet tai yra. Jeigu jaučiate, kad kažkas gyvenime ne taip, ypač po kažkokio tai įvykio, privaloma yra bent jau pasitikrinti, apsivalyti ir ne tik maldomis. Pasitikrinti reikia ne pas vieną, o pas kelis. Nes ko ilgiau uždelsiate to tai stipriau paveikia gyvenimą, likimą, šeimą visa kas yra aplink Jūs, gali būti tiesiog griaunama. Kai bebūtų sprendimo teisė visada lieka žmogui nori kentėk ar susitaikyk. Už savo gyvenimą atsakome patys.
QUOTE(klimte @ 2014 05 08, 10:10)
Laba diena,
Negalvojau, kad kada kreipsiuos panašiu klausimu, ieškant atsakymo. Mūsų šeimai labai nesiseka. Nesiseka ne dabar, o turbūt kokie 5-6 metai. Nesėkmės labiausiai "sukasi" aplink vyrą - didžiausios nelaimės įvyko tuomet, kai jis būdavo vienas. Bet kas negerai jam, negerai visai šeimai... Vis ieškom atsakymo - "kodėl?", "už ką?". Stengiamės gyventi pagal išsikeltas normas "elkis su kitu taip, kaip nori, kad su tavim elgtųsi", padėt artimui ir ne tik.
Prieš mėnesį gyvenimas pradėjo lyg ir gerėti, dar pamenu, mąsčiau "kad negali būti, kad laimė aplankė ir mūsų namus", ir po kelių dienų - nelaimė, kuri visą tą laimę nubraukė vienu kirčiu. Rodos, kad gyvenimas, kaip mechaninė mėsmalė, vis įtraukia į savo ašmenis...
Su vyru esame tokie, kurie nesiskundžia ir neverkia, koks gyvenimas sunkus, vis stengiames eiti tolyn. Todėl yra žmonių, kurie mąsto, esą mūsų gyvenimas labai lengvas. Nesinorėtų taip mąstyti, bet yra šalia mūsų šeimos labai pavydžių žmonių. Nežinia dėl ko, bet vis jauti iš jų sklindantį energinį negatyvą.
Mane taip pat kankina mintys dėl vieno įvykio, kai 2008m. su vyru nuvykom į Palangą. Tuomet laukiausi. Apsistojom vienam kambarėly, moteriškė paprašė didelių pinigų už jį. Sutikome mokėti, nes su vyru norėjome pailsėti, pabūti dviese. Kambary buvo įrengtas dušas, nuėjome maudytis. Matyt buvo įrengtas nesandariai, nes užpylė apatinį aukštą. Įvyko konfliktas iš moteriškės pusės. Kadangi moteriškė buvo labai priešiskai nusiteikusi, šaukė (nors ne mūsų kaltė, kad taip įvyko), mes paprašėm gražinti pinigus ir atlaisvinom kambarį. Atvykęs moters sūnus atsiprašė ir gražino pinigus, o moteris stovėjo ir rėkė - "PRAKEIKIU JUS, IR JŪSŲ NEGIMUSĮ VAIKĄ". Labai tada išsigandau, nesupratau kodėl ji taip elgėsi. Nelikom Palangoj, važiavom namo, ir nuo tada ją vis atsimenu... Negi nelaimingas, piktas žmogus keliais išrėktais žodžiais gali taip pakenkti?
Nežinau, ar tinkamai kreipiuosi, ar čia reik ieškot atsakymo. Bet gal yra kas nors, kas galėtų bent patarti. Ačiū
Negalvojau, kad kada kreipsiuos panašiu klausimu, ieškant atsakymo. Mūsų šeimai labai nesiseka. Nesiseka ne dabar, o turbūt kokie 5-6 metai. Nesėkmės labiausiai "sukasi" aplink vyrą - didžiausios nelaimės įvyko tuomet, kai jis būdavo vienas. Bet kas negerai jam, negerai visai šeimai... Vis ieškom atsakymo - "kodėl?", "už ką?". Stengiamės gyventi pagal išsikeltas normas "elkis su kitu taip, kaip nori, kad su tavim elgtųsi", padėt artimui ir ne tik.
Prieš mėnesį gyvenimas pradėjo lyg ir gerėti, dar pamenu, mąsčiau "kad negali būti, kad laimė aplankė ir mūsų namus", ir po kelių dienų - nelaimė, kuri visą tą laimę nubraukė vienu kirčiu. Rodos, kad gyvenimas, kaip mechaninė mėsmalė, vis įtraukia į savo ašmenis...
Su vyru esame tokie, kurie nesiskundžia ir neverkia, koks gyvenimas sunkus, vis stengiames eiti tolyn. Todėl yra žmonių, kurie mąsto, esą mūsų gyvenimas labai lengvas. Nesinorėtų taip mąstyti, bet yra šalia mūsų šeimos labai pavydžių žmonių. Nežinia dėl ko, bet vis jauti iš jų sklindantį energinį negatyvą.
Mane taip pat kankina mintys dėl vieno įvykio, kai 2008m. su vyru nuvykom į Palangą. Tuomet laukiausi. Apsistojom vienam kambarėly, moteriškė paprašė didelių pinigų už jį. Sutikome mokėti, nes su vyru norėjome pailsėti, pabūti dviese. Kambary buvo įrengtas dušas, nuėjome maudytis. Matyt buvo įrengtas nesandariai, nes užpylė apatinį aukštą. Įvyko konfliktas iš moteriškės pusės. Kadangi moteriškė buvo labai priešiskai nusiteikusi, šaukė (nors ne mūsų kaltė, kad taip įvyko), mes paprašėm gražinti pinigus ir atlaisvinom kambarį. Atvykęs moters sūnus atsiprašė ir gražino pinigus, o moteris stovėjo ir rėkė - "PRAKEIKIU JUS, IR JŪSŲ NEGIMUSĮ VAIKĄ". Labai tada išsigandau, nesupratau kodėl ji taip elgėsi. Nelikom Palangoj, važiavom namo, ir nuo tada ją vis atsimenu... Negi nelaimingas, piktas žmogus keliais išrėktais žodžiais gali taip pakenkti?
Nežinau, ar tinkamai kreipiuosi, ar čia reik ieškot atsakymo. Bet gal yra kas nors, kas galėtų bent patarti. Ačiū
SVEIKI, vel diskusija isivaziavo, laikas tvarka ir struktura ivest:
Prakeikimui uztenka ne tik zodinio, bet ir minties prakeiksmo ar piktos akies "zglazui" sukelti. Jusu minimas ivykis tipinis zodinis prakeikimas isiucio metu islietas ant Jusu. Tuo labiau, kad issigandote ir ji puikiausiai priemete. Ar tai tikrai Jus veikia, reikia ziuret ir tikrint.
Toliau: tikim ar netikim, taciau prakeikimas egzistuoja ir veikia visomis budingomis formomis, nes jis veikiamas ne tikejimo ar netikejimo. Isieda i energetini lauka ir viskas. Nori tikek, nori netikek, jis daro savo darba ir tiek.
Kodel zmones prakeikia ar pavydi... ilga tema, sena kaip zeme ir gaila tik to, kad ju mintys veikia kitus. Saknu galime ieskoti ir priezasciu labai ilgai ir niekad nerasim tos vieninteles. Asmeniskai manau, kad pavydi visada silpnesne puse.
Apsisaugojimui geriausia ritualine apsauga, baznycia irgi tinka, ji duoda tam tikra imuniteta, jei nuosirdziai tikime (del nuosirdumo - atskira diskusija) ))
Vat taip kol kas
man tiesiog idomu, kodel pavydi ir ko pavydi. koks tas jausmas? kas tai? meileje jis atsiranda del savininkiskumo ir ta galima pradirbt, bet vat tokie pavydejimai is lempos, kas cia? kaip tais man niekas nieko nepavydi ir panasu, kad isvis esu nematomas zmogus savo gyvenamoj aplinkoj ir man tai tinka. Ir jei man kyla problemu, manau, kad kitu zmoniu pavydas cia labai nedalyvauja, cia mano pacios klaidos ir tiek. Noriu suprasti. Netgi tie atvejai, kai as pati patyriau tokiu dalyku, kur man uzkeikimu prirasytu ilga sarasa, nu trikrai ne del pavydo. Ar as kitoj planetoj? cia irgi galimas variantas, nes daug kur man yra tiesiog viskas kazkaip kitaip. Tarkim gydytojai kysiu jokiu nereikalauja, nors visa Lietuva rekia, kad be kysio nuzudys ant operacinio stalo, nera ne vieno zmogaus, kuri laikyciau priesu, nors kaip suprantu cia irgi privalomas dalykas ju turet. ir dar daugybe tokiu dalyku, kur as jauciuosi tikrai patekus i svetima planeta su svetimom taisyklem ar cia paralelinis gyvenimas, ar cia kazkas dar, bet nu tikrai man sunku kai kuriuos dalykus suprasti. Netgi ambicijas ir tikslu siekima, nes jei nepasieksi, tai bus tragedija. nu koks skirtumas.
Arba gal mane buvo pagrobe ateiviai ir atliko lobotomija, kad kai kuriu dalyku gyvenime tiesiog nesuvokciau
Arba gal mane buvo pagrobe ateiviai ir atliko lobotomija, kad kai kuriu dalyku gyvenime tiesiog nesuvokciau
QUOTE(Amariliai @ 2014 05 08, 23:15)
Kaip aš Tau pavydžiu tokio požiūrio
Kad suprastum, turbūt reikia pergyventi tai. Ir nieks to nepaaiškins Jei pas pačią nėra to jausmo, tai ir aplinkoj pavydo nematai, juk aplinka atkartoja tai, kas pas žmogų viduj.
Kažkaip prisiminiau vieną moterį, kuri Religijoj ir ezoterikoj rašinėdavo. Labai įstrigo iki šiolei vienas jos pasakymas: "Aš bendrauju tik su gerais žmonėmis, aplink mane tik geri žmonės."
QUOTE(Taro_kortos @ 2014 05 08, 21:46)
SVEIKI, vel diskusija isivaziavo, laikas tvarka ir struktura ivest:
1. Tuo labiau, kad issigandote ir ji puikiausiai priemete.
2. Toliau: tikim ar netikim, taciau prakeikimas egzistuoja ir veikia visomis budingomis formomis, nes jis veikiamas ne tikejimo ar netikejimo. Isieda i energetini lauka ir viskas. Nori tikek, nori netikek, jis daro savo darba ir tiek.
1. Tuo labiau, kad issigandote ir ji puikiausiai priemete.
2. Toliau: tikim ar netikim, taciau prakeikimas egzistuoja ir veikia visomis budingomis formomis, nes jis veikiamas ne tikejimo ar netikejimo. Isieda i energetini lauka ir viskas. Nori tikek, nori netikek, jis daro savo darba ir tiek.
va cia iziuriu priestaravima. Prakeikimas gali veikti tuo atveju, kai zmogus issigasta. Baime reiskia didele.
Toliau jei ta baime tebegyvena, zmogus gali deklaruot kad tiki ar netiki, bet baime tebetupinti ten giliai ar net nelabai, jin toliau kaip katalizatorius, veiks prakeikimas ar ne. Ir butent tokiu budu, per baime, prakeikiams veikia, tikejimas cia pavirsinis dalykas.
AR yra kitaip?
Nors dar pagalvojau, gal yra skirtumas, ar cia tik boba ant slenkscio saukianti, ar magas, atliekantis rituala. Antruoju atveju tai taip, paties zmogaus baime ar nebaime nedaro itakos, bet is paskutines istorijos, tai kaip suprantu ten tiesiog zodziai buvo paleisti, ir ne ritualiniai, o siaip tiesiog kas ant seiles is pasiutimo uzejo. Todel ir galvoju, kad priklauso nuo to, ar bus patikejimas tuo, kas pasakyta ir baime kaip katalizatorius. Nezinau. Kas zino?
QUOTE(Amariliai @ 2014 05 09, 12:21)
Nors dar pagalvojau, gal yra skirtumas, ar cia tik boba ant slenkscio saukianti, ar magas, atliekantis rituala. Antruoju atveju tai taip, paties zmogaus baime ar nebaime nedaro itakos, bet is paskutines istorijos, tai kaip suprantu ten tiesiog zodziai buvo paleisti, ir ne ritualiniai, o siaip tiesiog kas ant seiles is pasiutimo uzejo. Todel ir galvoju, kad priklauso nuo to, ar bus patikejimas tuo, kas pasakyta ir baime kaip katalizatorius. Nezinau. Kas zino?
Turejau du skirtingus dalykelius galvoj.
1. Kai boba ant slenkscio pasiutus rekia tai baime sudaro labai nemaza faktoriu, nes energetini smugi mes priimame jei issigastame. Jei sugebetume valdytis ir tuo metu pasistatytume siena, apsauga ar dar ka kas moka ir zino tai tokie saukimai kaip nuo zasies vanduo ir saukianti boba pati kristu su sirdies smugiu cia pat vietoj. Cia kaip su cigone saukiancia gatvej, kad prakeiks: sakai jai tvoi rechi na tvoi plechi ir issigandus pabegs
2. Jei rituala atliko profesionalas ar profesionalas prakeikia, tai jau bijok nebijojes ir bandyk viska neigti, jei neturesi geros ritualines apsaugos tai kauksi po to suni apsikabines ))
tai jei boba saukia ant slenkscio, budama afekto busenoj, tai nera taip jau rimta, ar ne? ar ta afekto busena itakoja daug ar mazai?
QUOTE(Amariliai @ 2014 05 10, 13:20)
tai jei boba saukia ant slenkscio, budama afekto busenoj, tai nera taip jau rimta, ar ne? ar ta afekto busena itakoja daug ar mazai?
Na... afekto busena irgi energetine galinga iskrova. Aisku, jei ta energija neigiama butu vidiniai paruosta, uzauginta ir dar su ritualiniu prakeikimo tekstu, tai is vis super, bet jei ir siaip afekto busena su "gerais" palinkejimai... tai manau, suveiks
Kagi, beveik viska perskaičiau. Kažkada man būrėja buvo pasakiusi, kad turiu labai stipria energetiką. Pagalvojau ,kad tipo daug energijos - prajuokino- nes energijos pas mane deficitas,vos kojas pavelku. Paaiškino,kad energetinis laukas stiprus ir kad būčiau atsargi su linkėjimais...Tada nepriėmiau už gryną pinigą , bet pasikapsčius atminty...būdavo atsitikimų,kai mane nuskriaudęs žmogus nukentėdavo ir pats. Tai va -pasakojimas : Pas mus į darbą atėjo nauja viršininkė.Nepatiko ji man, jaučiau ,kad ji falšyvas žmogus ( turiu uoslę žmonėms,kuri beveik visada pasiteisina).Kartą ji dalyvavo kursuose ir jos visą dieną nebuvo darbe.Po pietų kalbam su kolegėmis ,kaip faina ,kad jos nėra.Aš sakau juokais -"Va atsigultu į ligoninę kokiems trims mėnesiams,taip ramu būtu." Sekančią dieną ateina viršininkė su praskelta barzda.Visos aišku "Kas atsitiko?" "Ai,-sako-einu po pietų ir lygioj vietoj kaip kritau..." Moralas : "Žodis ne paukštis -išskrido,nepagausi". Žmogus žmogui nelygus , neturintys stipraus energetinio lauko gali sau bambėti ir keiksnoti kiek širdis geidža . Bet yra ir kitokių,kurie negali sau leisti net pasiųsti po velnių.Aišku jeigu nori išlaikyti švarią sielą. Tuo atveju nesididžiuoju,veikiau atvirkščiai - laikau atmintį, kad prikąsčiau savo liežuvį,kas labai man sunkiai sekasi.
QUOTE(Amariliai @ 2014 05 07, 22:55)
Dabar aiškiau. Pirma, tai Jūsų negatyvi nuostata į kitus žmones, kurie yra tokie pat mylimi Dievo vaikai ir Jo paties kūriniai, kodėl juos teisti ir jų nemėgti? Ar mes turime tam teisę? Nebūtina deklaruot meilės žmonijai, jei jos nėra, nu bet ir priešingas dalykas duoda pasekmes. Ar negalite būti neutrali kitų Dievo kūrinių atžvilgiu? Čia pirma priežastis, kodėl nesiseka.
Antra, Dievas nėra Kalėdų senelis ir nevykdo aklai mūsų užsakymų, taip pat tai nėra pageidavimų koncertas.
Trečia - paryškinau Jūsų sakinį, Jūs meldžiatės kaip atlikdama formalumą, statuso "katalikė" patvirtinimui. O Dievui nežinau ar rūpi formalumai, čia daugiau žmonių prisigalvota. Širdies reik ten dėt, pamirškite momentui, kad esate katalikė, tiesiog eikite į atvirą kontaktą su Dievu. Ir nejuodinkite kitų, tai nuodėmė.
Vat čia irgi yra mano asmeninė niekuo neparemta ir neargumentuota nuomonė, bet gal padės.
Tikrame dvasingume, nepriklausomai nuo religijos, visada yra pagalba kitam ir rūpinimasis kitu, bet ne teisimas aplinkinių ir nematymas savęs kaip pačios pačiausios. Nu tingiu grynai ieškot, bet yra Biblijoj parašyta apie kaip tik tokį variantą. Naujam testamente.
Ir dar vienas dalykas: kartais sunkumai mums yra duodami vien tam, kad ištvertume juos oriai ir sąžiningai prieš save, prieš pasaulį, prieš Dievą. Bet man neatrodo, kad tai Jūsų atvejis.
Antra, Dievas nėra Kalėdų senelis ir nevykdo aklai mūsų užsakymų, taip pat tai nėra pageidavimų koncertas.
Trečia - paryškinau Jūsų sakinį, Jūs meldžiatės kaip atlikdama formalumą, statuso "katalikė" patvirtinimui. O Dievui nežinau ar rūpi formalumai, čia daugiau žmonių prisigalvota. Širdies reik ten dėt, pamirškite momentui, kad esate katalikė, tiesiog eikite į atvirą kontaktą su Dievu. Ir nejuodinkite kitų, tai nuodėmė.
Vat čia irgi yra mano asmeninė niekuo neparemta ir neargumentuota nuomonė, bet gal padės.
Tikrame dvasingume, nepriklausomai nuo religijos, visada yra pagalba kitam ir rūpinimasis kitu, bet ne teisimas aplinkinių ir nematymas savęs kaip pačios pačiausios. Nu tingiu grynai ieškot, bet yra Biblijoj parašyta apie kaip tik tokį variantą. Naujam testamente.
Ir dar vienas dalykas: kartais sunkumai mums yra duodami vien tam, kad ištvertume juos oriai ir sąžiningai prieš save, prieš pasaulį, prieš Dievą. Bet man neatrodo, kad tai Jūsų atvejis.
Tik dabar beskaitydama pamaciau sia zinute skirta man. siaubas kazkoks. Ka cia paistot?! Jokios neturiu negatyvios nuostatos i zmones, ir ju niekada nejuodinau. Kas cia per nesamones. O jums siaip sekasi? nes beskaitant forumus, tai pasakyciau, kad jus esate kitu juodinimo VIESAS pavyzdys. per daug sau leidziat. na sorry jei kas ne taip, bet apsalus nuo tokiu nesamoniu.
QUOTE(rmetta @ 2014 05 07, 22:35)
Na negaleciau as taip teigti, kad esu kaip jus rasot prisivirinus reikalu , ar kazkokiu nuodemiu daryciau. Tikrai ne. Juk ir siaip, kiek pilna be Dieviu, visokiu vagiu ir siaip blogu zmoniu, bet jiems daugumai kazkodel sekasi, yra laimingi. Kazkaip neteisinga manyciau. Ir kodel taip yra???!!!
Papildyta:
Meldziuosi todel, kad esu katalike. Ta mane nuo mazu dienu mokino tevai bei seneliai. Bet dabar ipatingai meldziuosi, kadangi nelabai sekasi gyvenime. Gal ismelsiu?!
Papildyta:
Meldziuosi todel, kad esu katalike. Ta mane nuo mazu dienu mokino tevai bei seneliai. Bet dabar ipatingai meldziuosi, kadangi nelabai sekasi gyvenime. Gal ismelsiu?!
cia buvo mano atsakymas i Jūsų postą, ne daugiau, beje Taro kortos taip pat sitos nuomones.