QUOTE(Taro_kortos @ 2014 05 08, 01:02)
suprantu situacija, kad labai apmaudu, jog kazkam sekasi, o man ne ir mano maldos neisklausomos, taciau jei ziureti katalikiskai tai lygindami ir teisdami, kodel vienam sekasi, o man nesiseka, nors as kazkuo geresnis, jau elgiames ne katalikiskai ir jau darome nuodeme, cia ir isivelia didziausias kazusas, kuris is esmes yra ne kas kitas kaip nuodeme objektyviai paemus-kitu teisimas, kiti blogesni, o jiems sekasi, as geresnis ir man nesiseka. Niekada turtingu nebus tas, kuris skaiciuos kitu pinigus. Plius, melstis geriausia uz kitus, tada ir mums laselis galbut nukris. Negandos ir nesekmes ant galvos siaip nekrenta, galbut turite karminiu skolu arba esate prisiveike praejusiame gyvenime, galbut ir siam klaidu pridaryta, uz kurias dabar tenka moket. Niekada niekas neateina siaip sau, turbut buvo uztarnauta, tik dar nezinote, nesuprantate uz ka. Prakeikimo ir nuziurejimo varianto taip pat negalima atmesti, bet jie taip pat nelimpa prie energetiskai sveiku ir stipriu zmoniu, vadinasi uz kazka, kazkas Jus galejo prakeikti arba linketi Jums blogo. Siaip sau niekas nevyksta, energija is niekur neatsiranda ir niekur nedingsta. Cia kaip elementariojoj fizikoj ar chemijoj.
Visu pirma, melsti reikia ne sau.
Antra, melsti reikia nuosirdziai ir neteisiant, nelaukiant, kol pildytis ims.
Trecia, maldos tikslas negali ir neturetu buti buitinis ir baigtinis. Prasykite ne sveikatos, o apvaizdos apreiskimo ir galios suprasti uz ka Jums skirta liga, tada galesite istaisyti priezastis, o ne pasekmes. Prasykite galimybes suprasti priezastis, pasekmes pasikeis savaime, kai zinosite ka tvarkyti ir ka keisti gyvenime.
Cia kol kas... Tik pasvarstymai is to, ka rasote Jus...
Papildyta:
Sakau jau kelinta karta. Rasom knyga ))))
Visu pirma, melsti reikia ne sau.
Antra, melsti reikia nuosirdziai ir neteisiant, nelaukiant, kol pildytis ims.
Trecia, maldos tikslas negali ir neturetu buti buitinis ir baigtinis. Prasykite ne sveikatos, o apvaizdos apreiskimo ir galios suprasti uz ka Jums skirta liga, tada galesite istaisyti priezastis, o ne pasekmes. Prasykite galimybes suprasti priezastis, pasekmes pasikeis savaime, kai zinosite ka tvarkyti ir ka keisti gyvenime.
Cia kol kas... Tik pasvarstymai is to, ka rasote Jus...
Papildyta:
Sakau jau kelinta karta. Rasom knyga ))))
Kaip zinoti ar yra prakeikimas ar uzkalbeta esu? Buvo tokiu zmoniu kurie linkejo blogo , priesu ar pan. bet juk nezinosi kaip jie ten ai nekenciu jos, linkiu jai blogo gali tap paveikti? Na atrodo nesinori kistis I burejas ir panasiai sergant, nors zinau viskas bus gerai, bet tuo paciu nenoriu buti uzkeikta.