Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip "nuimti" užkeikimą?

QUOTE(Amariliai @ 2014 05 01, 15:27)

Amariliai, 01 Geg 2014 - 15:27, parašė:

Amariliai, 01 Geg 2014 - 15:27, parašė:

Jeigu esate katalike, tai zinoma pades. Tik apie kersta geriau nemastyti, negeras tai dalykas. Be to, jei eina per gimine kazkoks prakeikimas, tai tas, kas tai padare, jau seniai kitam pasauly, o ten pas mirusius lyst ner ko, nebent truksta gyvenime problemu del ivairoves.

Taro kortos, literaturinis vertimas tai gali gerokai paslinkt viska i sali, dar toliau nuo originalo, tai ritmas pakinta tada vistiek ir vibracijos nieko neduoda, arba duoda nezinia ka.
Gal jau geriau tada tiesiog savo mintis pasekti, kad maziau negatyvo ir tiek. Cia prisivelti galima dar daugiau bedu, darant tai, ko nesupranti.
Papildyta:
Kas cia yr, antra diena duetu varom biggrin.gif

Jeigu esate katalike, tai zinoma pades. Tik apie kersta geriau nemastyti, negeras tai dalykas. Be to, jei eina per gimine kazkoks prakeikimas, tai tas, kas tai padare, jau seniai kitam pasauly, o ten pas mirusius lyst ner ko, nebent truksta gyvenime problemu del ivairoves.

Taro kortos, literaturinis vertimas tai gali gerokai paslinkt viska i sali, dar toliau nuo originalo, tai ritmas pakinta tada vistiek ir vibracijos nieko neduoda, arba duoda nezinia ka.
Gal jau geriau tada tiesiog savo mintis pasekti, kad maziau negatyvo ir tiek. Cia prisivelti galima dar daugiau bedu, darant tai, ko nesupranti.
Papildyta:
Kas cia yr, antra diena duetu varom biggrin.gif

smile.gif smile.gif smile.gif jau ne antra. Tikrai mus cia tuoj ismes nafik wink.gif

Cia jau i beletristikas leidziames, bet is esmes jei veretjas geras tai sudeliotu pagal skiemenu ilgi, pagal kircius ir tvirtasias zodzio dalis, nu sumeistrautu kazka. Jei dar koks ismanantis padetu, tai imanoma isverst. Cia teoriskai.

Bet is esmes tada tikrai geriau savo mintis susirikiuot wink.gif ir savais zodziais pavaryt srauteli. wink.gif
Atsakyti
nu gal neismes. mano mociute sakydavo, kad geriausias gyvenimo susitvarkymas yra 7 kartus Teve musu malda. Tokia nuomone yra.
Bet jei pagalvoji giliau, nu tai Teve musu ne visada lietuviskai buvo, siaip lotynu kalba visos tos katalikiskos maldos buvo daug simtmeciu ir misios tik lotynu kalba (kalbu ne apie uzvakar, bet simtais metu atgal), palyginus neseniai atsirado tie vertimai. Bet malda visvien galinga. Kazkiek gal ir placebo efekto yra, daugybe zmoniu taip meldziasi ir tuo sventai tiki, todel tai igauna galinga jega. Be to mano subjektyvia ir visiskai niekuo daugiau neparemta nuomone, Dievas kur kas nuovokesnis ir susigaudo ko cia tas zmogus nori melsdamasis ir ka cia su juo padarius. Reik pasitiket.

Neseniai cia teko visiskai atsitiktinai pasikalbeti su moterimi telefonu, kurios vyras mire ir kasnakt pas ja ateina, egzorcistai jau namie buvo, Valkauskas spjovejau i ta reikala, nes sake nepramus niekaip, jau ten visokie bioenergetikai ant koju pakelti, o man jin sako "as bijau ir laukiu nakties, jis vel ateis". Nu tai kaip jam neateit, kai jo laukia. Nezinau ar jin isgirdo ka atsakiau, nes viskas isteriskam lygmeny. Sakau melskites uz ji, bet kuria kalba, kuria mokat, visos religijos, viisi tikejimai maldose uz mirusius praso Dievo jam (mirusiam) ramybes. Tai jin man sako as taip ir darau, prasau jo (mirusio), kad duotu man ramybe. Nu tai blin, gali kviestis nors ir tuzina egzorcistu ir apgyvendinti juos pas save, bet niekas nepades, jei pats zmogus i savo gyvenima kviecia beda ir reikalauja net is mirusio kazko tai dar.

Ir paskui jin eis nusiimti prakeikimo, cia galiu garantuot 99 proc. Ir kazkas uzdirbs is jos daug pinigu, kol ji pateks i uzdara psichiatrijos skyriu. Kur prakeikimas ir aktyvus bendravimas su mirusiu bus sustabdytas vaistais.

IR daug zmoniu patys sau susikuria didziules problemas, ju bijodami ir ju laukdami, ypatingai igarsindami dar visa tai rastu ir zodziu, o paskui nenori prisiimti atsakomybes ir viska sumistifikuoja iki kazin ko, kiek tik nesa fantazija.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 05 01, 15:52)

Amariliai, 01 Geg 2014 - 15:52, parašė:

Amariliai, 01 Geg 2014 - 15:52, parašė:

nu gal neismes. mano mociute sakydavo, kad geriausias gyvenimo susitvarkymas yra 7 kartus Teve musu malda. Tokia nuomone yra.
Bet jei pagalvoji giliau, nu tai Teve musu ne visada lietuviskai buvo, siaip lotynu kalba visos tos katalikiskos maldos buvo daug simtmeciu ir misios tik lotynu kalba (kalbu ne apie uzvakar, bet simtais metu atgal), palyginus neseniai atsirado tie vertimai. Bet malda visvien galinga. Kazkiek gal ir placebo efekto yra, daugybe zmoniu taip meldziasi ir tuo sventai tiki, todel tai igauna galinga jega. Be to mano subjektyvia ir visiskai niekuo daugiau neparemta nuomone, Dievas kur kas nuovokesnis ir susigaudo ko cia tas zmogus nori melsdamasis ir ka cia su juo padarius. Reik pasitiket.

Neseniai cia teko visiskai atsitiktinai pasikalbeti su moterimi telefonu, kurios vyras mire ir kasnakt pas ja ateina, egzorcistai jau namie buvo, Valkauskas spjovejau  i ta reikala, nes sake nepramus niekaip, jau ten visokie bioenergetikai ant koju pakelti, o man jin sako "as bijau ir laukiu nakties, jis vel ateis". Nu tai kaip jam neateit, kai jo laukia. Nezinau ar jin isgirdo ka atsakiau, nes viskas isteriskam lygmeny. Sakau melskites uz ji, bet kuria kalba, kuria mokat, visos religijos, viisi tikejimai maldose uz mirusius praso Dievo jam (mirusiam) ramybes. Tai jin man sako as taip ir darau, prasau jo (mirusio), kad duotu man ramybe. Nu tai blin, gali kviestis nors ir tuzina egzorcistu ir apgyvendinti juos pas save, bet niekas nepades, jei pats zmogus i savo gyvenima kviecia beda ir reikalauja net is mirusio kazko tai dar.

Ir paskui jin eis nusiimti prakeikimo, cia galiu garantuot 99 proc. Ir kazkas uzdirbs is jos daug pinigu, kol ji pateks i uzdara psichiatrijos skyriu. Kur prakeikimas ir aktyvus bendravimas su mirusiu bus sustabdytas vaistais.

IR daug zmoniu patys sau susikuria didziules problemas, ju bijodami ir ju laukdami, ypatingai igarsindami dar visa tai rastu ir zodziu, o paskui nenori prisiimti atsakomybes ir viska sumistifikuoja iki kazin  ko, kiek tik nesa fantazija.

Neseniai cia teko visiskai atsitiktinai pasikalbeti su moterimi telefonu, kurios vyras mire ir kasnakt pas ja ateina, egzorcistai jau namie buvo, Valkauskas spjovejau  i ta reikala, nes sake nepramus niekaip, jau ten visokie bioenergetikai ant koju pakelti, o man jin sako "as bijau ir laukiu nakties, jis vel ateis". Nu tai kaip jam neateit, kai jo laukia. Nezinau ar jin isgirdo ka atsakiau, nes viskas isteriskam lygmeny. Sakau melskites uz ji, bet kuria kalba, kuria mokat, visos religijos, viisi tikejimai maldose uz mirusius praso Dievo jam (mirusiam) ramybes. Tai jin man sako as taip ir darau, prasau jo (mirusio), kad duotu man ramybe. Nu tai blin, gali kviestis nors ir tuzina egzorcistu ir apgyvendinti juos pas save, bet niekas nepades, jei pats zmogus i savo gyvenima kviecia beda ir reikalauja net is mirusio kazko tai dar.

IR daug zmoniu patys sau susikuria didziules problemas, ju bijodami ir ju laukdami, ypatingai igarsindami dar visa tai rastu ir zodziu, o paskui nenori prisiimti atsakomybes ir viska sumistifikuoja iki kazin  ko, kiek tik nesa fantazija.

vel teks paantrint:)

tegu meldzias uz ta zmogu, kapines tegu lanko, "paminas" tegu nesa, kokios vodkes ar cigareciu jei mego gyvenime. Uz ji reikia melstis ne uz save. kazkaip labai jau save i pirma vieta visada statom...

ir problemas, aisku, patys prisikuriam... prakeikimai ir t.t. taip pat normaliam zmogui neprilips, numireliai pas normalu irgi nevaikscios. Vadinasi prisiveikta buvo, nesimelsta, negyventa dorai, keiktasi ir keikta ir t.t. Kazkur karmines skolos, kazkur mintys nesurikiuotos...

Amariliai, mes tokie protingi, gal knyga kokia parasius? smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taro_kortos @ 2014 05 01, 17:31)

Taro_kortos, 01 Geg 2014 - 17:31, parašė:

Taro_kortos, 01 Geg 2014 - 17:31, parašė:

Amariliai, mes tokie protingi, gal knyga kokia parasius? smile.gif smile.gif smile.gif

nu blin, su kokia Mijalba paderinus reikala, gal ir gerai butu biggrin.gif. Rasyt megstam daug, reik kazkur save padet ane. O tai verdu va sriuba, mezginys laukia, jokios globalios prasmes ner tsakant biggrin.gif net prakeikimu nuimt negaliu.

O ta dama neklausys manes manau. Jei net Valkauskas su visa savo charizma jos neiveike, tai nezinau kas gali iveikt. Duokdie kad tik nebutu taip, kaip manau kad gali but anksciau ar veliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 01 gegužės 2014 - 17:59
Bet iš tikro, kaip įdomu skaityti judviejų mintis, jūs tik rašykit 4u.gif 4u.gif Manyje maždaug prieš kelis metus įvyko tam tikras perversmas, kai sąmoningai pradėjau save kontroliuoti ir stengtis doriau gyventi: nelinkėti kitiems blogo, nekeikti kitų, švarinti mintis, dažniau prašyt atleidimo už nuodėmės, tačiau ką galiu pasakyti... kartais taip sunku kovoti su vidiniais demonais doh.gif Pati ant savęs pykstu, kai susinervinusi ir įtūžusi kažką į šuns dienas išdedu, prišneku visokių nesąmonių. Žinoma, po tokio poelgio greitai pradedu gailėtis, bet tokia nevykėlė jaučiuosi... turiu kelis autoritetus t.y. labai dvasingus žmones, kurie savo išmintimi, gerumu ir meile, rodos, visą negatyvą aplinkui nuvalo, o aš tokia kvaiša niekaip nesugebu išrauti iš savęs to karts nuo karto prabundančio kipšo, antipatijos ir kartėlio kitų atžvilgiu. Žinoma, aš dar tik trečioje dešimtyje esu, gal su metais ir branda ateis, bet kartais taip pikta ant savęs... o malda "Tėve mūsų" pati mėgstamiausia wub.gif man patinka, kad ji savo kalba "nepririšta" prie jokios religijos, tiesiog kreipimasis į Dievą - visų žmonių tėvą. Ją kalbėdama tai darau nuoširdžiai, nes tikiu tuo, ką sakau, o va pvz "Tikiu į Dievą tėvą" man schmoll.gif nenoriu maldoje garbinti bažnyčios kaip vienintelės Dievo "tvirtovės" ar būti per daug kategoriška kažkurios religijos atžvilgiu, nes negaliu nei paneigti, nei patvirtinti nė vienos religijos dogmų... beje, labai patiko jūsų mintys, kad reikia nusigręžti nuo egoizmo ir melstis už kito žmogaus gerovę, nes žmogus iš tiesų per daug visą koncentruoja tik į save, kaip drakoniukas, kur norėjo uogienės tik sau... ech, išsiplėčiau, bet norėjosi pasidalinti mintimis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soled: 01 gegužės 2014 - 18:52
Soled, Tu esi angelas, zinau Tave sitam forume jau seniai, zinau Tavo istorija ir gali tikrai nepergyvent del savo "nuodemiu", kurias susirandi kazkur savo seselyje, nes jos yra tokie krisleliai palyginus su daugumos zmoniu velkamom priekabom malku, kad ner ka lygint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taro_kortos @ 2014 05 01, 15:18)

Taro_kortos, 01 Geg 2014 - 15:18, parašė:

Taro_kortos, 01 Geg 2014 - 15:18, parašė:

Na, cia isivelia kiek tai nesusipratimu:
1. Jei jis kunigas, tai jis negali ismanyti kaip atkereti juodaja magija, nes jam tiesiog reikia melstis ir atlikti savo pareigas. Magija apskritai jam ne prie ko jo darbe. Tai grynai teorija. Baznycia jokiu keru netoleruoja ir neskatina. Baznycia pripazysta tik egzorcizma, taciau, kad taptum egzorcistu reikia, kad paskirtu kardinolas, ar vyskupas ir t.t.
2. Kad malda veikianti, tai gali buti, nes bet kokia malda tariama is sirdies veikia.
3. Galvoti ir linketi, kad viskas atsisuktu pries kita, taip pat labai nekatalikiska, labai keistos tokios kunigo mintys. Noreti isgelbeti, atmelsti save kaip ir norma, bet sakyt, kad atsisuks pries kita... Hmmm... Labai nekunigiska, labai jau raganiskas kunigas wink.gif sakyciau, butu katalikiska melstis uz Jums pakenkusi zmogu ir tuo budu apvalyti ir save ir ji. Vat cia tai katalikiskas poziuris butu.
4. Sis budas tikrai ne vienintelis smile.gif cia tai jau 100 proc. wink.gif wink.gif wink.gif

Na, cia isivelia kiek tai nesusipratimu:
1. Jei jis kunigas, tai jis negali ismanyti kaip atkereti juodaja magija, nes jam tiesiog reikia melstis ir atlikti savo pareigas. Magija apskritai jam ne prie ko jo darbe. Tai grynai teorija. Baznycia jokiu keru netoleruoja ir neskatina. Baznycia pripazysta tik egzorcizma, taciau, kad taptum egzorcistu reikia, kad paskirtu kardinolas, ar vyskupas ir t.t.
2. Kad malda veikianti, tai gali buti, nes bet kokia malda tariama is sirdies veikia.
3. Galvoti ir linketi, kad viskas atsisuktu pries kita, taip pat labai nekatalikiska, labai keistos tokios kunigo mintys. Noreti isgelbeti, atmelsti save kaip ir norma, bet sakyt, kad atsisuks pries kita... Hmmm... Labai nekunigiska, labai jau raganiskas kunigas wink.gif sakyciau, butu katalikiska melstis uz Jums pakenkusi zmogu ir tuo budu apvalyti ir save ir ji. Vat cia tai katalikiskas poziuris butu.
4. Sis budas tikrai ne vienintelis smile.gif cia tai jau 100 proc. wink.gif wink.gif wink.gif

siais laikais is kunigu galima visko tiketis smile.gif ir cia jis neliepe uzsiimineti jokia atkerejimo magija, tik melstis ir dar malda parase. Kaip supratau ir nelinkejo nieko pikto, tik pateige, kad tokius "darbelius dirbant" atsisuks jiems patiems, cia sakyciau pagasdino, kad nesigundytu zmones to daryti, nes bus tik blogiau smile.gif
Atsakyti
nu tai. kad tokius darbelius daryti, reik apie juos zinoti. kad apie juos zinoti, reik jau but ne pirmoku sitoj srity ir cia pagooglinus nesusirasi kaip tie darbeliai padaromi. tas, kas daro darbelius, kuo puikiausiai ismano technika ir tikrai zino kiek kartu atoveiksmis jam ateis, plius apsaugos yra ir visa kita. naivu manyti, kad kazkas gali netycia veiksmingai prakeikti kieno nors gimine beplaudamas indus ir nicnieko nezinodamas apie magija. o i ta zinojima ieina zinojimas, kas laukia po to. jei zmogui ner ka prarast, gali ivykt visko. o pasakymas "as esu kunigas" tai dar ne viskas. pas juos ir reputacija yra svarbu, ir tapt tuo kunigu ner paprasta, seminarija yra didziulis kruvis tiek kunui, tiek psichikai, ne visi ja pajegia iveikt. ir paskui darbas toks, kad turi ziuret reputacijos, nuo to viskas priklauso. buna tikrai sviesiu zmoniu, o buna ir tokiu, kurie zaidzia zaidimelius su besalygiskai atsidavusiais zmonemis, visko buna, ten irgi tik zmones, su silpnybem ir su viskuo, ka turi kiti. tiesiog teoriskai kunigas negali palaikyti net mintyse kazkokios magijos, baltos ar juodos ar raudonos, nes baznycia kaip institucija ja draudzia. as jei eiciau ispazinties, man neduotu isrisimo, nes as delioju kortas, tai baznyciai yra JAU draudziama zona.
tik kad cia kalba apie baznycia, t.y. zmoniu kurini, ne Dieva. Dievo ten daug ner like.
Atsakyti
ir dar kas sudomino. Tarkim siandien beskaitant ivairias istrauktas is interneto maldas nuo prakeiksmu, visose yra priesiskai rasomi dalykai apie ivairius burtus: nuo ivairiu rusiu kortu, chirologijos, svareliu iki spiritizmo, ezoteriniu. Tai kaip jus burejai, jas skaitote norint atkereti, jei ten blogu zodziu minimas jusu darbas? Taip iseina, jeigu as esu katalike, tikiu Dievu, negaliu kreiptis pagalbos pas bureja (burtis, nusiimti prakeiksmo) nes tai yra didele nuodeme ir ja reikia per ispazinti kunigui pasisakyti. Na bet kita vertus, jei tie burejai butu beDieviai, tai nesiulytu Maldu pagalba prakeiksma nusiimti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Amariliai @ 2014 05 01, 22:12)

Amariliai, 01 Geg 2014 - 22:12, parašė:

Amariliai, 01 Geg 2014 - 22:12, parašė:

nu tai. kad tokius darbelius daryti, reik apie juos zinoti. kad apie juos zinoti, reik jau but ne pirmoku sitoj srity ir cia pagooglinus nesusirasi kaip tie darbeliai padaromi. tas, kas daro darbelius, kuo puikiausiai ismano technika ir tikrai zino kiek kartu atoveiksmis jam ateis, plius apsaugos yra ir visa kita. naivu manyti, kad kazkas gali netycia veiksmingai prakeikti kieno nors gimine beplaudamas indus ir nicnieko nezinodamas apie magija. o i ta zinojima ieina zinojimas, kas laukia po to. jei zmogui ner ka prarast, gali ivykt visko. o pasakymas "as esu kunigas" tai dar ne viskas. pas juos ir reputacija yra svarbu, ir tapt tuo kunigu ner paprasta, seminarija yra didziulis kruvis tiek kunui, tiek psichikai, ne visi ja pajegia iveikt. ir paskui darbas toks, kad turi ziuret reputacijos, nuo to viskas priklauso. buna tikrai sviesiu zmoniu, o buna ir tokiu, kurie zaidzia zaidimelius su besalygiskai atsidavusiais zmonemis, visko buna, ten irgi tik zmones, su silpnybem ir su viskuo, ka turi kiti. tiesiog teoriskai kunigas negali palaikyti net mintyse kazkokios magijos, baltos ar juodos ar raudonos, nes baznycia kaip institucija ja draudzia. as jei eiciau ispazinties, man neduotu isrisimo, nes as delioju kortas, tai baznyciai yra JAU draudziama zona.
tik kad cia kalba apie baznycia, t.y. zmoniu kurini, ne Dieva. Dievo ten daug ner like.

na as nediskutuosiu. smile.gif burtai ir pan ne mano sritis. o apie kunigus ir ju gyvenimus zinau nemazai.
Atsakyti
tai as klebonijoj uzaugau gi, mano bobute ten vire kepe ir skalbe, o as per klebono biblioteka nersiau tuo pat metu ir visokiu vakareliu maciau ir pan.

Suprantat, Dievas ir baznycia man asmeniskai yra nesusije dalykai. Baznycia yra institucija, sukurta zmoniu del pinigu ir valdzios. Tai esminiai baznycios kaipo institucijos pamatai. Prie ko cia Dievas? prie to, kad Jo vardu manipuliuojama, norint islaikyti zmones besalygiskai paklusniais institucijai. Bet o taciau, institucijos darbuotoju tarpe yra apstu jai dirbanciu zmoniu, kurie ne visai zino viska. Virsus zino viska, apacios nieko, todel jomis lengva manipuliuot, o Dievas ir maldos, kaip kalbejimo su Juo budai arba kaipo tam tikri kodai yra isvis kitur.

Paziekit egzorcistu puslapi. Baznycios tevai. Ten sumalta i viena kruva Haris Poteris ir juodoji magija, taip pat ajurveda, kur isvis sneka yra apie maista ir dar daugybe dalyku. viskas tas vienoj vietoj ir yra velnio apsedimo zenklai. manot tas, kas ta viska surase yra toks kvailys, kad nebesusigaudo nieko ir neskiria pasakos nuo nuodu taures? Tikrai ne. Bet zmones paklusniai tiki, nes gi nu cia baznycia taip sako. nuo viduramziu niekas nepasikeite, absoliut.

o realiai tai dauguma zmoniu nei apie tai galvoja, nei ka. Jie eina i ta baznycia su mintimis apie Dieva ir apie geri, todel jiems ten buna gerai ir todel as irgi siulau eiti i baznycia kokiai ten moteriskei, kuriai nenustoja mirusieji vaidentis. Nes mases neziuri i baznycia tokiu kampu kaip as ir panasus sutverimai, jie ten eiina pasikalbet su Dievu ir valio, jiems ir nereikia nieko perdaug zinoti, gana nuosirdumo. PAsitarnauja ta simbolika, kad jeigu as einu i misias, tai einu susitikti su Dievu ir pasiruosiu tam ir taip toliau. Ir viskas tas tikrai vyksta. Jei tiki.

Bet kartais nutinka, kad pamatai. Paskui labai sunku vel taip pat viska pamirst ir skendet maloniame dievobaimingame transe, kuriame 99 proc baznycios lankytoju skendi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 01 gegužės 2014 - 22:39
QUOTE(Amariliai @ 2014 05 01, 22:27)

Amariliai, 01 Geg 2014 - 22:27, parašė:

Amariliai, 01 Geg 2014 - 22:27, parašė:

tai as klebonijoj uzaugau gi, mano bobute ten vire kepe ir skalbe, o as per klebono biblioteka nersiau tuo pat metu ir visokiu vakareliu maciau ir pan.

Suprantat, Dievas ir baznycia man asmeniskai yra nesusije dalykai. Baznycia yra institucija, sukurta zmoniu del pinigu ir valdzios. Tai esminiai baznycios kaipo institucijos pamatai. Prie ko cia Dievas? prie to, kad Jo vardu manipuliuojama, norint islaikyti zmones besalygiskai paklusniais institucijai. Bet o taciau, institucijos darbuotoju tarpe yra apstu jai dirbanciu zmoniu, kurie ne visai zino viska. Virsus zino viska, apacios nieko, todel jomis lengva manipuliuot, o Dievas ir maldos, kaip kalbejimo su Juo budai arba kaipo tam tikri kodai yra isvis kitur.

Paziekit egzorcistu puslapi. Baznycios tevai. Ten sumalta i viena kruva Haris Poteris ir juodoji magija, taip pat ajurveda, kur isvis sneka yra apie maista ir dar daugybe dalyku. viskas tas vienoj vietoj ir yra velnio apsedimo zenklai. manot tas, kas ta viska surase yra toks kvailys, kad nebesusigaudo nieko ir neskiria pasakos nuo nuodu taures? Tikrai ne. Bet zmones paklusniai tiki, nes gi nu cia baznycia taip sako. nuo viduramziu niekas nepasikeite, absoliut.

o realiai tai dauguma zmoniu nei apie tai galvoja, nei ka. Jie eina i ta baznycia su mintimis apie Dieva ir apie geri, todel jiems ten buna gerai ir todel as irgi siulau eiti i baznycia kokiai ten moteriskei, kuriai nenustoja mirusieji vaidentis. Nes mases neziuri i baznycia tokiu kampu kaip as ir panasus sutverimai, jie ten eiina pasikalbet su Dievu ir valio, jiems ir nereikia nieko perdaug zinoti, gana nuosirdumo. PAsitarnauja ta simbolika, kad jeigu as einu i misias, tai einu susitikti su Dievu ir pasiruosiu tam ir taip toliau. Ir viskas tas tikrai vyksta. Jei tiki.

Bet kartais nutinka, kad pamatai. Paskui labai sunku vel taip pat viska pamirst ir skendet maloniame dievobaimingame transe, kuriame 99 proc baznycios lankytoju skendi.

Viskas, rasom kyga smile.gif smile.gif smile.gif dar karta isitikinu - mes pasakisko protingumo smile.gif smile.gif smile.gif

cituoju Jusu zinute, nes visu, ka praleidau jei sucituociau, gala gauciau smile.gif

Zodziu su baznycia ir magija tokie reikalai:

Kadangi baznycia is esmes neatmeta velnio ir piktuju jegu egzistavimo, nes yra egzorcisto institucija, tai jie ja tiki ir net labai. Kadangi draudzia uzsiiminet magija, vadinasi tiki. Cia logiska. Kodel? Todel, kad monopoli atims ir aukas, kuriu nesigedija imt nesvietiskom sumom. Kodel 2 ? todel, kad is tiesu galima prisiveikti labai rimtai jei nezinai subtilybiu ir desniu ir t.t. Isvada, pagal baznycia nelist i jokia magija ir ja netiket, neuzsiiminet. Neit i indu ar kinieciu restorana, nes apses pikta kiniska dvasia, nes ten varpeliu kinisku prikabinta ir motetu auksiniu, nesivest suvenyru ir t.t. (nors kaukiu afrikietisku ir as neisvales namie nekabinciau: ) bet kaip tai susije su magija? Kodell as asmneiskai (as apskritai tureciau negalet i baznycios puse paziuret) zmonems visada siulau eiti melstis? tikrai ne todel, kad baznycia visagale. Visagale yra zmogaus samone ir jo tikejimas aukstesne esybe, pavadinkim ja Dievu. Per malda ir linkejima kitam gero mes isperkame save ir uzsidirbam karminiu tasku ir apsivalom. Kokioj baznycioj tuo metu tupesim, tai cia jau nera skirtumo. KOdel melstis 2: todel, kad dauguma prakeikimu ir baisiausiu ritualu yra baznycios ir tikejimo pagrindu. Yra net kryptis baznytines magijos, ritualai atliekami tik su baznycios irankiais ir baznycioje ir tokiu velniu galima prikrest, kad oj oj oj smile.gif Baznycia ir katalikybe reiketu suprasti kaip iranki ir priemone priejimui prie energetiniu kanalu, prie zmogaus energetinio lauko, prie jo paties, o ne kaip vieninteli teisinga tikejima ar paskutine instancija. Vaziuokim i indija ir atmeldinekim savo griexus - bus lygiai taip pat atleista, kaip ir kataliku kunigelio, kuris "jau keturiolika metu kunigas iir zino kaip su magija susitvarkyt". (sakykim as 15 metu kasdien dirbu su zmonem ir nifiga nieko nezinau, nes kasdien individualus ir gyvas zmogus ateina, su savo problemom ir asarom). Tai yra tik irankis, tik vienas is sukurtu astraliniu agregoru (cia man galetu padet Jungiste is kitos temos su kolektyvine pasamone, kur bande aiskint), kuris vienija ir saugo, bei padeda zmonem maitinantiems ji savo energija bei tikejimu. Baznyciu ir tikejimu pasaulyje daug ir visi jie tik irankiai siekiamybeje i aukstesni laipteli, i aukstesne buti, i tobuluma.

Teoriskai ne vienas tikejimas ar baznycia nera galingesne ar stipresne, taciau kiekviena is ju teigia ir liepia neturet kitu dievu tik jos propaguojama/us, kodel? Todel, kad taip galima manipuliuot zmonem. Tie kas iseidavo uz mmanipuliacijos galimybiu ribos - ant lauzo ir baigtas kriukis.

Be to, dabar nerasiu tiksliai citatos ikelt is biblijos, joje rasoma, kad pas Jezu atejo mokiniai ir sako, kad yra zmogus, kuris venia isvaro is kitu zmoniu ir juos gydo stebuklais. Jezus atsake, kad tegu gydo. Gaila dabar citatos tiksliai nerandu (veliau uzsispirsiu ir ikelsiu)

kitas teorijos skyrius:) nereikia tik maisyti relliginiu dalyku su kitom religijom magija ir t.t. T.y. prisivirinai koses su juodaja magija ir velniais tai neuzsidek katalikiskos ar provoslaviskos apsaugos, nes neveiks. Arba: pradejai zzaist su stichijomis, tai nelysk i juodaja magija. Viskas turi buti nuoseklu. Pradejai baznytiskai viska daryt, tai ir daryk su baznycia. Pradejai su stichijom, tai ir tesk su stichijom, su biesais zaist, tai su jais ir voziokis. O kokias priemones pasirinksi, tai cia jau kas tau patinka, su kokia sakute cepelina valgyt - su ta, kuri patogi tuo metu. Vat taip..

Tikrai knyga leist reikia smile.gif iir cia tik pradzia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taro_kortos @ 2014 05 02, 03:09)

Taro_kortos, 02 Geg 2014 - 03:09, parašė:

Taro_kortos, 02 Geg 2014 - 03:09, parašė:

Viskas, rasom kyga smile.gif smile.gif smile.gif dar karta isitikinu - mes pasakisko protingumo smile.gif smile.gif smile.gif

cituoju Jusu zinute, nes visu, ka praleidau jei sucituociau, gala gauciau smile.gif

kitas teorijos skyrius:) nereikia tik maisyti relliginiu dalyku su kitom religijom magija ir t.t. T.y. prisivirinai koses su juodaja magija ir velniais tai neuzsidek katalikiskos ar provoslaviskos apsaugos, nes neveiks. Arba: pradejai zzaist su stichijomis, tai nelysk i juodaja magija. Viskas turi buti nuoseklu. Pradejai baznytiskai viska daryt, tai ir daryk su baznycia. Pradejai su stichijom, tai ir tesk su stichijom, su biesais zaist, tai su jais ir voziokis. O kokias priemones pasirinksi, tai cia jau kas tau patinka, su kokia sakute cepelina valgyt - su ta, kuri patogi tuo metu. Vat taip..

Nu vadinasi mano galios yra tame, kad galiu pribaigt zmogu teksto ilgiu per atstuma ir jo nepazinodama biggrin.gif Siaip jau apie sitas stebuklingas galias zinojau jau vaikystej ir niekada nesivargindavau slepti savo dienorasciu, nes niekas ir taip ju negaledavo skaityti del tekstu ilgumo ir kad patenkinti smalsuma, reikedavo perskaityt baisiai daug mano minciu, kurios kildavo del to, kad skaitydavau kitus ilgus tekstus biggrin.gif Aciu Viespaciui uz atsiradusi interneta, kur dabar galiu ta pati padaryt, haha biggrin.gif

Nu gerai, mano cia yra pacios suvokimai, Taro kortos zino uz mane daugiau situose reikaluose, va viska kruvon ir galim leist.

Junga noriu reabilituoti, tik tingiu raustis. Dar nuo studiju laiku buvo galima "skaityti" meno kurini per archetipine simbolika pagal Junga, vienas metodu tai yra skias. Jam turim padekot ir uz tai, kad psichoterapija isileido galimybe sielos egzsistavimo ir isvis kazkokiu dvasiniu paiesku (logoterapija turim konkreciai to pasekoj dabar), antraip tebutumem sioj srity palike gyvuneliai su visokiais nenuspejamais pilkosios mases vingiu pokyciais ir tiek, va dabar taip nera ir cia aciu Jungui, kad atstovejo savo laiku. be to as geruose santykiuose su kolektyvine pasamone, bet cia irgi gali buti "galiu" dalis, nes aisku is praktikos, kad du zmones su skirtingomis galiomis, turedami apie kolektyvine pasamone tiek pat ziniu, gali arba negali pasijungt ir nuo jos skaityt ka prireikia, cia gal kaip klausa pas zmones yra arba nera. Nu nezinau, ateity bus matyt. Klausimas paliktas atviras.
O Jezus, tarp kitko, labai sunkaus charakterio buvo, jeigu buvo taip, kaip kad rasoma Evangelijose. Jis ir motinai savo liepe tylet nesikist, ir siaip Jam pfg buvo i akis pasakyt ka mato ir ka mano, aciu nepasakyt uz moteriska apsokinejima ir valgyt padavima ir taip toliau, darbo jokio neturi, valkatauja, o kai prie statuso jokio neprisirises tai ir gyvenimas toks, kad gali det ant visu ir apie tai dar pranest. Visiem, kurie paklusnus kazkokiem egregoram, tik mokytis ir mokytis savarankisko mastymo is to paties biblijinio Jezaus. o kai nueisim anapus, tai pasiaiskinsim viens prie vieno su Juo kaip cia isties buvo. Speju, toj pacioj kompanijoj bus ir Buda, ir Krisna, ir visa sutve idomiu pasnekovu. Netgi turiu niekuo neparemtu ir nepagristu itarimu, kad jie tarpusavy nesipyks ir bus geri draugai, tuo tarpu visu baznyciu reikalai , vykstantys zemeje, jiems gali sukelt tiesiog ta pacia reakcija, kaip dabar kad mums cia zemeje sukelia kriminaline ziniu dalis. nei kam to reik, nei kam tai prasminga, bet jei esi samoningas, tai tiesiog slykstu ir atjungi, o jei ne - megaujiesi pasaulio kancia (o cia jau kita kompanija kitur ta daro).
Atsakyti