QUOTE(rmetta @ 2014 05 01, 14:32)
Sveiki,
mane irgi sio forumo tema liecia
nelengvas atvejis, susiduriant su tokiais dalykais. Cia jusu beskaitant puoliau ieskoti internete maldu ir visokiu kitokiu dalyku visa tai nuimti. Atrodo nemazai radau, gal tiks, gal netiks, nezinau.. reikes uzsiimti, bet labiausiai sudomino vieno bent save pasivadinusio kunigu vardu Jonas, siandien rastame vienam forume patarimas. Gal kas bandete, jei ne pabandykit, gal pades. Pasidalinkite!
Jis raso:
Yra vienintelis būdas kad prakeikimas dingtu, lygiai 15h nueiti į bažnyčią, atsiklaupti ir sakyt: DIEVO AVINĖLI, * kuris naikini pasaulio nuodėmes, * pasigailėk mūsų! Dievo Avinėli, * kuris naikini pasaulio nuodėmes, * pasigailėk mūsų! Dievo Avinėli, * kuris naikini pasaulio nuodėmes, * suteik mums ramybę! DIEVO AVINĖLI, nuodėmę išdildęs, * lenki tiesai mūsų širdis, * pasigailėk mūsų! Dievo Avinėli, nuodėmę išdildęs, * lenki gėriui mūsų širdis, * pasigailėk mūsų! Dievo Avinėli, nuodėmę išdildęs, * lenk malonei mūsų širdis, * suteik mums ramybę.
Po to, kad prišauktum Dievą, sukalbeti -Tėve mūsų!
Po Teve musu - paskutiniai žodžiai prasyti Dievo pvz: Prasau Dieve, padėk man nuo blogio gelbėk mane nuo pikto. Amen.
" Padės tau tikrai ir visi prakeikimai atsisuks tam kuris prakeikė.Aš žinau, kunigas jau būnu 14m. išmanau atkerėti juodaja magija. "
Na, cia isivelia kiek tai nesusipratimu:
1. Jei jis kunigas, tai jis negali ismanyti kaip atkereti juodaja magija, nes jam tiesiog reikia melstis ir atlikti savo pareigas. Magija apskritai jam ne prie ko jo darbe. Tai grynai teorija. Baznycia jokiu keru netoleruoja ir neskatina. Baznycia pripazysta tik egzorcizma, taciau, kad taptum egzorcistu reikia, kad paskirtu kardinolas, ar vyskupas ir t.t.
2. Kad malda veikianti, tai gali buti, nes bet kokia malda tariama is sirdies veikia.
3. Galvoti ir linketi, kad viskas atsisuktu pries kita, taip pat labai nekatalikiska, labai keistos tokios kunigo mintys. Noreti isgelbeti, atmelsti save kaip ir norma, bet sakyt, kad atsisuks pries kita... Hmmm... Labai nekunigiska, labai jau raganiskas kunigas
sakyciau, butu katalikiska melstis uz Jums pakenkusi zmogu ir tuo budu apvalyti ir save ir ji. Vat cia tai katalikiskas poziuris butu.
4. Sis budas tikrai ne vienintelis
cia tai jau 100 proc.