QUOTE(Terroriste @ 2014 04 16, 14:40)
zinokit, niekaip netikiu, kad pakanka vien kazkieno pavydo, kad
del to numirtu zmogus
O ir palinkejimais blogo nemanau, kad galima kitam daryti itaka. Tikrai buvo pries daugiau nei 10 metu man vienas zmogus gyvenima aps..... neminesiu ka, bet labai blogus dalykus padare, labai nemoralius ir neteisetus. Ir ka? Pikta buvau, visko jam islinkejau. Rezultatas? Nieko jam nera. Gyvena sau sveikas, turtingas ir laimingas. Ir tikrai laimingas, pazistu kas ji pazista, tai zinau. Jokios itakos mano pyktis ar palinkejimas, kad nustiptu nedave.
O vudu lėlių gaminimas ir panašūs dalykai.. aš žinau koks tas žmogus blogas.. jis man nuolat kartodavo, kad tai kas tobula ilgai nesitesia.. bandė tai griauti tiesiog kardamasi mano vyrui ant kaklo, o kai jis ją atstumė ji pasiuto.. stengėsi man visaip kenkti.. pamenu savo būseną, kad ne iš šio ne iš to be jokių ligų man būdavo silpna ir panašiai.. buvo ramu kai pavyko nuo jos atsiriboti, visiškai atsiskirti, bet kai ji sužinojo, kad aš su tuo žmogumi, kuris dabar mano vyras sukūrėm šeimą prasidėjo mano nelaimės.. o iki tol buvo ramu, gyvenimas mano buvo nustabus, dirbau mėgiamą darbą, tobulėjau, susilaukiau dviejų sūnų ir panašiai, o po to viskas griuvo.. kai netekau sūnaus viskas apsivertė, vėl pradėjo gerėti, buvau beproto laiminga, kai pasiekė ko norėjo paliko mane.. o dabar yra kitas žmogus, kyris apsiskaitęs ir t.tk būtent apie energetinius dalykus ir man ne iš šio ne iš to pradėjo blogėti, tiesiog kasdien vis po blogą naujieną ir kai išgirdau ką tas žmogus apie amne kalba supratau, kad užsisėdo.. jeigu tai būtų paprastas žmogus aš nepanikuočiau..
Nes tikrai gyvenime yra sunkumų, kaip ir visiems ir pavyduolių pilna, bet yra tokių žmonių, kurie gali pakenkti ir jeigu Jūs nesate energetiškai stipri Jūs niekam nepakenksite, tą puikiai žinau, bet tokie nuo vienos frazės gali žmogų numarinti. O ir tas žmogus yra energetiškai stiprus dėl to Jūs jo visiškai neveikiat ir pastebėjau, kad tokie visada prasimuša, kad ir per kitų galvas, jie nekreipia dėmesio į apkalbas, tik pasijuokia, kitų pykčiu jie tik pasikrauna energijos ir tampa dar stipresniais.