Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip "nuimti" užkeikimą?

QUOTE(ievoole @ 2014 04 15, 21:42)

o man atrodo, kad tiesio gsau isikalbejot apie tai, kaip jum visi pavydi del sypsenu ir kaip ju pavydas jums itaka daro.
Na, sypsausi as! Dar ir kaip sypsausi visiems! Ir jei kas klausia, kaip gyvenu, atsakau, kad puikiai ir niekad nesiskundziu, nesipasakoju kitiems savo bedu. Ir tikrai gali viesiems atrodyt, kad mano gyvenimas pasaka. Vien uz tai VISU aplinkiniu pavydas seniai mane nuzudes butu. Bet taip nera. Matot ka norit, ir kaltinat kitus del savo bedu, nes.... juk norisi kazka apkaltint. Bet tik tiek.
Atsakyti
Nieko as sau neisikalbejau. Ir juo labiau nekaltinu kitu. Tokie dalykai yra juntami, jeigu yra pazeista energetika, tam yra priezastis,si tema tam ir skirta. Todel temoje ir apsvarsciau kokios to priezastys galetu but, jeigu yra nuziurejimas uzkalbejimas, ne duok die..apeigos kokios,juk yra zmones kurie uzsiima tokiais dalykais, as nekalbu apie kasdieni zmoniu pavyda, visa gyvenima su tokiais susiduriam. Nei giriuosi nei guodziuosi, gyvenu savo gyvenima,ir jame man viskas sekesi. Ir tikrai zinau kokiu moteru buna, blogo kitam juk siaip sau nelinki,jeigu kazkas kazka man palinkejo blogo, reiskia turiu tai ko nori tas zmogus.Nes pati neesu is tu kurie pykti laiko, ar kerstauja, nelaikau pagiezos savyje ir kitiems blogo nelinkiu. Tad tiesiog nera priezasciu. Ir tikrai nera taip, kad kazkokios bedos uzpuole ir ieskau kaltu, visa gyvenima su jom tvarkausi pati ir su artimuju pagalba. Cia gilesni dalykai, juntami dalykai,visko net nesupasakosiu ir nemanau,kad cia vieta tam..manau zmones susidure su tuo supranta ka as turiu galvoje, kada jauti kad kazkas ne taip, kad tai kazkokia bloga jega veikia. Gal seniau psichologiskai stipresne buvau ir mane gelbejo pozityvus mastymas, bet toks jausmas,lyg sita dalyka kazkas stengesi sugriauti,kad galetu mane palauzti. Kai yra grandine visu dalyku kas nutiko, kai atakuojamos mintys, sapnai, asmenis gyvenimas, sveikata ypatingai,nori nenori pradedi paluzinet ir pradeda dingt visas optimizmas ir teigiamos mintys, va tada jau pazeidziama dvasiskai, na as taip jauciuos..ir jausmas beviltiskas.
Atsakyti
zinokit, niekaip netikiu, kad pakanka vien kazkieno pavydo, kad del to numirtu zmogus schmoll.gif

O ir palinkejimais blogo nemanau, kad galima kitam daryti itaka. Tikrai buvo pries daugiau nei 10 metu man vienas zmogus gyvenima aps..... neminesiu ka, bet labai blogus dalykus padare, labai nemoralius ir neteisetus. Ir ka? Pikta buvau, visko jam islinkejau. Rezultatas? Nieko jam nera. Gyvena sau sveikas, turtingas ir laimingas. Ir tikrai laimingas, pazistu kas ji pazista, tai zinau. Jokios itakos mano pyktis ar palinkejimas, kad nustiptu nedave.
Atsakyti
QUOTE(Heichera @ 2014 04 16, 13:31)
Cia gilesni dalykai, juntami dalykai,visko net nesupasakosiu ir nemanau,kad cia vieta tam..nori nenori pradedi paluzinet ir pradeda dingt visas optimizmas ir teigiamos mintys, va tada jau pazeidziama dvasiskai, na as taip jauciuos..ir jausmas beviltiskas.

Sitas dalykas vadinasi depresija 4u.gif Nieko antgamtisko tame nera. drinks_cheers.gif Prakeikimai kur kas ziauriai eina-su stipriomis ligomis, mirtimis, nelaimemis, bedomis, o ne smukusia emocine bukle.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 04 16, 13:04)
Sitas dalykas vadinasi depresija 4u.gif Nieko antgamtisko tame nera. drinks_cheers.gif Prakeikimai kur kas ziauriai eina-su stipriomis ligomis, mirtimis, nelaimemis, bedomis, o ne smukusia emocine bukle.

Smukusia emicine busena gali sukelti nuziurejimas (zglaz), jo buna visokiu visokiausiu formu, o prakeikimai ar porchya, tai jau Jus visiskai teisi-smagesnio poveikio duoda. Taciau nuziurejimas kuo puikiausiai gali sukelt ir emocini, jausmini issekima.
Atsakyti
Taro kortos, ar galiu dar viena klausima Jums? As manau, kad jei vienas zmogus (na, profesionalas tegul vadinas) nuimineja prakeikimus ir panasia velniava kitam, argi nevyksta energetinis salytis ir dalinis apsikeitimas energijomis? Profesionalas irgi zmogus, didziai abejotina ar jis be nuodemes ir be jokiu problemu. Argi negali dalis jo negatyvo (kurio yra pas visus, kol dar nenusvite) kliut tam, kuriam nuimineja velniava. Apsauga tai pasidaro sau, valio, pats saugus, bet kaip tas kitas zmogus su pazeista energetika, su velniava, jis gi atviras bet kokiam uzkratui. Ar suprantamai isdesciau minti? Nes man tai dar viena priezastis, kodel nuiminejima patiket kitam zmogui yra negerai.
Man viena tokia ragana karts nuo karto masaza padaro atpalaiduojanti, jin is pat pradziu manes klause ar sutinku vardan atsipalaidavimo leist jai kistis i mano energetika su savaja. Nu as sutinku, nes ji man artima ir suprantama, bet faktas, kad po to masazo as kuri laika ne tik atsipalaidavima turiu besitesianti, bet man ateina dalinai svetimas toks zvilgsnis i pasauli. Tai cia tik masazas. o kai viskas sudarkyta, kaip galima leist svetimam liestis?
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 04 16, 14:40)
zinokit, niekaip netikiu, kad pakanka vien kazkieno pavydo, kad del to numirtu zmogus  schmoll.gif

O ir palinkejimais blogo nemanau, kad galima kitam daryti itaka. Tikrai buvo pries daugiau nei 10 metu man vienas zmogus gyvenima aps..... neminesiu ka, bet labai blogus dalykus padare, labai nemoralius ir neteisetus. Ir ka? Pikta buvau, visko jam islinkejau. Rezultatas? Nieko jam nera. Gyvena sau sveikas, turtingas ir laimingas. Ir tikrai laimingas, pazistu kas ji pazista, tai zinau. Jokios itakos mano pyktis ar palinkejimas, kad nustiptu nedave.

O vudu lėlių gaminimas ir panašūs dalykai.. aš žinau koks tas žmogus blogas.. jis man nuolat kartodavo, kad tai kas tobula ilgai nesitesia.. bandė tai griauti tiesiog kardamasi mano vyrui ant kaklo, o kai jis ją atstumė ji pasiuto.. stengėsi man visaip kenkti.. pamenu savo būseną, kad ne iš šio ne iš to be jokių ligų man būdavo silpna ir panašiai.. buvo ramu kai pavyko nuo jos atsiriboti, visiškai atsiskirti, bet kai ji sužinojo, kad aš su tuo žmogumi, kuris dabar mano vyras sukūrėm šeimą prasidėjo mano nelaimės.. o iki tol buvo ramu, gyvenimas mano buvo nustabus, dirbau mėgiamą darbą, tobulėjau, susilaukiau dviejų sūnų ir panašiai, o po to viskas griuvo.. kai netekau sūnaus viskas apsivertė, vėl pradėjo gerėti, buvau beproto laiminga, kai pasiekė ko norėjo paliko mane.. o dabar yra kitas žmogus, kyris apsiskaitęs ir t.tk būtent apie energetinius dalykus ir man ne iš šio ne iš to pradėjo blogėti, tiesiog kasdien vis po blogą naujieną ir kai išgirdau ką tas žmogus apie amne kalba supratau, kad užsisėdo.. jeigu tai būtų paprastas žmogus aš nepanikuočiau..

Nes tikrai gyvenime yra sunkumų, kaip ir visiems ir pavyduolių pilna, bet yra tokių žmonių, kurie gali pakenkti ir jeigu Jūs nesate energetiškai stipri Jūs niekam nepakenksite, tą puikiai žinau, bet tokie nuo vienos frazės gali žmogų numarinti. O ir tas žmogus yra energetiškai stiprus dėl to Jūs jo visiškai neveikiat ir pastebėjau, kad tokie visada prasimuša, kad ir per kitų galvas, jie nekreipia dėmesio į apkalbas, tik pasijuokia, kitų pykčiu jie tik pasikrauna energijos ir tampa dar stipresniais.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 04 27, 09:32)
Taro kortos, ar galiu dar viena klausima Jums? As manau, kad jei vienas zmogus (na, profesionalas tegul vadinas) nuimineja prakeikimus ir panasia velniava kitam, argi nevyksta energetinis salytis ir dalinis apsikeitimas energijomis? Profesionalas irgi zmogus, didziai abejotina ar jis be nuodemes ir be jokiu problemu. Argi negali dalis jo negatyvo (kurio yra pas visus, kol dar nenusvite) kliut tam, kuriam nuimineja velniava. Apsauga tai pasidaro sau, valio, pats saugus, bet kaip tas kitas zmogus su pazeista energetika, su velniava, jis gi atviras bet kokiam uzkratui. Ar  suprantamai isdesciau minti? Nes man tai dar viena priezastis, kodel nuiminejima patiket kitam zmogui yra negerai.
Man viena tokia ragana karts nuo karto masaza padaro atpalaiduojanti, jin is pat pradziu manes klause ar sutinku vardan atsipalaidavimo leist jai kistis i mano energetika su savaja. Nu as sutinku, nes ji man artima ir suprantama, bet faktas, kad po to masazo as kuri laika ne tik atsipalaidavima turiu besitesianti, bet man ateina dalinai svetimas toks zvilgsnis i pasauli. Tai cia tik masazas. o kai viskas sudarkyta, kaip galima leist svetimam liestis?

Zinoma, apsikeitimas vyksta, taciau siuo atveju, kai vvalymas vykdomas, jei zmogus dirba saziningai tai neturi pakenkti, nes tekstuose ir ritualuose dazniausiai kartojamos programos kaip: "snimi vse porchenoe, vse navidenoe, vso sglazhenoe ir t.t." todel nusivalo viskas ar bent didzioji daalis negatyvo. Kitas reikalas, kad po valymo zmogaus laukas lieka silpnas ir gali prikibti naujas velnias labai lengvai, todel butina is karto po to steengtis bent savaite laikytis atokiau nemaloniu zmoniu, atokiau stresu ir pan. jei valymas baznytines formos, tai lankytis misiose ar siaip baznycioje. Kaip mmaza reabilitacija. O del raganos isikisimo ir pakenkimo, tai nemanau, nes norima padet, o ne kenkt. zinoma, buna visokiu nesaziningu variantu, todel reikia atsirinkti pas ka eit, o pas ka geriau ir kojos nekelt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taro_kortos @ 2014 04 27, 13:25)
Zinoma, apsikeitimas vyksta, taciau siuo atveju, kai vvalymas vykdomas, jei zmogus dirba saziningai tai neturi pakenkti, nes tekstuose ir ritualuose dazniausiai kartojamos programos kaip: "snimi vse porchenoe, vse navidenoe, vso sglazhenoe ir t.t." todel nusivalo viskas ar bent didzioji daalis negatyvo. Kitas reikalas, kad po valymo zmogaus laukas lieka silpnas ir gali prikibti naujas velnias labai lengvai, todel butina is karto po to steengtis bent savaite laikytis atokiau nemaloniu zmoniu, atokiau stresu ir pan. jei valymas baznytines formos, tai lankytis misiose ar siaip baznycioje. Kaip mmaza reabilitacija. O del raganos isikisimo ir pakenkimo, tai nemanau, nes norima padet, o ne kenkt. zinoma, buna visokiu nesaziningu variantu, todel reikia atsirinkti pas ka eit, o pas ka geriau ir kojos nekelt. smile.gif

Dekui uz atsakyma.
As galvoju ne apie nesaziningus poelgius, bet apie netycini pakenkima. Dabar ka tik prisiminiau viena atveji, seniai tas buvo, as ejau pas Reiki meistre seanso ir pamenu, kad tada jin man atsake, kad is jos puses netycinis pakenkimas gali but tuo atveju, jei susireiksmini atlikdamas ta darba. Kad jei busi ne didi zmoniu likimu valdove, o tik instrumentas reikalui tvarkyt, tai pakenkimui vietos nelieka.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 04 27, 14:28)
Dekui uz atsakyma.
As galvoju ne apie nesaziningus poelgius, bet apie netycini pakenkima. Dabar ka tik prisiminiau viena atveji, seniai tas buvo, as ejau pas Reiki meistre seanso ir pamenu, kad tada jin man atsake, kad is jos puses netycinis pakenkimas gali but tuo atveju, jei susireiksmini atlikdamas ta darba. Kad jei busi ne didi zmoniu likimu valdove, o tik instrumentas reikalui tvarkyt, tai pakenkimui vietos nelieka.

Butent wink.gif
Atsakyti
Jei manote, kad prieš jus buvo panaudota magija, melskitės šv. Kiprianui.
Malda
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2014 04 27, 18:57)
Jei manote, kad prieš jus buvo panaudota magija, melskitės šv. Kiprianui.
Malda

Sitas labai geras, dar sv. Jurgis tinka siam reikalui.
Atsakyti