QUOTE(winia @ 2007 10 28, 12:56)
O gal atsipalaidavai ir viskas lengvėja? Placebo, taip sakant:)
Nu netikiu, kad Vaiva gali kažką padaryti tokio, ji man atrodo komersantė ir tiek bet svarbu padeda;)
Papildyta:
Ir aš taip manau
Nu netikiu, kad Vaiva gali kažką padaryti tokio, ji man atrodo komersantė ir tiek bet svarbu padeda;)
Papildyta:
Ir aš taip manau
zinot as irgi taip maniau, ir ejau tai... buvau girdejus nekokiu atsiiepimu kaip apie bureja bet del nuemimo nieko, ir ejau ir su baime ir tikejau nes detis jau nebuvo kur- ir tikrai nesigailiu,
dar netycia inernete internete aptikau atsiliepima del nuemimo- butent ta pati ka as sakiau- tikrai jauciu palengvejima, apsakyti to neimanoma nes nenoriu pasakoti visos savo ""istorijos"" nes tai ir neimanoma yra dalyku kuriu neimanoma papasakoti. be to as ejau grynai del nuemimo ir neklausti o tiesiog pacios paslaugos. as pries tai buvau pas aiskiarege kuri man viska aiskiai konkreciai pasake ir pas vaiva kreipiausi tik konkrecios paslaugos- ir ji ja atliko. ir atliko tikrai gerai, nes tikrai jauciu pasikeitimus, nors dar ne daug laiko praejo. o patarimu as neklausiau ir ka ji sake nelabai emiau i galva nes mano situacija negali nieks paaiskinti jokie psichologai- dazniausiai patys psichologai turi problemu... ir jiems patiems reikia pagalbos kas gali pasakyti ka jums patarti geriau uz jus pacius.
tiesiog pas ja ateja gal nusivilia tie kurie kreipiasi ne paslaugos o nori paklausti issiaiskinti- tai ne jos sritis, tokiu dalyku reikia eiti pas aiskiaregius kurie turi tokia dovanakaip aiskiaregyste. ji eiline moterele ivaldziusi keleta dalyku- burimas, nuemimai.
savo atveju galiu pasakyt kad nenusivyliau, padejo, aciu jai.