Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip "nuimti" užkeikimą?

sveikos
uzsirasiau pries dvi savaites pas bureja sergeju aludario g.na lb laukiau susitikimo,sian 14.00val nueinu pas ji,isdeliojam kortas ir jis man sako nieko negaliu pasakyyti sakau kode sako kad mano vyrui kazkas kazka padare naudodamas juodaja magija
issigandau ,liepe uzsirasyti kitam kartui,atsinesti su savim vandeni ir druska
db isvis bijau,tiketi ar ne,kazka daryt ar ne??
gal kazkam tai buvo
Atsakyti
QUOTE(Lukauzd @ 2012 09 17, 19:48)

reikejo iskart paklaust kiek jums tai kainuos. Laikrasciuose raso, kad moterys tokias sumas isleidzia, kad ir butus galetu nusipirkt, tos "juodosios magijos" atkeikimui.
Atsakyti
sveikos
uzsirasiau pries dvi savaites pas bureja sergeju aludario g.na lb laukiau susitikimo,sian 14.00val nueinu pas ji,isdeliojam kortas ir jis man sako nieko negaliu pasakyyti  sakau kode  sako kad mano vyrui kazkas kazka padare naudodamas juodaja magija     
gal kazkam tai buvo

Netikėti. Tai eilinis būdas išvilioti kuo daugiau pinigų
Atsakyti
sveikos
uzsirasiau pries dvi savaites pas bureja sergeju aludario g.na lb laukiau susitikimo,sian 14.00val nueinu pas ji,isdeliojam kortas ir jis man sako nieko negaliu pasakyyti  sakau kode  sako kad mano vyrui kazkas kazka padare naudodamas juodaja magija     
gal kazkam tai buvo

Mieloji
Kas jau kas, bet uzkeikimai ir visokie "pridarymai" nenuminejami su vandeniu ir druska. Tai energetiniai dariniai ir energetiniais budais reikia juos nuimti. Geriausiai tai gali padaryti pats zmogus.
Jusu vyrui nieko nera, eilinis pinigu lupikavimas. O jeigu tikesit, kad kazkas yra prilipinta, prikeikta, uzkalbeta, tai jusu energetika pasidarys tokia slabna, kad visi pikti zodziais , nesekmingi ivykiai lips kaip biteles prie medaus. Todel jusu paciu labui patariu nurimti (jeigu dart nespejot vyrui "pasigirti" tai nieko ir nesakyti, nes ikalbesit jam bedas), spjauti per kairi peti ir toliau laimingai (laime kuriam patys) gyventi. Domekites zmogaus pasamones galiomis. Visata mus sutvere savo laimes kalviais! Tai atrodo neitikima, kol mes pasiduodam sociumo primestiems norams.
Sekmes, galvokit apie tai kaip "kurti", o ne kaip ardyti. Visos is salies primestos programos, burtai ardo jusu sekme ir pasitikejima savimi. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki.
Si istorija tokia kaip is pasaku apie piktaja pamote. Mano gimtadienio proga padovanojo mėtų puokstele surista kaspineliu.. paemusi i rankas pajutau begalo neigiama energija, net issigandau ir pirma mintis kilusi buvo "uzceravotos". Norejau paklaustu ar tai yra imanoma? ta prasme ar galejo tikrai taip buti, kad uzkeike, ar tiesiog cia mano issigalvojimai? gal yra kazkoks rimtas burtas ant mėtų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hard_candy: 25 gruodžio 2012 - 01:44
QUOTE(hard_candy @ 2012 12 25, 03:42)
Sveiki.
Si istorija tokia kaip is pasaku apie piktaja pamote. Mano gimtadienio proga padovanojo mėtų puokstele surista kaspineliu.. paemusi i rankas pajutau begalo neigiama energija, net issigandau ir pirma mintis kilusi buvo "uzceravotos". Norejau paklaustu ar tai yra imanoma? ta prasme ar galejo tikrai taip buti, kad uzkeike, ar tiesiog cia mano issigalvojimai? gal yra kazkoks rimtas burtas ant mėtų?

O GAL JUS TIESIOKALERGISKA METOMS? mirksiukas.gif
atr jus nesutariat su pamote?
siam gyvenime visko buna....
jei bus lengviau - manau sudeginkit ta puokstele ir pamirskit.
Atsakyti
Geri darbai
Atgaila
Malda

Visada veiksmingi
Atsakyti
Apskritai, manau, užkeikimas egzistuoja ir neegzistuoja vienu metu. Tad užkeikimo pašalinimo metodai taip pat yra veiksmingi ir neveiksmingi vienu metu. Tiesa, kad bet kuris žmogus gali apsisaugoti ir "neutralizuoti" pats sau užkeikimą. Taip pat tiesa yra ir tai, kad užkeikimą gali panaikinti tik kitas (specializuotas) žmogus. smile.gif
Skamba absurdiškai ir nelogiškai... tačiau tai tik pirmas įspūdis 4u.gif

Konkretus žmogus pasaulį mato, suvokia, vertina pagal savo Tiesą (savo suvokimo prizmę). Tad ir problemas sprendžia tik pagal jam suprantamus metodus ir priemones. Konkretaus žmogaus sąmoningumas yra pajėgus priimti tik jo lygio informaciją ir tik ją vertins kaip teisingą, veiksmingą ir logišką.

Tarkim, jei "vienos rūšies" užkeikimas bus pasiųstas trims skirtingo sąmoningumo žmonėms (a) besivadovaujančiam buitinės magijos (prietarų) galia, cool.gif "magui", dirbančiam sąmonės lygmenyje, c) filosofui ), kiekvienas naudos tik jam priimtinus metodus ir tik jie bus sėkmingi ir veiksmingi.

Manau, šiuo atveju, reikia būti labai atsargiam su kritika, nes nėra absoliučiai veiksmingo ir neveiksmingo metodo, kuris būtų universalus kiekvienam žmogui ax.gif

Tačiau vertėtų kritiškai pažiūrėti į "užkeikimų panaikintojų" naudojamas praktikas ir metodiką... Ypač jei tas pats užkalbėjimo neutralizavimo "receptas" duodamas kiekvienam g.gif

Atsakyti
Kazkada buvau pasiskolinus knyga apie PRAkeikimus, ne UZkeikimus. Nezinau ar tai kuo nors skiriasi g.gif Bet esme buvo rasoma ta, kad prakekit gali tik tas zmogus su kuriuo sieja kraujo rysys. Pavyzdziui, sese gali broli prakeikt ar motina savo vaikus. Bet pvz. anyta niekaip negali prakeikt marcios, nes ju nesieja kraujo rysys. Taciau jei daznai marciai linkes blogo, keiks ja, tai prakeiksmas gali pereiti ant marcios vaiku, t.y. anuku. Ir jei tai tiesa, tai taip galvoju... g.gif kurios galvojat, kad jus kazkas prakeike... tai turit kazka is artimiausiu zmoniu, kas jusu taip ziauriai nekencia, kad prakeiktu? Na, is mano gimines puses tai tokiu nesantaiku tikrai nera (apie vyro gimine kita kalba ir net itariu, kad tiesa tai).
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2012 12 29, 14:43)
Kazkada buvau pasiskolinus knyga apie PRAkeikimus, ne UZkeikimus. Nezinau ar tai kuo nors skiriasi  g.gif Bet esme buvo rasoma ta, kad prakekit gali tik tas zmogus su kuriuo sieja kraujo rysys. Pavyzdziui, sese gali broli prakeikt ar motina savo vaikus. Bet pvz. anyta niekaip negali prakeikt marcios, nes ju nesieja kraujo rysys. Taciau jei daznai marciai linkes blogo, keiks ja, tai prakeiksmas gali pereiti ant marcios vaiku, t.y. anuku. Ir jei tai tiesa, tai taip galvoju...  g.gif kurios galvojat, kad jus kazkas prakeike... tai turit kazka is artimiausiu zmoniu, kas jusu taip ziauriai nekencia, kad prakeiktu? Na, is mano gimines puses tai tokiu nesantaiku tikrai nera (apie vyro gimine kita kalba ir net itariu, kad tiesa tai).

Manau, kad nėra didelio skirtumo, kaip pavadinsi šį reiškinį: prakeikimu ar užkeikimu. Daugiau leksikinis dalykas smile.gif . Ko gero, nėra tiek svarbu išsiaiškinti, koks žmogus pasiuntė prakeiksmą. Juk sužinojus, gims pyktis, neapykanta ar keršto troškimas, kurie tikrai neprisideda prie išsivadavimo. Esminis klausimas turėtų būti: "Ką dabar daryti?", o sekantis: "Kaip to išvengti ateityje?" smile.gif

Patarimai, knygos, metodikos yra geros tos, kurias pats patikrini praktiškai, padarai atitinkamas išvadas. Jokio autoriteto pasakyta tiesa nėra teisinga vien dėl to, kad buvo ištarta autoriteto lūpomis smile.gif

Beje, tiems, kam kyla įtarimas dėl užkeikimo, juk labai lengva pasitikrinti pranašavimo praktikomis (Taro, runos, Permainų knyga ir t.t.). Šios sistemos niekada neklysta, tik gali būti klaidingai interpretuojamos. Pvz Taro visokius "(pra)užkeikimus" nusako labai aiškiai, kai jie iš tikrųjų yra. Taip pat galima išsiaiškinti ir tinkamiausius metodus išsilaisvinimui.

Tereikia pačiam nuspręsti ar tai yra priimtina ir teisingai pasirinkti tarologą.
Atsakyti
QUOTE(Mano Šambala @ 2012 12 29, 15:29)
Manau, kad nėra didelio skirtumo, kaip pavadinsi šį reiškinį: prakeikimu ar užkeikimu. Daugiau leksikinis dalykas  smile.gif . Ko gero, nėra tiek svarbu išsiaiškinti, koks žmogus pasiuntė prakeiksmą. Juk sužinojus, gims pyktis, neapykanta ar keršto troškimas, kurie tikrai neprisideda prie išsivadavimo. Esminis klausimas turėtų būti: "Ką dabar daryti?", o sekantis: "Kaip to išvengti ateityje?" smile.gif

As sakyciau svarbu, kas prakeike. Ne del kersto, bet del to, kad paziureti i save. Ar as padariau tam zmogui kazka blogo? Jei taip, ar galiu ta blogi istaisyti? Ar tas zmogus tiesiog is pavydo tai daro? Tokiu atveju, reikia maziau su juo bendrauti ir maziau pasakotis. Sakyciau cia butu pirmas budas prakeiksmu isvengti. Na, jei zmogus siaip blogo visiems aplink linki, tai ne ka ir bepadarysi.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2012 12 29, 16:20)
As sakyciau svarbu, kas prakeike. Ne del kersto, bet del to, kad paziureti i save. Ar as padariau tam zmogui kazka blogo? Jei taip, ar galiu ta blogi istaisyti? Ar tas zmogus tiesiog is pavydo tai daro? Tokiu atveju, reikia maziau su juo bendrauti ir maziau pasakotis. Sakyciau cia butu pirmas budas prakeiksmu isvengti. Na, jei zmogus siaip blogo visiems aplink linki, tai ne ka ir bepadarysi.

Tikrai taip smile.gif Tai gali būti vienintelė priežastis, kai prakeiksmo siuntėjo atpažinimas gali duoti naudą smile.gif. Deja, taip mąstančių kaip Jūs, tėra mažuma. Reikia būti labai stipriam prieš save patį, prieš savo ego, kad tau blogo linkinčiam galėtum nuoširdžiai palinkėti pačių gražiausių ir brangiausių dalykų pasaulyje, kad pajustum dėkingumą savo skriaudikui už suteiktą pamoką ir parodytą spragą.

Įžvalga, leidžianti pajusti ryšį su kiekvienu žmogumi, leidžia tapti kiekvieno iš jų dalimi smile.gif
Atsakyti