Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip "nuimti" užkeikimą?

QUOTE(Dzina @ 2011 07 06, 11:22)
Prakeiksmus nuima Kaune  Regina - 867233546. Jei kazkas domina daugiau apie ja, galit rasyti i AZ.

Nenuima jokiu prakeikimu (reikia skirti prakeikima nuo pacios pasidaryto negatyvo, kuris pasitaiko dazniausiai) nei regina, nei kuri kita - nepasakokit pasaku....O ir siaip, del visa ko - paklauskit, kur ji padeda tai, ka, tipo, nuima ...Niekas neatsiranda is nieko ir nedingsta niekur....O ta, kuri padeda tokiu budu mulkinti ir taip nesekmiu prispaustas motereles, pati gaus lygiai taip pat kaip ir visos nuiminetojos reginos.....
Atsakyti
Gytare geru nuorodu atsiunte, labai jai aciu 4u.gif

O kad neisikalus, tai tikrai zinau smile.gif Nes siaip as nelinkus gyvenime nieko kaltint ir esu optimiste, bet kad musuos kaip zuvis ant ledo
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2011 07 06, 12:53)
Gytare geru nuorodu atsiunte, labai jai aciu 4u.gif

O kad neisikalus, tai tikrai zinau smile.gif Nes siaip as nelinkus gyvenime nieko kaltint ir esu optimiste, bet kad musuos kaip zuvis ant ledo

Net neabejoju, kad delnuose arba horoskope visas tavo "ledas" matytusi kaip ant delno ir visos nesekmes igautu visai kita atspalvi....Su Gytares atsiustais uzkalbejimais ir maldom butinai padirbk - turetu stipriai palengveti, bet nesugalvok vaikscioti pas jokias "nuemejas" - tuscias reikalas ir ismesti pinigai...
Atsakyti
Buvus as kazkada pas bureja, ji man is delno, kortu ir vasko tada labai daug pasake, bet ir pasake del sito, bet nuimt nepasiule. O is taip esu buvus pas kelias, visos ta pati pasake, o paskutine buvo cigone, tai tik paklause ar zinau, kad toki turiu, o nuimt nesiule g.gif Gal del to, kad as ant motinos pikcio nelaikau, bet ir kaip i motina i ja neziuriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2011 07 06, 15:42)
Buvus as kazkada pas bureja, ji man is delno, kortu ir vasko tada labai daug pasake, bet ir pasake del sito, bet nuimt nepasiule. O is taip esu buvus pas kelias, visos ta pati pasake, o paskutine buvo cigone, tai tik paklause ar zinau, kad toki turiu, o nuimt nesiule g.gif Gal del to, kad as ant motinos pikcio nelaikau, bet ir kaip i motina i ja neziuriu g.gif

Daug metu esu pazystama su "bureju" ir cigoniu darbo metodika....Mazdaug 70-ciai procentu klijentu visada diagnozuojami prakeikimai....Laimingas ir viskuo patenkintas zmogus nelaksto po burejas - vadinasi, "surasdamas" jam prakeikima, praktiskai niekada neprasausi pro sali, tuo labiau, kad sito fakto patikrinti neimanoma...elementari psichologija....Man asmeniskai pries gerus 18 ar 20 metu viena super duper zviazda bureja diagnozavo prakeikima ir 5 metu begyje gyvenimas turejo visiskai sugriuti....Ir net man, puikiai susipazinusiai su sia sritimi, buvo nelabai jauku girdeti tas blevyzgas, nors ir puikiai zinojau, kad suda mala. Kitos aplankytos (ejau mokymosi civilizuoto mantiniu sistemu meno tikslais) taip pad diagnozavo prakeikimus man ir mano vyrui (prakeike, tipo, vyro motina smile.gif )....Tiesa, vaziavau ne su savo mersedesu, o su drauges supuvusiu golfuku, bei apsirengusi juodai nuo galvos iki koju smile.gif Tai va , po visu daugybiniu prakeikimu, toliau dziaugiames gyvenimu, jau uzaugusiais vaikais ir visom kitom gerovem....Idomu, kas butu buve, jei tuo metu buciau pradejusi lakstyti pas "nuemejas" ?

Bet jeigu tau geriau gyventi su isitikinimu ir tikejimu kazkokiom savu gyvenimu nesusitvarkanciom "burejom", kad esi prakeikta, tada pirmyn smile.gif
Atsakyti
Matai as netik burejom tikiu, bet ir pati jauciu. Suprantu , kad daugumai sunku patiketi, kad motina gali blogo linketi savo vaikui, bet taip buna. Aisku as cia visko nepasakosiu, bet yra buve tokiu dalyku, kad sunku suvokt doh.gif O taip ir pati truputi buriu, nors siule mokytis, bet atsisakiau. Todel turiu pojuciu, kad yra. Ir gerai zinau, kad geriau maldom tvarkytis negu kuom kitu.

O jeigu moketes, tai tikrai turit zinot, kad tokiu dalyku buna
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2011 07 06, 16:14)
O jeigu moketes, tai tikrai turit zinot, kad tokiu dalyku buna

Zinau daug geriau ir is arciau negu galetum pagalvoti...bet tiek to - bile tau geriau, tai ir gerai smile.gif
Atsakyti
Chiromante as nesakau, kad nezinai, net labai dziaugiuosi kada tokie zmones duoda patarimu smile.gif O kad butu bendresnis vaizdas pasakysiu tik viena jos fraze, kai buvau nescia gavau palinkejima, kad mano vaikas gimtu debilas

Taip kad nepamaisys man issivalyti
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2011 07 07, 00:03)
Chiromante as nesakau, kad nezinai, net labai dziaugiuosi kada tokie zmones duoda patarimu smile.gif O kad butu bendresnis vaizdas pasakysiu tik viena jos fraze, kai buvau nescia gavau palinkejima, kad mano vaikas gimtu debilas

Taip kad nepamaisys man issivalyti

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ommmmm @ 2011 07 08, 14:42)

ommm ar pati kada turejusi reikaliuku su visais sitais dalykais? Panasu, kad ne, jei jau taip juokinga!
Imarta, suprantamas tavo nerimas. Pati esu kiek panasioj situacijoj, tik ginkdie, ne mamytes prakeikima turim. Ir net nelabai tikejosi, kad ji apskritai turim. Bet kai puola ligos (ne bronchitai ir ne slogos, o onkologiniai susirgimai), tai pradedi tuo tiket. Neskaitant suaugusiu, kerta ir per jautriausia vieta - vaika. Pati turiu sveikatos bedu, ats dar neturiu siai dienai, bet ... laukti baisuma...
Atsakyti
QUOTE(daisy5693 @ 2011 07 08, 15:18)
ommm ar pati kada turejusi reikaliuku su visais sitais dalykais? Panasu, kad ne, jei jau taip juokinga!
Imarta, suprantamas tavo nerimas. Pati esu kiek panasioj situacijoj, tik ginkdie, ne mamytes prakeikima turim. Ir net nelabai tikejosi, kad ji apskritai turim. Bet kai puola ligos (ne bronchitai ir ne slogos, o onkologiniai susirgimai), tai pradedi tuo tiket. Neskaitant suaugusiu,  kerta ir per jautriausia vieta - vaika. Pati turiu sveikatos bedu, ats dar neturiu siai dienai, bet ... laukti baisuma...

Esu nuiminejas ivairius dalykus nuo tokiu bobuciu kaip jus))) Bet dabar manau kad to daryti nereikia. Kas is to kad nuo jusu nurinksi visa mesla o kita diena jus vel ateisite tuo aplipe))) Niekas gyvenime nevyksta seip sau...Jei tave kazkas prakeike tai turbut buvo uz ka...Nesat turbut tokios jau sventos bobulytes))) Yra zmoniu kurie visa gyvenima pragyvena ir nesusiduria su tuo. Nes patys yra svarus viduje. Nelimpa joks sudas prie ju. Nubega kaip nuo zasu vanduo. O yra tokiu kad visa mesla surenka is aplinkos. Traukia patys ta negatyva. Patys pritraukia tas situacijas savo gyvenime ne geras. Ir t.t. Zodziu problema tame zmoguje. Ne aplinkiniai kalti...
Atsakyti
Taip taip. Tave prakeikia o dar ir kaltas lieki lotuliukas.gif
Mane čigonė prakeikė. Už Ką? Nes nepavyko iš manęs pinigų išvilioti . Tai dabar aš ir kalta, kad prakeikė ? Nes turbūt reikėjo su ja prasidėti ir visus pinigus atiduoti doh.gif
Atsakyti