QUOTE(imarta @ 2011 07 06, 15:42)
Buvus as kazkada pas bureja, ji man is delno, kortu ir vasko tada labai daug pasake, bet ir pasake del sito, bet nuimt nepasiule. O is taip esu buvus pas kelias, visos ta pati pasake, o paskutine buvo cigone, tai tik paklause ar zinau, kad toki turiu, o nuimt nesiule
Gal del to, kad as ant motinos pikcio nelaikau, bet ir kaip i motina i ja neziuriu
Daug metu esu pazystama su "bureju" ir cigoniu darbo metodika....Mazdaug 70-ciai procentu klijentu visada diagnozuojami prakeikimai....Laimingas ir viskuo patenkintas zmogus nelaksto po burejas - vadinasi, "surasdamas" jam prakeikima, praktiskai niekada neprasausi pro sali, tuo labiau, kad sito fakto patikrinti neimanoma...elementari psichologija....Man asmeniskai pries gerus 18 ar 20 metu viena super duper zviazda bureja diagnozavo prakeikima ir 5 metu begyje gyvenimas turejo visiskai sugriuti....Ir net man, puikiai susipazinusiai su sia sritimi, buvo nelabai jauku girdeti tas blevyzgas, nors ir puikiai zinojau, kad suda mala. Kitos aplankytos (ejau mokymosi civilizuoto mantiniu sistemu meno tikslais) taip pad diagnozavo prakeikimus man ir mano vyrui (prakeike, tipo, vyro motina
)....Tiesa, vaziavau ne su savo mersedesu, o su drauges supuvusiu golfuku, bei apsirengusi juodai nuo galvos iki koju
Tai va , po visu daugybiniu prakeikimu, toliau dziaugiames gyvenimu, jau uzaugusiais vaikais ir visom kitom gerovem....Idomu, kas butu buve, jei tuo metu buciau pradejusi lakstyti pas "nuemejas" ?
Bet jeigu tau geriau gyventi su isitikinimu ir tikejimu kazkokiom savu gyvenimu nesusitvarkanciom "burejom", kad esi prakeikta, tada pirmyn