Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip "nuimti" užkeikimą?

100% zinau, kad toki turiu verysad.gif ir kiek buvus pas burejas visi sake, kad yra butent sitas
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2011 07 05, 14:14)
100% zinau, kad toki turiu verysad.gif ir kiek buvus pas burejas visi sake, kad yra butent sitas

MAMOS prakeikimas??? blink.gif Tai kodel ji taip galejo pasielgti..?? Tikrai baisiai skamba verysad.gif
Atsakyti
Efektyviausia, kad nuimtų pati mama. Kažkada, kai buvau paauglė, labai susipykau su savo mama, ji man kirto per veidą- aš jai atgal, nu žodžiu.. tada ji sako: "tu pakėlei ranką prieš motiną- aš tave prakeikiu". Aš kažkaip nekreipiau dėmesio į tai, bet po to man nesisekė viskas- ir mokslus ne tuos pasirinkau, ir profesiją ne tą, ir žmonės labai nekokie gyvenime atsirado..viena santuoka, antra, trečia... vis bėgu bėgu nuo kažko.. Kažkada prasitariau tėčiui, kad galbūt dėl to man viskas nesiseka, tai jis užsipuolė mamą. Mama gynėsi- nesąmonė, aš tik pasikarščiavau, kaip aš galėčiau savo vaiką prakeikti ir tt.. ir atsiėmė tą savo prakeikimą. Bet nežinau, ar to užteks, nes jau morališkai esi labai pažeistas po tiek nesėkmių.
Atsakyti
aplamai ji manes nenorejo, bet babce ikalbejo teket ir gimdyti, prizadedama mane augint. Bet ji man pati yra pasakius, kad jos gyvenimas butu kitoks jeigu nebutu manes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2011 07 05, 14:10)
aplamai ji manes nenorejo, bet babce ikalbejo teket ir gimdyti, prizadedama mane augint. Bet ji man pati yra pasakius, kad jos gyvenimas butu kitoks jeigu nebutu manes doh.gif

Ji tavęs nenorėjo, gal neplanavo, gal sveikatos neturėjo, ar buvo labai jauna, bet gal ji tiesiogiai neprakeikė, tu tik buvai nelaukiamas vaikas, daug tokių atvejų.
Atsakyti
jauna ir neplanavo, bet yra keikus ir akis
Atsakyti
Nežinau, gal pas V.Lobačiovienę bandyk.. Vežkis mamos nuotraukas, pas ją reikia nuotraukų.
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2011 07 05, 10:00)
Gal kas zino, kaip prakeikimas nuo gimimuo nuimamas, kuri uzdejo mama?

Ar mokate rusų k.?
Atsakyti
Rasim vertėją, įdėkit jei ką turite naudingo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malvinuke @ 2011 07 05, 22:52)
Rasim vertėją, įdėkit jei ką turite naudingo  4u.gif

Užkalbėjimai yra rusiški ir sakyti juos reikia originalo kalba. Jei reikia daugiau informacijos, rašykit AŽ.
Atsakyti
moku rusu k , parasiau jums i az smile.gif
Atsakyti
Prakeiksmus nuima Kaune Regina - 867233546. Jei kazkas domina daugiau apie ja, galit rasyti i AZ.
Atsakyti