Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip "nuimti" užkeikimą?

QUOTE(tilda @ 2011 04 07, 15:45)
tai va, toliau net bebebure, ir pinigu neeme, nes sako, jei ir toliau burtu- nebutu jokios tikimybes , kad ta pasakyta informacija pildysis ir bus teisinga...nes butent trukdo ta порчя...

o gal jinai apsirinka? kaip tai issiaiskinti?  verysad.gif  SOS

Nusiraminkit biggrin.gif Neturit jokios "porcios" lotuliukas.gif Kai "bureja" pamate, kad nepataiko jums su burimais, tai nusprende ne savo varda menkinti, o sneketi nesamones apie prakeikimus. Kadangi mate, jog nepataiko, tai ir pinigu neeme, bet ibaugino jus iki sielos gelmiu. Labai informatyvus tas sakinys, kuri pajuodinau. lotuliukas.gif
Jau klydo ji del energetinio vampyro: mate is jusu reakcijos, kad klysta, tai staigiai persimete, kad esate energetinis vampyras, bet sugeriate bloga energija lotuliukas.gif Nu tokiu ciudu dar negirdejau lotuliukas.gif Jus neradot daugiau ne vienos tikros ir padorios burejos, kad pas sarlatanes visokias kreiptis?

Norit tiesos-nueikit pas kita bureja, nesakykit, kad buvot pas sia, paklausykit, ka naujoji bureja pasakys. Itariu, kad kardinaliai priesingai ir neteigs, kad uzkeikta esate 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 07 balandžio 2011 - 15:03
is forumieciu atsiliepimu, tai susidariau gera nuomone apie ta moteryte klaipedoj , tai del to pas ja kreipiausi....galeciau aisku ir kitur nueiti....tik kur tokia rasti...o kaip tie apsilankymai pas burejas, ar tikrai gyvenima patrumpina?
Atsakyti
QUOTE(tilda @ 2011 04 07, 17:23)
o kaip tie apsilankymai pas burejas, ar tikrai gyvenima patrumpina?

Tai aisku, pripasakoja apie porcias, pradedi nervintis, pakyla spaudimas, sirdis greiciau dauzosi, rasoma i foruma SOS - automatiskai gi gyenimas trumpeja biggrin.gif
Jei rimtai, jei zmones is tikruju sugeba matyti praeities ir ateities ivykius, jokios porcios jiems to daryti netrukdo. O cia grynai bobute ruosesi interpretuoti pagal situacija.
Atsakyti
laba diena zinokite netikejau tokiais dalykais niekada....kol...viena diena vyras kolidoriuje surado auksini danti ivyniota i celofana ir aprista siulu... mes aisku nesureiksminome nu maza kas pamete pradejome skambinti tuos kas pas mus buvo nu niekas neatsiliepe... kazkaip ta karunele kaip ir pagyvenusiop zmogaus mes tai jauni draugai jauni... sumasteme kad gal gydytojos skambinu jau sako ne jos;... bet atejusi kazka leptelejo kad gali buti padmestas nu ta porcia.... noriu pasakyti kai suradome ta danti mes visi sergame...labai sunkaiia mano maziukas kuriam tik 5 menesiai mano vyras serga nors niekada nesirgo as sergu vaikai serga kazkoks kosmaras grynas... mes sunaikinome ta danti... vaziuavome pas 2 babulais ir jos abi pasake ta pati dantis padmestas kad isskirti seima ir uzkalbetas ant ligu.... kazkas baisiaus uzkalbejo mums druska cukru vandeni...bet logiskai pagalvojus nu is kur ta auksine ganties karunele protu nesuvokiame,,,,is kur visos ligos... su maziuku jau 4 kartus gulejome ligonineje ir sergame sergame... gal kas patars ka daryti kur kreiptis??? nes man jau darosi baisoka...

as ir anksciau netikejau gyvenau nuostabu ramu seimyninini gyvenima o po to danties viskas griuna juodai... mes tai mes su vyru bet vaikai.....
Atsakyti
QUOTE(rasiukaas @ 2011 06 19, 16:17)
gal kas patars ka daryti kur kreiptis??? nes man jau darosi baisoka...

as ir anksciau netikejau gyvenau nuostabu ramu seimyninini gyvenima o po to danties viskas griuna juodai... mes tai mes su vyru bet vaikai.....

Dantis ten koks tai besimėtantis ir ligos na niekaip nesusije. Bet gi pasakyta:"pagal tavo tikėjimą ir bus"
Patarsiu kur kreiptis-į bažnyčią ar cerkvę, bet tai ar klausysi?)
Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2011 06 19, 19:34)
Dantis ten koks tai besimėtantis ir ligos na niekaip nesusije. Bet gi pasakyta:"pagal tavo tikėjimą ir bus"

As irgi pritariu. Svestu vandeniu namus pasisventinti gali, kuniga pakviesti. O siaip nueiti pas kuniga, geriauisia - vietini egzorcista. Ziurint kur gyvenat.
Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2011 06 19, 19:34)

Tikrai pritariu.
Ir uzjauciu del to atejusio sunkaus laikotarpio jusu seimai. Jeigu kas nors linki jums blogio, tai tas blogis gali atsigrezti tik pries juos pacius, bet ne itakoti jusu seima.
Jus esate pati isibauginusi ir toliau programuojates tam - vizualizuojate neigiamai savo semos ateiti. Pasiskaitykite afirmacijas ir uzkalbejimus, gal rasite sau kazka tinkamo:
http://www.praktinem...dos-afirmacijos
Sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiukaas @ 2011 06 19, 15:17)
mes tai jauni draugai jauni...

i baznycia, pasimelsti ir maziau sau galva sukti.
Ir dar pagalvoti su kokiais "draugais" susidedat, kurie jums kazkieno karuneles meto blogo linkedami. Gi bet kas i buta neimete, o kazkas is draugu, uzejes i namus.
Atsakyti
QUOTE(rasiukaas @ 2011 06 19, 16:17)
laba diena zinokite netikejau tokiais dalykais niekada....kol...viena diena vyras kolidoriuje surado auksini danti ivyniota i celofana ir aprista siulu... mes aisku nesureiksminome nu maza kas pamete pradejome skambinti tuos kas pas mus buvo nu niekas neatsiliepe... kazkaip ta karunele kaip ir pagyvenusiop zmogaus mes tai jauni draugai jauni... sumasteme kad gal gydytojos skambinu jau sako ne jos;... bet atejusi kazka leptelejo kad gali buti padmestas nu ta porcia.... noriu pasakyti kai suradome ta danti mes visi sergame...labai sunkaiia mano maziukas kuriam tik 5 menesiai mano vyras serga nors niekada nesirgo as sergu vaikai serga kazkoks kosmaras grynas... mes sunaikinome ta danti... vaziuavome pas 2 babulais ir jos abi pasake ta pati dantis padmestas kad isskirti seima ir uzkalbetas ant ligu.... kazkas baisiaus uzkalbejo mums druska cukru vandeni...bet logiskai pagalvojus nu is kur ta auksine ganties karunele protu nesuvokiame,,,,is kur visos ligos... su maziuku jau 4 kartus gulejome ligonineje ir sergame sergame... gal kas patars ka daryti kur kreiptis??? nes man jau darosi baisoka...

Vilniuje pazystu moteri,kuri nuima ligas, prakeikimus,mano mazoji labai nervuota buvo,tai ji uzkalbejo kremuka ir parode kaip reikia patepti,isnaudojome visa krema ir pagijome, o ispradziu ir zoleles ir arbateles gereme ir lakisiaus zole niekas nepadejo.Nezinau ar cia ji padejo, ar isaugome,mums dabar 3m.Tikriausiai negaliu forume viesai skelbti telefono,ji nesako,nepraso uzmokescio,palieki kiek tau atrodo verta uz darba.Jei jus sudomino parasykite man i elektronini pasta:gitanakam@yahoo.com
Atsakyti
viskas buvo padaryta ir kunigas ir vanduo ir zvakes.... su vaikais situacija pagerejo... aisku kazkas is savu tai padare... bet va jau pradejo lysti kiti dalkykai... pas vyra i darba atejo dirbti jo buvusi meile su kuria 10 m pragyveno... o as dar tada nezinojusi apibegau tas bobulytes it visos sake yra moteris kuri griauna jusu seima o apie ja suzinojau tik pries 4 dienas... blink.gif vot kaip buna...
Papildyta:
bet tai pagalvojus jaigu yra zmoniu nuimanciu ligas yra zmoniu kurie gali padaryti kad jos ir butu.... bet man atrodo kiekvienam butu keista namuose surasti toki radini....bet isivaizzduoju vistiek laikui begant as suprasiu kas tai .... o gal cia mano vyro ta buvusi drauguze.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas zino, kaip prakeikimas nuo gimimuo nuimamas, kuri uzdejo mama?
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2011 07 05, 08:00)
Gal kas zino, kaip prakeikimas nuo gimimuo nuimamas, kuri uzdejo mama?

Žinok mačiau per rusų kanalą laidą būtent apie tai. Tai sunkiausiai nuimamas prakeikimas, ne kiekvienas magas jį sugeba nuimti. O tu įsitikinus, kad tikrai taip yra?
Atsakyti