Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip "nuimti" užkeikimą?

QUOTE(gitanakam @ 2010 09 02, 09:58)
As nenoriu niekam kenkti, noriu apsisaugoti nuo siuo zmogaus,kaip cia pasakius,kad uzaugtu stora oda ir jis manes nematytu,kad turetu kita susidomejima,ir kaip sake Vaizgante,linkiu as jai roziu 27 kartus per diena,bet kaip man istvert itampa,kai visi snabzda apie mane,piktai ziuri,nebezinau ka bedaryti.Noriu ramiai dirbt.Viskas ,tik tiek,kad leistu man ramiai dirbti savo darba,nenoriu tos itampos. doh.gif

manau galima būtų prašyti angelų pagalbos .. žinoma jeigu tuo tikite ..mhm..
bet, mano manymu, labai teisingas Gytarės postas ..mhm..
Atsakyti
QUOTE(~Bambolina~ @ 2010 09 02, 11:02)
jei tikrai yra labai blogai, kodel nekeiciate darbo? Aisku, gal tai nera geriausia iseitis sioje situacijoje, bet tiesiog skaitydama Jusu postus apie tai pagalvojau...

gyvenu miestelyje ir cia darbu nesimeto,o vis delto man reikia vaikus auginti,jei gyvenciau viena seniai buciau pabegusi, o dabar tyliu ir sedziu itampoj,nes bedarbyste arteja prie manes. doh.gif As tam zmogui nepatinku todel,kad esu optimiste,stengiuosi nenusiminti, o tas zmogus-pesimistas,apkalbineja,pats gyvena blogai ir kitiems neleidzia,pavydi man seimos,vyro,darbo, pasiekimo,mokslo,ziniu,tai ka prarado. 4u.gif
Bandysiu pozityviai nusiteikti,nors as visuomet tokia,bandysiu linketi tam zmogui gero,kad jis galu gale taptu laimingas ir leistu kitiems but laimingiems
Atsakyti
QUOTE(gitanakam @ 2010 09 03, 12:48)
gyvenu miestelyje ir cia darbu nesimeto,o vis delto man reikia vaikus auginti,jei gyvenciau viena seniai buciau pabegusi, o dabar tyliu ir sedziu itampoj,nes bedarbyste arteja prie manes. doh.gif As tam zmogui nepatinku todel,kad esu optimiste,stengiuosi nenusiminti, o tas zmogus-pesimistas,apkalbineja,pats gyvena blogai ir kitiems neleidzia,pavydi man seimos,vyro,darbo, pasiekimo,mokslo,ziniu,tai ka prarado. 4u.gif
Bandysiu pozityviai nusiteikti,nors as visuomet tokia,bandysiu linketi tam zmogui gero,kad jis galu gale taptu laimingas ir leistu kitiems but laimingiems

o atvirai pasikalbeti su tuo zmogumi bandete?
Atsakyti
QUOTE(~Bambolina~ @ 2010 09 03, 13:18)
o atvirai pasikalbeti su tuo zmogumi bandete?

Reikalas tas, kad bandziau tam zmogui buti draugu,ji isklausyti,padedavau jam,bet tas zmogus po to mane apsmeizdavo kitiems,prikalbedavo nebutu dalyku,tai dabar stengiuosi jo vengti ir kalbeti tik darbo reikalais.:-)))
Atsakyti
QUOTE(gitanakam @ 2010 09 03, 13:27)
Reikalas tas, kad bandziau tam zmogui buti draugu,ji isklausyti,padedavau jam,bet tas zmogus po to mane apsmeizdavo kitiems,prikalbedavo nebutu dalyku,tai dabar stengiuosi jo vengti ir kalbeti tik darbo reikalais.:-)))

o nebunant draugu, tiesiog tiesiai sviesiai paklausti Kodel tu taip darai? Gal tada nereikes ir uzkeikimu ar uzkalbejimu problemai isspresti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Bambolina~ @ 2010 09 03, 13:32)
o nebunant draugu, tiesiog tiesiai sviesiai paklausti Kodel tu taip darai? Gal tada nereikes ir uzkeikimu ar uzkalbejimu problemai isspresti  mirksiukas.gif

Negaliu pasakyti,kad tikiu 100 proc. uzkeikimais ar uzkalbejimais,tikiu,kad yra zmoniu,kurie turi tam tikru galiu, tikiu visokiom bobutem kurios taiko amuletus,talismanus,kazkaip tikiu tokiais dalykais labiau,kad turejimas kazkokios druskos kiseneje padeda, kad agotos duona saugo,bet zinau,kad yra likimas(kuri tu gali pakeisti kazkiek, o kazkiek ir -ne).Zinau,kad jei tau skirta siame pasaulyje buti tiek,tiek tu ir busi ir joks uzkeikimas ar uzkalbejimas nepailgins tavo buvimo.
Man labiau rupi apsisaugot nuo to zmogaus,nenoriu nei kenkti,nei jam bloga daryti,noriu,kad jis pamirstu mane ir rastu kita koki susidomejima.
Atsakyti
QUOTE(gitanakam @ 2010 09 03, 14:12)
Negaliu pasakyti,kad tikiu 100 proc. uzkeikimais ar uzkalbejimais,tikiu,kad yra zmoniu,kurie turi tam tikru galiu, tikiu visokiom bobutem kurios taiko amuletus,talismanus,kazkaip tikiu tokiais dalykais labiau,kad turejimas kazkokios druskos kiseneje padeda, kad agotos duona saugo,bet zinau,kad yra likimas(kuri tu gali pakeisti kazkiek, o kazkiek ir -ne).Zinau,kad jei tau skirta siame pasaulyje buti tiek,tiek tu ir busi ir joks uzkeikimas ar uzkalbejimas nepailgins tavo buvimo.
Man labiau rupi apsisaugot nuo to zmogaus,nenoriu nei kenkti,nei jam bloga daryti,noriu,kad jis pamirstu mane ir rastu kita koki susidomejima.

jusu noras suprantamas, tiesiog nemanau kad kiekvienoje problemoje reikia izvelgti likimo pirsta ar kazka panasaus...kartais sprendimai yra paprastesni nei mums atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki,labai prasau Jusu pagalbos,gal zinote zmogu kuris nuema prakeiksmus?gal kas turi vyriausiosios lietuvos raganos Vilijos Lobaciuvienes kontaktus?buciau lb dekinga,labai padetumet
Atsakyti
http://www.laitman.r...wers/13323.html
Atsakyti
QUOTE(nelaimingoji27 @ 2010 12 29, 07:57)
sveiki,labai prasau Jusu pagalbos,gal zinote zmogu kuris nuema prakeiksmus?gal kas turi vyriausiosios lietuvos raganos Vilijos Lobaciuvienes kontaktus?buciau lb dekinga,labai padetumet

Labas, neieškok nei būrėjų nei ekstrasensų.
Jie neturi nei teisiu nei galių tokiems dalykams. Viena rimta "ekstrasensė" prieš keletą metų po tokių klausimų nukreipė mane į PILNŲ NAMŲ BENDRUOMENĘ pas kunigą V. Rudzinską. Nes visokius rimtus prakeiksmus gali nuimti tik tikras egzorcistas. Nuvažiuok ten sekmadienį ant mišių ir pabūk iki pabaigos, gali užtrukti iki 4-5 valandų visos mišios, plius kelionė už Merkinės apie 10 km.
Vietiniai kurie ten būna sako, kad geriausia apsilankyti 7 kartus, kas savaitę ( čia labai sunkiems atvejams) . Mes su šeima važiuojam kartą per metus. Reikia pabūti ten, nepapasakosi. Aplinkos aura panaši kaip pas a.a. Tėvą Stanislovą.

Pasiimkit taros atsivešit švesto vandens kasdieniam naudojimui. Kartą vandenį užmiršę pralaikėm metus laiko, buvo kaip šviežias.

Ir svarbiausia niekas iš tavęs nelupa pinigų. Paaukosi gerai, nepaaukosi niekas tau nieko nesakys ir nežiūrės kiek palikai ar nepalikai.

Daugiau info tinklapyje PILNU NAMU BENDRUOMENE
Atsakyti
QUOTE(nelaimingoji27 @ 2010 12 29, 07:57)

Ir pasikeisk savo etikete "NELAIMINGOJI27" i "PALAIMINTOJI". ir viskas bus gerai.
Pačios traukiat prie saves nelaimes save apkalbedami ar pasivadindami.
Užsiimk prasminga veikla kuri teiktų malonumą ir pamirši visus prakeikimus ir viskas praeis.

O prakeikimas yra ne kas kita kaip sudėtingas energetinis darinys kuri turėdamas tam tikrų žinių gali nusimti pats arba bent jau grąžinti atgal siuntėjui. Reikalinga viena sąlyga turi gerai pažinti save ir savo pojūčius, kurie dažnai būna pamiršti. Kitiems nuiminėti negali, nebent esi

Atsakyti
Sveikos , reikia patarimo g.gif ... skaitau snd jusu si foruma, ir meginu rasti mane dominancios info...trumpai apie tai kur mano problemos saknys:
nuejau as vakar klaipedoje pas bureja Aliona...pirma karta as pas ja buvau...jinai ruse...pirmiausia paklause gimimo datos ...kazka ten skaicivo...is to pasake, kad turiu du angelus sargus, bet nedirbu su jais ir tt....ir kitos info...ir kad as energetinis vampyras ( ko tikrai nesitikejau blink.gif )...as tai jauciuosi taip -lyg kiti is manes energija siurbtu...pasake, kad bendraudama su zmonemis, is ju pasiimu visa bloga energija...teisingiau- jie jos atsikrato ant manes...jiems tampa po to lengviau, o man pereina visas tas negatyvas...gaunasi, kad as labai lengvai sugeriu ta bjaurasti...ir tt...paskui vos tik pradejo delioti kortas ir sako, kad pas mane yra ,,порчя"...tai lietuviskai skambetu kaip koks uzkeikimas, ar ne? unsure.gif ...tai va, toliau net bebebure, ir pinigu neeme, nes sako, jei ir toliau burtu- nebutu jokios tikimybes , kad ta pasakyta informacija pildysis ir bus teisinga...nes butent trukdo ta порчя...tada klausiu o is kur jinai pas mane gali buti, jinai sako, kad kortos rodo, jog tai is darbo puses....kazkas matyt linkejo man negero...nors nemanau, kad as buciau kam bloga padarius...nors buvo pora motereliu is darbo mano gyvenime, kurios i mano ratus tikrai pagalius kaisiojo....tai va...sako net gali is pavydo ir tt, nes mano energija lengvai pazeidziama...
sako susirask zmogu kas ta prakeikima gali tau nuimti ir tada mano gyvenimas prades keistis i gera...dar paminejo, kad tas kas tikrai moka ta dalyka padaryti, niekad nesako kainos,nes negalima sakyti, ir tai dazniausiai atliekama ne per viena diena...ir apskritai apie tuos burimus pasake, kad toks vienas pasiburimas atima is zmogaus vienus gyvenimo metus, kad isimtis metuose yra dvi savaites , kai galima burtis...
sakykit, kiek tiesos yra visame tame? ir kur ieskoti tokio zmogaus kas galetu tai panaikinti? o gal jinai apsirinka? kaip tai issiaiskinti? verysad.gif SOS
Atsakyti