Sveikos , reikia patarimo
... skaitau snd jusu si foruma, ir meginu rasti mane dominancios info...trumpai apie tai kur mano problemos saknys:
nuejau as vakar klaipedoje pas bureja Aliona...pirma karta as pas ja buvau...jinai ruse...pirmiausia paklause gimimo datos ...kazka ten skaicivo...is to pasake, kad turiu du angelus sargus, bet nedirbu su jais ir tt....ir kitos info...ir kad as energetinis vampyras ( ko tikrai nesitikejau
)...as tai jauciuosi taip -lyg kiti is manes energija siurbtu...pasake, kad bendraudama su zmonemis, is ju pasiimu visa bloga energija...teisingiau- jie jos atsikrato ant manes...jiems tampa po to lengviau, o man pereina visas tas negatyvas...gaunasi, kad as labai lengvai sugeriu ta bjaurasti...ir tt...paskui vos tik pradejo delioti kortas ir sako, kad pas mane yra ,,порчя"...tai lietuviskai skambetu kaip koks uzkeikimas, ar ne?
...tai va, toliau net bebebure, ir pinigu neeme, nes sako, jei ir toliau burtu- nebutu jokios tikimybes , kad ta pasakyta informacija pildysis ir bus teisinga...nes butent trukdo ta порчя...tada klausiu o is kur jinai pas mane gali buti, jinai sako, kad kortos rodo, jog tai is darbo puses....kazkas matyt linkejo man negero...nors nemanau, kad as buciau kam bloga padarius...nors buvo pora motereliu is darbo mano gyvenime, kurios i mano ratus tikrai pagalius kaisiojo....tai va...sako net gali is pavydo ir tt, nes mano energija lengvai pazeidziama...
sako susirask zmogu kas ta prakeikima gali tau nuimti ir tada mano gyvenimas prades keistis i gera...dar paminejo, kad tas kas tikrai moka ta dalyka padaryti, niekad nesako kainos,nes negalima sakyti, ir tai dazniausiai atliekama ne per viena diena...ir apskritai apie tuos burimus pasake, kad toks vienas pasiburimas atima is zmogaus vienus gyvenimo metus, kad isimtis metuose yra dvi savaites , kai galima burtis...
sakykit, kiek tiesos yra visame tame? ir kur ieskoti tokio zmogaus kas galetu tai panaikinti? o gal jinai apsirinka? kaip tai issiaiskinti?
SOS