Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip "nuimti" užkeikimą?

QUOTE(vaižgantė @ 2010 08 02, 13:34)
Tavo žiniomis- nėra, manomis- yra.

Placiau prasom. g.gif Ar ant manes pasibaige- nezinau, bet nuo kokiu 25 metu ziauriai nesiseka. Bureja sake, kad gyvensiu tai as ilgai, bet reikes daug atkenteti karminiu dalyku uz kitus asmenis(mirusius). Aisku, galeciau to neimti i sirdi, bet as ir pati seniai itariau, kad kazkas toje mano gimineje yra ne taip. Nerealu, kai pagalvoji. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 08 02, 12:34)
Tavo žiniomis- nėra, manomis- yra.

Norėčiau tiksliau sužinoti apie prakeikimo "panaikinimą", nes įtariu negerų dalykėlių prie manęs prikibę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zifara @ 2010 08 02, 16:44)
Norėčiau tiksliau sužinoti apie prakeikimo "panaikinimą", nes įtariu negerų dalykėlių prie manęs prikibę  biggrin.gif

Kam ateina laikas, tas ir sužino.
Visi mes esam visokiom lervom ir kitokiais padarais aplipę, pilni blokų, kamščių ir kitokio brudo.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 08 02, 22:10)
Kam ateina laikas, tas ir sužino.
Visi mes esam visokiom lervom ir kitokiais padarais aplipę, pilni blokų, kamščių ir kitokio brudo.

a kaip sužinot? Labai jau, jūs, paslaptingai, Vaižgante unsure.gif . Kaip tuos padarus pajusti?
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 08 03, 00:09)
a kaip sužinot? Labai jau, jūs, paslaptingai, Vaižgante unsure.gif . Kaip tuos padarus pajusti?

na ir vis delto juk yra kurios nuima tuos prakeiksmus. Kaip supratau tai pati zinai Vaižgante? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zifara: 03 rugpjūčio 2010 - 23:42
Tai man vis dar rūpi, kaip ten su tuo užkeikimo nuėmimu? Išvis kiek tai realu? ar tik tiek, kiek aš pati tuo tikėsiu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zifara @ 2010 08 03, 23:40)
na ir vis delto juk yra kurios nuima tuos prakeiksmus. Kaip supratau tai pati zinai Vaižgante? ax.gif

Žinau,bet nekomentuoju.
Atsakyti
nuima.. tuos prakeikimus ..ok, betgi jie niekur nedingsta, kazkam kitam vistiek tenka si nasta ..
tai cia kaip iseina ? pats tampi laimingas kito nelaimes saskaita ..mhm..
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif
tai ar yra Lietuvoje zmoniu galinciu nuimti uzkeikimus, prakeikimus? kur tik ir pas ka tik nebuvau, bet vistiek vel atsinaujino viskas. gal Chiromante ar Vaizgante galetu man padeti, net nezinau tiesog pas ka daugiau kreiptis, nes situacija tai jau nekokia, o gyventi norisi ramiai, be ligu ir visokiu nelaimingu atsitikimu. nes sis dalykas jau ne tik mane zlugdo, bet ir mano seima bei gimines, nezinau kaip atsikratyti, nes zmogus, kuris tai padare ir toliau daro gyvena salia, beveik uz sienos. buciau labai dekinga.
Atsakyti
QUOTE(oksana09 @ 2010 08 30, 10:11)
Sveikos visos  smile.gif
tai ar yra Lietuvoje zmoniu galinciu nuimti uzkeikimus, prakeikimus? kur tik ir pas ka tik nebuvau, bet vistiek vel atsinaujino viskas. gal Chiromante ar Vaizgante galetu man padeti, net nezinau tiesog pas ka daugiau kreiptis, nes situacija tai jau nekokia, o gyventi norisi ramiai, be ligu ir visokiu nelaimingu atsitikimu. nes sis dalykas jau ne tik mane zlugdo, bet ir mano seima bei gimines, nezinau kaip atsikratyti, nes zmogus, kuris tai padare ir toliau daro gyvena salia, beveik uz sienos. buciau labai dekinga.

Vaižgantė negali tau padėti, nes pirmiausia turi suprasti, kad tavo vidus pritraukia tai, kas tavo gyvenime vyksta.
Atsakyti
Labai įdomu žinoti, ar bioenergetinis gydymas, ateities būrimai ir visa, kas yra "netradicinis" mokslas, kuriuo žmogus užsiima smalsumui ar iš pašaukimo, yra karminis dalykas-tipo paskirtis ar prakeikimas g.gif ?
Atsakyti
Ar imanoma padaryti taip,kad zmogus,kuris mane apkalba,linki bloga tiesiog manes nematytu,kad tapciau jam, neidomi.Jokiu budu nenoriu kenkti mane apkalbanciam zmogui,tiesiog noriu ramiai dirbti darbe.
Atsakyti