Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip "nuimti" užkeikimą?

QUOTE(e_vaida @ 2010 07 09, 13:40)
Jei prakeikia rimtas magas su labai neigiamu tikslu, tai zmogus gyvena paprastai maziau nei menesi (jei tikslas buvo nuzudyt), jei negauna pagalbos. Maldos ir isitikinimai tokiu atveju vargu ar gali daug padet.

Dauguma "prakeikimu" apie kuriuos diskutuojama tera tik nuziurejimai, blogo palinkejimai, "uzkeikimai" ar paties asmens paranojos ir pan, neturintys prakeikimo potencialo.

yra žmonių, kurių tiesiog neįmanoma prakeikti. o "rimtas" magas kažkaip labai abejoju ar šitaip bus linkęs prakeikti. nors aišku visko gal būti, net ir magas kol kas tik žmogus.
Atsakyti
QUOTE(Marinas.rozz @ 2010 07 09, 13:48)
yra žmonių, kurių tiesiog neįmanoma prakeikti. o "rimtas" magas kažkaip labai abejoju ar šitaip bus linkęs prakeikti. nors aišku visko gal būti, net ir magas kol kas tik žmogus.

Rasydama magas turejau omeny zmogu turinti reikiamas okultines praktines zinias kad 'sugeneruot' pilna prakeikima - nebutinai zinanti visa sistemos veikima (t.y. zodi magas naudojau bendra - magician prasme).

Yra zinoma atveju kada asmuo prakeike kai kuriuos kitus asmenis ir sie mire, veliau tas asmuo pabande prakeikt toki zmogu, ko gyvenimas buvo svarbus sistemoje (i.e. Dievo plane), tada pats asmuo generaves prakekima mire.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo e_vaida: 09 liepos 2010 - 13:41
Sveiki,
Pradedu galvoti, kad esu prakeikta. Prieš porą mėnesių pradėjo dėtis keisti dalykai. Rimtų problemų lyg ir neturiu, su žmonėm, atrodo, sutariu neblogai, o ir visokiais antgamtiniais reiškiniais netikėjau iki dabar. Net namus šventinau.
Naktimis dažnai pabundu nuo to, kai kažkas liečia mano kojas, kartais jas kilnoja. Iš pradžių galvojau, kad gal sapnuoju, bet ir pabudus nesiliauja dar kelias minutes. Apima tokia nepaaiškinama baimė, kad net pajudėt bijau. Pastaruoju metu pradėjau girdėti tokį "caksėjimą" į grindis, lyg nagais... net nežinau kaip tiksliau paaiškint. Girdžiu jį ir naktim ir dienom. Gyvūnų neturiu. Negaliu atsukt nugaros į duris, atrodo, kad kažkas stebi. Žvakės negaliu uždegt - neužsidega, nors nera jokiu skersvėjų. Porą kartų kažkas stipriai girebė už kaklo. Dar susitaikyčiau, jei čia koks nepiktybinis naminukas būtų, bet šitas agresyvus. Draugai, man net neužsiminus apie tai kas dedasi, sako, kad mano namuose dabar jiems dieną baisu būti, o ką jau kalbėti apie naktį, nors anksčiau taip tikrai nebuvo. Po šventinimo viskas tik sustiprėjo. Bijau ką nors daryt, bet taip palikt irgi negaliu. Atrodo, kad net žmonės į mane kreivai gatvėje žiūri. Gal tikrai kas nors mane prakeikė? Su dvasiom nė karto nežaidžiau, niekad ir netikėjau... nežinau kas darosi. Jau pradedu galvot, kad su psichika kažkas negerai, bet net jei kiti žmonės pastebi kad kažkas dedasi... Ką daryti?
Atsakyti
QUOTE(e_vaida @ 2010 07 09, 12:40)
Jei prakeikia rimtas magas su labai neigiamu tikslu, tai zmogus gyvena paprastai maziau nei menesi (jei tikslas buvo nuzudyt), jei negauna pagalbos. Maldos ir isitikinimai tokiu atveju vargu ar gali daug padet.

sad.gif
Atsakyti
Drauge nugirdo, kaip viena moteris pasakojo kitai draugei, jog mane prakeike. Dar po metu kambarioke, su kuria susipykome, taip pat nelabai ka gero linkejo. Lankydamasi pas "burejas" minejau tuos atvejus ir jos bande "paziureti", ar tikrai mane kas uzkeike, ar ne. Viena sake, kad anksciau buvo nuzurejimas ir uzkeikimas, bet jo laika jau pasibaiges, kita - ta pati sake. Tokiais atvejais patartina uz tuos, kurie linki blogo, sukalbeti malda ir jiems atleisti.
Siandiena buvau pas bioenergetke ir mana paveike jos mintys apie tai, kad jei jau gimei su savo nesekminga karma, tai gali stengtis, kiek nori - neisvalysi jos. Jei banadi likima pakeisti, pakoreguoti - nepavyks, nukrisi ir kopiant aukstyn- su kaupu viska teks pasiimti.
Atsakyti
QUOTE(Ugnyte1000 @ 2010 07 14, 21:59)
Drauge nugirdo, kaip viena moteris pasakojo kitai draugei, jog mane prakeike. Dar po metu kambarioke, su kuria susipykome, taip pat nelabai ka gero linkejo. Lankydamasi pas "burejas" minejau tuos atvejus ir jos bande "paziureti", ar tikrai mane kas uzkeike, ar ne. Viena sake, kad anksciau buvo nuzurejimas ir uzkeikimas, bet jo laika jau pasibaiges, kita - ta pati sake. Tokiais atvejais patartina uz tuos, kurie linki blogo, sukalbeti malda ir jiems atleisti.
Siandiena buvau pas bioenergetke ir mana paveike jos mintys apie tai, kad jei jau gimei su savo nesekminga karma, tai gali stengtis, kiek nori - neisvalysi jos. Jei banadi likima pakeisti, pakoreguoti - nepavyks, nukrisi ir kopiant aukstyn- su kaupu viska teks pasiimti.

Tai pas kokią čia bioenergetikę buvai g.gif blink.gif Tai blogai, kad veikia kitų mintys, jei gyvensi vadovaudamasi jos žodžių, tai nieko gero schmoll.gif Neužsiprogramuok schmoll.gif
Atsakyti
O ka daryti tokiu atveju? Apimta pykcio ir nuoskaudos pati prakeikiau savo artima zmogu. Dabar kai matau,kaip jam nesiseka negaliu sau atleist. Gal tai tik sutapimas,bet sirdyje jauciu didziule kalte.
Atsakyti
QUOTE(eivila @ 2010 07 27, 15:54)
O ka daryti tokiu atveju? Apimta pykcio ir nuoskaudos pati prakeikiau savo artima zmogu. Dabar kai matau,kaip jam nesiseka negaliu sau atleist. Gal tai tik sutapimas,bet sirdyje jauciu didziule kalte.

Yra specialių maldų.
Atsakyti
Ar kas nors žinote, kaip nuimamams giminės prakeikimas? Aš esu praktiškai paskutinė gyva šios giminės atstovė, visi išmirę, vieni visai jauni, kiti pagyvenę, bet...Man viena būrėja tai pasakė verysad.gif Norėčiau netikėti, tačiau per daug jau tų negerų sutapimų buvę ir per daug viskas tamsu toje istorijoje. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eivila @ 2010 07 27, 14:54)

Pries daug daug metu, pykcio ir nevilties apimta, prakeikiau viena zmogu. Nezinau kaip jam atsiliepe tas mano prakeiksmas, bet mane daug metu lydejo nesekmes. Baznycioje ilgai atgailavau (savais zodziais, taip kaip mokejau). Man palengvejo. Labai norisi tiketi, kad tam zmogui mano pyktis zalos nepadare.
Atsakyti
QUOTE(ceburaska @ 2010 08 01, 23:31)
Ar kas nors žinote, kaip nuimamams giminės prakeikimas? Aš esu praktiškai paskutinė gyva šios giminės atstovė, visi išmirę, vieni visai jauni, kiti pagyvenę, bet...Man viena būrėja tai pasakė verysad.gif Norėčiau netikėti, tačiau per daug jau tų negerų sutapimų buvę ir per daug viskas tamsu toje istorijoje. doh.gif

Belieka tiketis, kad ant taves jis pasibaige...kitu budu tiesiog nera...
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 08 02, 11:18)
Belieka tiketis, kad ant taves jis pasibaige...kitu budu tiesiog nera...

Tavo žiniomis- nėra, manomis- yra.
Atsakyti