Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip "nuimti" užkeikimą?

mikito , is kur zn kad izymiems zmonems nebuna blogai ? jie juk nesigiria tuom...
siaip tai yra uzkeikimu ir nuziurejimu ir dar kaip bigsmile.gif ir liudnaiusia , kad nuziureti zmogus gali tave, kuri tu gerai pazisti ir zn , o niekada tuom nepatiketum...
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 03 25, 09:08)
mikito , is kur zn kad izymiems zmonems nebuna blogai ? jie juk nesigiria tuom...
siaip tai yra uzkeikimu ir nuziurejimu ir dar kaip  bigsmile.gif  ir liudnaiusia , kad nuziureti zmogus gali tave, kuri tu gerai pazisti ir zn , o niekada tuom nepatiketum...

jiems buna blogai. faktas. Bet ju nuotrauku pilna visur - tik atlikinek ritualus, manot neatlieka? Ir atlieka tokiais kiekiais, kad dejuojantys jog kazkas mane prakeike, butu penkiolika kartu numire smile.gif
Taciau izymybes NETURI LAIKO tokiems niekams ir prakeikimams, todel ju ir nekabina, kol netiki ir nesureiksmina.
O problemu turi visi ir prakeikti ir ne, tiesa sakant, gal net laikantys save prakeiktais maziau, nes jiems tai tampa didziausia problema kuria zmones uoliai sprendzia ir eikvoja begales laiko. jeigu nebutu idomu to nedarytu.

Atsakyti
esu ir as apie tai pamasciusi... ax.gif na bet kiti zmones irgi neturi laiko apie tai pamastyti, bet kai uzgriuva nesekmiu banfga ar nelaimiu , tada jau kazka susimastai... bet siaip jo , ytarkim juk koki valdzios zmogu galima nuziureti ar prakeikti, bet kazkaip man atrodo kad nelabai jiems kimba ... kazin kodel ? g.gif bigsmile.gif gal kas paaiskinsit ?
Atsakyti
O man kazkodel atrodo, kad zmogus, kuris nepajuto to savo kailiu, paprasciausiai nesupras. Aiskina visaip, ir kas pats sau isikalbejai, ir kad tuo nori tiketi...koks svieko protu zmogus nores tiketi tuom, kas jam blogi nesa?! schmoll.gif
As neskiriu laiko tokiem niekam, nes tikrai ir dirbu ir studijuoju ir laiko galvoti kas kur mane keike tikrai neturiu. Nors ir nemanau kad kas keike. Ir del gyvenime esanciu juodu dienu nieko nekaltinu ir nepuolu pas burejas ar kokius energetikus. Tiesiog buna taip, kad pabendraves su tam tikrais zmonemis kazkas atsitinka, ko tu nei nori nei isikalbi, nei planuoji. Tada padarai savo ritualiuka ir uzmirsti apie viska ir gyveni normaliai toliau apie jokius keikimus negalvodamas.
O beje del izymybiu, kai kuriu valstybiu vadovu...nustebtumete kokius jie visokius dalykelius naudoja... jei mes kazko netikime, tai dar nereiskia kad tai neegzistuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos ! Labai norejau paprasyti pagalbos, tikrai skubiai reikia zmogaus ar zmoniu adresu, galinciu nuimti nuziurejimus ar prakeikimus.. Busiu labai dekinga uz bet kokia informacija... Tikrai viskas gana rimta ir blogai. Jau buvau per artimuosius kreipusis i viena zinoma moteri, taciau ji pasake, kad turiu ieskoti kito zmogaus, nes pati nelabai sugebetu padeti... Tad prasau, parasykite konkrecia info, tik ne analize apie sutapimus, perdejima, zmogaus pagalba paciam sau ar kreipimasi pas psichologa .. Situacija ivertinta ne vieno, o daugumos zmoniu.
Atsakyti
QUOTE(OrintaL @ 2009 03 28, 00:22)
Sveikos ! Labai norejau paprasyti pagalbos, tikrai skubiai reikia zmogaus ar zmoniu adresu, galinciu nuimti nuziurejimus ar prakeikimus.. Busiu labai dekinga uz bet kokia informacija... Tikrai viskas gana rimta ir blogai. Jau buvau per artimuosius kreipusis i viena zinoma moteri, taciau ji pasake, kad turiu ieskoti kito zmogaus, nes pati nelabai sugebetu padeti... Tad prasau, parasykite konkrecia info, tik ne analize apie sutapimus, perdejima, zmogaus pagalba paciam sau ar kreipimasi pas psichologa .. Situacija ivertinta ne vieno, o daugumos zmoniu.

Sveika, rizikuoju būti apšaukta, nes radau nemažai neigiamų atsiliepimų apie šią moterį, bet prieš gerą 10 metų labai padėjo Vaiva Budraitytė. Tik pagalbos reikėjo ne trečiam asmeniui, o man pačiai, gal suveitė tikėjimas, kad turi pagerėti. Pagerėjo. Ir kortas labai tiksliai nukėlė. Kontaktų neturiu, bet manau forume galima rasti. Pagoolinti pamėgink. Sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(Adatuke @ 2009 03 28, 12:19)
Sveika, rizikuoju būti apšaukta, nes radau nemažai neigiamų atsiliepimų apie šią moterį, bet prieš gerą 10 metų labai padėjo Vaiva Budraitytė. Tik pagalbos reikėjo ne trečiam asmeniui, o man pačiai, gal suveitė tikėjimas, kad turi pagerėti. Pagerėjo. Ir kortas labai tiksliai nukėlė. Kontaktų neturiu, bet manau forume galima rasti. Pagoolinti pamėgink. Sėkmės.

Nuosirdziai dekoju ! Kontaktus radau.
Atsakyti
QUOTE(OrintaL @ 2009 03 28, 14:34)
Nuosirdziai dekoju ! Kontaktus radau.

Sveiki, as tuo paciu klausimu, nes irgi situacija labai bloga ir jau nebeimanoma daugiau sitaaip gyventi..OrintaL gal gali imesti kontaktus ir man i az, labai reikia pagalbos nes jau nebeturiu daugiau jegu sitaip. parasyk Vaivos Budraitytes kontaktus ir kitu kuriu zinai dar kas gali padeti, nes manau kad musu padetis panasi.
Aciu labai
Atsakyti
Pirmą puslapį pažiūrėk, ten yra adresas.

O gal kas kokia senuke užkalbetoja žino? Labai reika!
Atsakyti
butent ir man reiktu kad ir senutes ar bet ko kas gali padeti! verysad.gif kam taip nera as suprantu kad neimanoma to suprasti.
Atsakyti
QUOTE(Vaidillute @ 2009 03 29, 02:15)
butent ir man reiktu kad ir senutes ar bet ko kas gali padeti!  verysad.gif  kam taip nera as suprantu kad neimanoma to suprasti.

aš tave gerai suprantu! Rusijoj galima surastų, net gi Ukrainoi žinau tokį žmogų! Nejaugi pas mus tokių nėra? Netikiu!
Atsakyti
nu tikrai negi lietuviu tokiu nera g.gif ka mum daryt. man jau skubiai reiktu pagalbos. gal pas azanova ar Malinauska kreiptis.

Papildyta:
sumasciau - jeigu zinai ka nors ukrainoj ar Rusijoj tai gal padetu per nuotrauka kaip manai? jeigu na gautume adresa ir parasytume laiska idetume nuotrauka to kam reikia pagalbos tai gal galetu padeti, atsiskaityciau g.gif ka galvoji?
Atsakyti