Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip "nuimti" užkeikimą?

QUOTE(Selena7 @ 2009 03 23, 11:47)

Selena7, 23 Kov 2009 - 11:47, parašė:

Selena7, 23 Kov 2009 - 11:47, parašė:

tikrai gal nuziurejo  verysad.gif

tikrai gal nuziurejo  verysad.gif

Selena7.o ar sidabras juoduoja tik nuo nuo nužiūrėjimo?Kažkaip naivokai rašai ax.gif .Sidabras gali reaguoti jei pas žmogų užrūgštintas organizmas.Pvz aš negaliu nešioti sidabro,bnet nesu nei užkeikta nei prakeikta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo einareja: 23 kovo 2009 - 11:39
QUOTE(einareja @ 2009 03 23, 11:38)

einareja, 23 Kov 2009 - 11:38, parašė:

einareja, 23 Kov 2009 - 11:38, parašė:

Selena7.o ar sidabras juoduoja tik nuo nuo nužiūrėjimo?Kažkaip naivokai rašai ax.gif .Sidabras gali reaguoti jei pas žmogų užrūgštintas organizmas.Pvz aš negaliu nešioti sidabro,bnet nesu nei užkeikta nei prakeikta.

anksciau nejuodavo, ir labai megau nesioti sidabra. Del to ir atrodo jog nuziurejo, bet to is to zmogaus akivaizdus ignoravimas, nekentimas rodomas. Uz tai ir taip galvoti pradejo... Ka galeciau padaryti, kad visa tai issisklaidytu?
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2009 03 23, 15:05)

@@vandeniuke@@, 23 Kov 2009 - 15:05, parašė:

@@vandeniuke@@, 23 Kov 2009 - 15:05, parašė:

anksciau nejuodavo, ir labai megau nesioti sidabra. Del to ir atrodo jog nuziurejo, bet to is to zmogaus akivaizdus ignoravimas, nekentimas rodomas. Uz tai ir taip galvoti pradejo... Ka galeciau padaryti, kad visa tai issisklaidytu?

Galiu pasakyti tik tai ką esu girdėjusi iš vienos čigonės.Sakė , kad padeda nuo nužiūrėjimo.Apatinį rūbą(pvz maikę) nenusirengti tris dienas , o paskui ją išskalbti kibire vandens.Vandens negalima pilti namuose.Reikia išpilti kur lauke po liepa.
Atsakyti
Bent jau kai mane nuziuri, tai pasijaucia labai greitai, nieks niekur nejuodoja, taciau silpna, atrodo vos kojas bepavelki, sunku darosi kvepuoti...jei ilgai nieko nedaryti galima ir kojas pakratyti...nebutinai nuziuri zmogus, kuris tau priesiskas, tiesiog man kadaise sake, kad zmones pvz. gime per menulio jaunati yra labai jautrus "tamsiom akim". Bent jau taip issireiske.
Atsakyti
QUOTE(einareja @ 2009 03 23, 17:10)

einareja, 23 Kov 2009 - 17:10, parašė:

Galiu pasakyti tik tai  ką esu girdėjusi iš vienos čigonės.Sakė , kad padeda nuo nužiūrėjimo.Apatinį rūbą(pvz maikę) nenusirengti tris dienas , o paskui ją išskalbti kibire vandens.Vandens negalima pilti namuose.Reikia išpilti kur lauke po liepa.

Galiu pasakyti tik tai  ką esu girdėjusi iš vienos čigonės.Sakė , kad padeda nuo nužiūrėjimo.Apatinį rūbą(pvz maikę) nenusirengti tris dienas , o paskui ją išskalbti kibire vandens.Vandens negalima pilti namuose.Reikia išpilti kur lauke po liepa.

Dekui uz patarima, meginsiu pasinaudoti.
Atsakyti
QUOTE(einareja @ 2009 03 23, 17:10)

Dekui uz patarima, meginsiu pasinaudoti.
Atsakyti
Na jei sidabaras juoduoja taiaisku nereiskia vien nuziurejimo , bet jei yra ir kitu veiksniu ar nutikimu, sutapimu keistu ir dar plius siidabras juoduoja tai man atrodo kazkaip keistai smile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
jei nuziurejimas tikras tai nemanau kad pades maikes nenusiemimas... reikia rimtu zmoniu, kurie nuziurejima nuimtu smile.gif
Papildyta:
saulute05, man irgi taip buna... bet nzn ar cia nuziurejimas ar tiesiog kazkokio zmogaus vampyravimas... g.gif
Atsakyti
[quote=Selena7,2009 03 24, 12:48]

saulute05, man irgi taip buna... bet nzn ar cia nuziurejimas ar tiesiog kazkokio zmogaus vampyravimas... g.gif

Nezinau kas tai, bet mielai to atsikratyciau unsure.gif
Atsakyti
[quote=saulute05,2009 03 24, 16:09]
[quote=Selena7,2009 03 24, 12:48]
Nezinau kas tai, bet mielai to atsikratyciau unsure.gif
[/quote]
ir kaip tai padarytumet? g.gif
Atsakyti
sidabras yra susijes su menuliu, o menulis su emocijomis.
Idomu kokiame zenkle gimimo metu yra menulis, kaip jis aspektuotas, gal siuo metu vyksta, sprendziasi, valosi ar juda kazkoks emociju kompleksas, isryskejo baimes.

Nuziurejimo baime, nesvarbu ar reali ar isikalbeta, duoda ta pati efekta, organizmas reaguoja i baime, emocijas o tai gali issaukti reakcija kad ir su sidabru ar kt. medziaga. As manau kad taip atsiranda ir pvz. alergija tiems dalykams, kuriems iki X momento nebuvome alergiski.

Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2008 07 01, 15:03)

LinguLingu, 01 Lie 2008 - 15:03, parašė:

LinguLingu, 01 Lie 2008 - 15:03, parašė:

Mieloji, suprantu tavaji poziuri.Bet -tokioje dideleje ir nuostabioje salyje kaip AUSTRALIJA, yra isleistas istatymas draudziantis viena rituala "Kaulo nukreipimas" (nerandu tinkamesnio vertimo).Bet tai yra ritualas, atliekamas aborigenu genties samano. Isdziovinamas gaidzio kaulas, atliekamas ritualas ir nukreipiamas i zmogu, kuriam norima pakenkti.Tereikia 7 dienu, jog zmogus sunyktu/mirtu (zmogui pakyla temperatura, prasideda vemimas, viduriavimas ir galiausiai mirstama)
Dabar sedziu ir galvoju - nu jo, mes cia lietuveleje tokios vistos, prisimislinam ko yra ir ko ne, sapaliojam apie dalykus, kuriu neismanom, nors patyrimai sako ka kita, o va tokioje Australijoje valdzios vyrai visiskai iseitu bukagalviai, nebijo pries pasauli apsijuokti, patvirtina vyriausybes lygmenyje toki istatyma, kuris draudzia  naudoti toki buda , kuris be didelio vargo nuzudo zmogu. Hmmm... mislinu, koks keistas tas pasaulis  g.gif

Mieloji, suprantu tavaji poziuri.Bet -tokioje dideleje ir nuostabioje salyje kaip AUSTRALIJA, yra isleistas istatymas draudziantis viena rituala "Kaulo nukreipimas" (nerandu tinkamesnio vertimo).Bet tai yra ritualas, atliekamas aborigenu genties samano. Isdziovinamas gaidzio kaulas, atliekamas ritualas ir nukreipiamas i zmogu, kuriam norima pakenkti.Tereikia 7 dienu, jog zmogus sunyktu/mirtu (zmogui pakyla temperatura, prasideda vemimas, viduriavimas ir galiausiai mirstama)
Dabar sedziu ir galvoju - nu jo, mes cia lietuveleje tokios vistos, prisimislinam ko yra ir ko ne, sapaliojam apie dalykus, kuriu neismanom, nors patyrimai sako ka kita, o va tokioje Australijoje valdzios vyrai visiskai iseitu bukagalviai, nebijo pries pasauli apsijuokti, patvirtina vyriausybes lygmenyje toki istatyma, kuris draudzia  naudoti toki buda , kuris be didelio vargo nuzudo zmogu. Hmmm... mislinu, koks keistas tas pasaulis  g.gif

neaisku ar tas fintas su kaulu veiktu, jeigu auka nesuzinotu, jog jam atsuko kaula.
Todel man atrodo, kad toks istatymas skirtas tam, kad zmones nemirtu is baimes, jog juos uzkerejo, nes itariu, kad baime ir yra veiksmingiausias faktorius.
Ir jeigu butu taip paprasta, tai nuo keru nepaaiskinamai mirtu daug izymiu zmoniu kiekviena diena, deja ju tai kazkodel tai neveikia ir turiu itarima, kad todel, jog ju vidine jega yra stipresne nei statistinio vidutinio pritarais tikincio zmogelio.
gal as ir klystu, bet tikrai netikiu prakeikimo galia, man atrodo, kad ji turi lygiai tiek galios, kiek pats suteiki.

Beje buvo pasakojimas kaip kazkas gavo zinute, jog paplus kraujais ir toliau seka labai idomi mintis:
AS NETIKEJAU, BET DEL VISAKO ...
arba tiki arba ne. Jeigu netiki nei pirsto nepajudinsi, o jeigu jau judini, tai tiki. Juk nesodinam auksiniu monetu kiemo klombose, nes neturime nei maziausio tikejimo grudo, kad isdygs pinigu medis. isivaizduokit, kiek reiketu mus itikineti, kol pradetume rausti duobe ir sodinti pinigeli, o cia ... uztenka SMS. Idomu kaip viskas butu susikloste, jei nebutu tikejimo, baimes jos issauktu apsauginiu ritualu?

Atsakyti
Siaip as daugeliu dalyku tikiu, bet del to gaidzio kaulo tai manau yra kitas paaiskinimas. Australijoje yra nemazai genciu valstiju ar rezervatu, kur uzsiimama tais ritualais. Tos valstijos vadinamos terminu "Failed State". Kas skaitote angliskai apie failed state. Jei kazkas nukreipe kaula i kitos genties zmogu, tas isiuto ir uzmuse ta, kuris ji prakeike. Va tau ir pagrindas genciai paskelbt kara. Prasideda kraujo kerstas. Todel valdzia ir stengiasi naikint tuos ju ritualus, kad taip nebebutu. smile.gif

O del prakeiksmo, manau tikrai imanoma, jei labai kazkam linki blogo. Lygiai taip pat kaip ir geri zodziai issipildo. Tik idomu, ar tas zmogus, kuris linki kazkam blogo, paskui jauciasi laimingas... Juk paprasciau palinket kitam gero ir tas tau sugris su kaupu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^^liutuke: 24 kovo 2009 - 22:37