Tie užkeikimai, prakeikimai - tiesiog žmonių pasąmonė. Pačios įsikalat į galvas visokio bieso. Oi jau kažkas nesiseka ir iš karto - mane užkalbėjo. Tai čia taip išeina, kad visi pasaulio žmonės užkalbėti, nes visiems būna juodų periodų. O ati Afrikos tie miesteliai, kuriuose žmonės miršta badu, nuo ligų ir sausros - aplamai viso pasaulio užkeiktieji. Juk neturi nei darbo, nei namų. Jų vaikai, tėvai ir jie miršta nuo bado ir kt. "š". Baikit su tom nesąmonėm.
Papildyta:Oi čia kažkuri mergina pasisakė pradžioje, kad ją maždaug kažkas užkeikė, ar užkalbėjo, nes gavo sms, kad pilsis (ar kažkas panašaus) kraujais. Ir vat jai supūliavo apendiksas. Man apendiksas supūliavo 4 m. Nu ir ką? ar aš dabar turiu bėgiot ir verkt visiems kaip mane užkeikė? pasilaidojau kūdykį, pati vos nemiriau - kelių min. reikalas buvo - tai ir vėl mane kas užkalbėjo?
) Vėjų vėjai. Neturit panos ką veikt. Kiek yra tokių moterų, kurių vaikai miršta, kiek tokių žmonių, kurie jų negali susilaukti, kiek žmonių, kurie po nelaimingų įvykių lieka akli, luoši??? Nu sakyčiau tada visos užkalbėtojos turėtų būti milijonierėmis mažiausiai. O tai jei kūdykis mirė - tai kuo jis nusikalto, kad iš jo gyvybė atimta??? Nu ir kliedėtojos
Papildyta:Ai dar tiesa nepaklausiau, kuo tie vaikai nusikalto, kuriuo motinos į šiukšlių kibirus ar į srutų duobes išmeta? Jo matyt, jie taip pat jau užkeikti...Kažkam matyt juodai prasikalto. O tai ko didžiausių žmogžudžių niekas neužkeikia? ko prievartautojų niekas neužkeikia? Na o jei ir keikia, tai kažkaip ant jų tikrai nesimato - juos pasodina už grotų - o mes juos išlaikom... Jo įdomiai čia:)