Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip "nuimti" užkeikimą?

QUOTE(vaižgantė @ 2008 06 27, 22:22)
Tai gal mes visi su prilipusiomis prie galvų sielomis vaikštome?
Manau, puikiai žinai,kad visos programos prilimpa tik prie tų, kuriems jų reikia.Bet koks mechaninis programos nuėmimas yra nusikaltimas. Tai mano nuomonė.

taip Tu- teisi. Tiesiog,gal esi tiesmukiška, bet juk mes visi skirtingi ir tuo esame įdomūs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RaGana Esu @ 2008 06 27, 21:04)
nepagalvokite,kad esu kokia davatkėlė, tiesiog kai jau pereini begalių begales praktikų dvasinių, perskaitai beprotiškai fantastiškai daug literatūros ezoterinėmis temomis, kai jau nebelieka kur eiti, tuomet sugrįžti atgal, į save,  į Pražią, LINK SAVO ŠAKNŲ... kažkada A. Šliogeris rašė, kad gyvenimas yra ''gyvatė ryjanti savo uodegą'', kažkada to nesupratau, dabar galiu teigti jog tai- tiesa.

O kas yra "gyvate,kandanti savo uodega"?-simbolis,atejes is Egipto laiku-UROBOR (naudojama magijoje)-amzinumas-begalybe laike....Begalybe-nesibaigtinumas erdveje....Sis simbolis naudojamas Tavo nemegstamose Taro kortose,kuriu simboliuose uzfiksuota visa Pasaulio ismintis nuo Atlantidos laiku,o tai,kad babces sugadino Taro reputacija,tai belieka tik apgailestauti."Burimas",t.y ateities pranasavimas-tai tas pats kas kompiuteri naudoti tam,kad padauginti du is dvieju

TARO-istatymas
AROT-gamta
ROTA-ratas
OTAR-kalba

Sory,kad ne visai i tema-cia buvo apie gyvate biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 06 27, 22:50)
O kas yra "gyvate,kandanti savo uodega"?-simbolis,atejes is Egipto laiku-UROBOR (naudojama magijoje)-amzinumas-begalybe laike....Begalybe-nesibaigtinumas erdveje....Sis simbolis naudojamas Tavo nemegstamose Taro kortose,kuriu simboliuose uzfiksuota visa Pasaulio ismintis nuo Atlantidos laiku,o tai,kad babces sugadino Taro reputacija,tai belieka tik apgailestauti."Burimas",t.y ateities pranasavimas-tai tas pats kas  kompiuteri naudoti tam,kad padauginti du is dvieju

TARO-istatymas
AROT-gamta
ROTA-ratas
OTAR-kalba

Sory,kad ne visai i tema-cia buvo apie gyvate biggrin.gif

simboliai todel ir yra simboliais,kad juos kiekvienas suvokiame savaip mirksiukas.gif . o va, del TARO kortu,tai as nesakiau,kad ju nemegstu . paparasciausiai man vaikiskai juokingai atrodo tai, kai Kurinys nori perprasti pati Kureja. biggrin.gif
Atsakyti
Kalbant apie simbolius,Tu pati juos gali susikurti ir tada suprasti kaip nori,o dauguma simboliu,naudojamu per amziu amzius yra vienodai suprantami visame pasaulyje...Cia as vel apie gyvate biggrin.gif Pabandyk paanalizuot Sliogerio fraze is naujo (fraze apie gyvate ne Sliogerio beje),jei tau idomu,zinoma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiromante: 27 birželio 2008 - 22:21
QUOTE(Chiromante @ 2008 06 27, 23:20)
Kalbant apie simbolius,Tu pati juos gali susikurti ir tada suprasti kaip nori,o dauguma simboliu,naudojamu per amziu amzius yra vienodai suprantami visame pasaulyje...Cia as vel apie gyvate biggrin.gif  Pabandyk paanalizuot Sliogerio fraze is naujo (fraze apie gyvate ne Sliogerio beje),jei tau idomu,zinoma 4u.gif

ne apie simbolius cia tema, ir Sliogeri palikime gal ramybeje, jo filosofija yra Jo filosofija. aisku, viskas atėją is gilios senoves, nieks negincija, bet jei imsime kiekviename simbolyje ieskoti Dievo apraisku ,tai irgi kazi kur benueisime.
Atsakyti
QUOTE(RaGana Esu @ 2008 06 28, 09:39)
ne apie simbolius cia tema, ir Sliogeri palikime gal ramybeje, jo filosofija yra Jo filosofija. aisku, viskas atėją is gilios senoves, nieks  negincija, bet jei imsime kiekviename simbolyje ieskoti Dievo apraisku ,tai irgi kazi kur benueisime.

Gaila,kad tema neliecia simboliu-joks "uzkeikimas" nera padarytas ar nuimtas nenaudojant simboliu-ant ju paremta visa magija......O jau ko ko,bet dievo maziausiai ieskau simboliuose...tik Pasaulinio Zinojimo ir Isminties...... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 06 28, 12:22)
Gaila,kad tema neliecia simboliu-joks \"uzkeikimas\" nera padarytas ar nuimtas nenaudojant simboliu-ant ju paremta visa magija......O jau ko ko,bet dievo maziausiai ieskau simboliuose...tik Pasaulinio Zinojimo ir Isminties...... biggrin.gif

jei manai kad tik simboliais gali padryti uzkeikima, taip ir yra. viskas yra musu mastyme. o zinojiomas uzkeikime dry.gif tada ismintingiausi zmones yra cigonai, paziurek kiek zmoniu ju bijo, manydami kad uzkeiks.
Atsakyti
QUOTE(KyškePyškienė @ 2008 06 28, 18:59)
jei manai kad tik simboliais gali padryti uzkeikima, taip ir yra. viskas yra musu mastyme. o zinojiomas uzkeikime dry.gif tada ismintingiausi zmones yra cigonai, paziurek kiek zmoniu ju bijo, manydami kad uzkeiks.

Visa magija yra fizika-kas su ja susipazines,puikiai tai zino. O tu,kaip visada,-istraukei fraze is konteksto-ir i pievas......
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 06 28, 21:29)
Visa magija yra fizika-kas su ja susipazines,puikiai tai zino. O tu,kaip visada,-istraukei fraze is konteksto-ir i pievas......

cia ta fizika, kur elektra nagrineja ar kokia kitokia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KyškePyškienė @ 2008 06 28, 23:10)
cia ta fizika, kur elektra nagrineja ar kokia kitokia? ax.gif

Fizika (graikiškai φυσικός (physikos): natūralus, φύσις (physis): Gamta) – gamtos mokslas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RaGana Esu @ 2008 06 29, 22:19)
Fizika (graikiškai φυσικός (physikos): natūralus, φύσις (physis): Gamta) – gamtos mokslas  mirksiukas.gif

o kur cia magija? wub.gif
Atsakyti
Tie užkeikimai, prakeikimai - tiesiog žmonių pasąmonė. Pačios įsikalat į galvas visokio bieso. Oi jau kažkas nesiseka ir iš karto - mane užkalbėjo. Tai čia taip išeina, kad visi pasaulio žmonės užkalbėti, nes visiems būna juodų periodų. O ati Afrikos tie miesteliai, kuriuose žmonės miršta badu, nuo ligų ir sausros - aplamai viso pasaulio užkeiktieji. Juk neturi nei darbo, nei namų. Jų vaikai, tėvai ir jie miršta nuo bado ir kt. "š". Baikit su tom nesąmonėm.
Papildyta:
Oi čia kažkuri mergina pasisakė pradžioje, kad ją maždaug kažkas užkeikė, ar užkalbėjo, nes gavo sms, kad pilsis (ar kažkas panašaus) kraujais. Ir vat jai supūliavo apendiksas. Man apendiksas supūliavo 4 m. Nu ir ką? ar aš dabar turiu bėgiot ir verkt visiems kaip mane užkeikė? pasilaidojau kūdykį, pati vos nemiriau - kelių min. reikalas buvo - tai ir vėl mane kas užkalbėjo?smile.gif) Vėjų vėjai. Neturit panos ką veikt. Kiek yra tokių moterų, kurių vaikai miršta, kiek tokių žmonių, kurie jų negali susilaukti, kiek žmonių, kurie po nelaimingų įvykių lieka akli, luoši??? Nu sakyčiau tada visos užkalbėtojos turėtų būti milijonierėmis mažiausiai. O tai jei kūdykis mirė - tai kuo jis nusikalto, kad iš jo gyvybė atimta??? Nu ir kliedėtojos
Papildyta:
Ai dar tiesa nepaklausiau, kuo tie vaikai nusikalto, kuriuo motinos į šiukšlių kibirus ar į srutų duobes išmeta? Jo matyt, jie taip pat jau užkeikti...Kažkam matyt juodai prasikalto. O tai ko didžiausių žmogžudžių niekas neužkeikia? ko prievartautojų niekas neužkeikia? Na o jei ir keikia, tai kažkaip ant jų tikrai nesimato - juos pasodina už grotų - o mes juos išlaikom... Jo įdomiai čia:)
Atsakyti