Įkraunama...
Įkraunama...

A.Šančiai: l/d "Čiauškutis"

Jusu mergaite jau gana didele, gali eiti i paruosiamuku grupe darzelyje. Ciauskutyje paruosiamukus turi aukletoja Liucija, tikrai nebloga, galima pas ja drasiai eiti. Kiek zinau, dabar ir vieta gal pas ja atsirastu, jei graziai paprasytumet smile.gif
Ciauskucio lopselinuku grupe irgi labai gera, jei pasiprasytumete pas aukletoja Kristina. Na o i darzelio grupe (nuo 3 m) tai reikia taikyti tik pas Virginija. Nuo rudens pas Virginija bus laisvu vietu (ji pati man taip sake), tai galite bandyti uzsirasyti pas ja.
Ziburio vidurineje mokykloje pradinukus neblogai ruosia - cia priklauso, kaip pasiseka, pas kokia mokytoja papuola ir kokia angliste tais metais ispuola. Siemet antrokams anglu desto mokytoja Jolita, tai dziaugiames, labai gera mokytoja. Ankstesniems vaikuciams, kiek girdejau, ne taip pasiseke.
Taigi, neissigaskit rajono, yra ir cia geru dalyku, tik reikia atsirinkti.
Girdejau dar, kad Zemuose sanciuose yra gera pradine mokykla, bet nei kur ji nei kas ten smulkiau - nezinau.
Atsakyti
Norejau pasakyti, kad ta gera pradine mokykla yra ne zemuose, bet aukstuose sanciuose, persiprasau, bet nieko logo apie ja negirdejau - kad po to butu sunku vidurineje ar pan., cia gal nuo vauiko priklauso...
Atsakyti
QUOTE(mamutas @ 2005 11 13, 20:34)
Ziburio vidurineje mokykloje pradinukus neblogai ruosia - cia priklauso, kaip pasiseka, pas kokia mokytoja papuola ir kokia angliste tais metais ispuola. Siemet antrokams anglu desto mokytoja Jolita, tai dziaugiames, labai gera mokytoja.

O mano irgi antrokė smile.gif Tai gal į tą pačią klasę eina? mirksiukas.gif Mes pas Renatą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2005 11 15, 13:00)
O mano irgi antrokė smile.gif Tai gal į tą pačią klasę eina?  mirksiukas.gif Mes pas Renatą  smile.gif
Mano-i trecia toj pacioj mokykloj... ax.gif
Atsakyti
Mano mergaiciuke lanko ciauskuti.. ir zinot as ikrai labai patenkinta, nes vaikas i darzeli kaip i svente..be jokiu problemu hihihi.gif bet kai pasiskaiciau komentarus tai kazkaip nejauku pasidare.. nejau daugeliui tikrai taip nepatinka sis darzelis? nes jei spresciau klausima i kuri darzeli leisti vaika.. tai ciauskutis butu paskutine vieta.. bent jau is komentaru!
Atsakyti
schmoll.gif g.gif sveiki,taippp apie ciauckuti nieko gero,bet del aukletojos Stelos nesutinku,kad ji nekokia.mano sunus dabar jau sestokas,bet ja atsimena tik kaip labai gera aukletoja.Na o dabar jau trys metus pas ta pacia stela lanko ir mano treciasis sunus,jau nuo 2.5 metuku,tik visa beda kad nuo rugsejo atejo vietoj sviesios aukletojos vardu Alina apie kuria nekokie atsiliepima,sutinku,i grupe atejo aukletoja Loreta kuri visiems kelia siauba... doh.gif bet kaip ir visiems aisku reikia pradeti nuo vedejos,tik labai gaila bet manau kad ji turi gera ''uznugari''svietime. schmoll.gif Gruodi buvau pas ja nuejus kalbeti del darzelio t.y.kiemo ,grupiu,patalynes it t.t,tai ji tik rekia.manau reiktu visu grupiu tevu atstovu kad parasytu pareiskima,kad kaip pensininke ji negali vadovauti svietimo istaigai,nes ir aukletojos parinktos ne pagal issilavinima. verysad.gif tai va nuo rugsejo turiu problemu del savo mazojo vaikino,jis net rytus susiskaiciuoja kada dirba Stela,tada be problemu eina i darzeli,bet kaip tik Loreta tada jau problemos,tai ir su Loreta teko neperseniausisi aiskintis del jos elgesio,bet manau kad kazkokias isvadas padare,tik ar ilgam g.gif
Atsakyti
Ai, man ta Stela užkliuvo nuo tada, kai Loreta maniškei vos kaktos neprakirto, aš Loretą išbariau, o Stela kitą dieną mano mergaitę prie kitų auklėtojų apšaukė pletkininke blink.gif 4 metų - pletkininkė. Nes liepiau pasisakyti, kas kaktai atsitiko. Vot ir nevirškinu jų abiejų mad.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
prisiskaiciau cia apie ciauskuti visko...bet is tikruju man sis darzelis nepatinka,gaila kad turiu cia savo maziuka leisti verysad.gif ...
mano vaikis hiperaktyvus,lanke mazaji"cypliuku" lopsi,tai tiek ir lanke 4 dienas paeina dvi savaites serga,na dabar perejom i vyresniu grupe...gal bus siek tiek geriau g.gif .ka zinote apie didziojo opsio aukletojas gal kas ka galit pasakyti?
o apie vedeja tai is vis patyliu doh.gif !!!siaubas kazkoks,kai ejau vasara pareiskimo rasyti,tai pasitiko mteriske su purvina palaidine ir dar kvapalis nuo jos ne koks sklido,turejau as su ja problemu doh.gif !!
Atsakyti
Mano mazasis brolis pries 6 metus lanke sita darzeli ir buvo grupej pas akletoja Irta ( nezinau ar jinai dar dirba g.gif ). Oj kiek nervu mano tevams ta moteriske suede! Mano broliui per pietu miega pagalve ant galvos dedavo kai jis neuzmigdavo o tiesiog atsimerkes guledavo blink.gif Netriuksmaudavo o tiesiog guledavo tai tetis mano nuejo pasikalbet kas cia per kalejimo metodai :blink Dar aukletoja liepdavo viska viska suvalgyti ( nu cia tikriausiai daugumoje darzeliu tokia tvarka ) ir pastoviai mamai skusdavosi kaip mano brolis nevalgo viena karta mama paklause kaip su valgymu ar nebera problemu tai jinai ramiu veidu paaiskino : " va mes su auklyte dabar grieztai liepiam valgyti ir vaikai viska suvalgo nors siandien kose ir buvo prisvilus net mes pacios nevalgem bet ka darysi vaikai gi privalo pavalgyti" nu po tokio pareiskimo kazkaip nesmagu pasidare... blink.gif Ir siaip aukletoja nelabai ziuredavo kaip vaikai po miego apsirengia ar i lauka eidami- suprantu kad vaikai turi patys mokytis bet kai nieko nesako jei vaikas ant megztinio golfa apsirengia arba vaikas ziema slapiom kelnem i lauka eina ( buvo grupej viena mergaite kuri turejo tokia problema ir mama jai kasdien idedavo sausus apatinius ir kelnes atsargines) tai jau kazkaip nelabai gerai...Cia aisku tik musu atvejis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(siechas @ 2006 01 31, 15:26)
schmoll.gif  g.gif sveiki,taippp apie ciauckuti nieko gero,bet del aukletojos Stelos nesutinku,kad ji nekokia.mano sunus dabar jau sestokas,bet ja atsimena tik kaip labai gera aukletoja.Na o dabar jau trys metus pas ta pacia stela lanko ir mano treciasis sunus,jau nuo 2.5 metuku,tik visa beda kad nuo rugsejo atejo vietoj sviesios aukletojos vardu Alina apie kuria nekokie atsiliepima,sutinku,i grupe atejo aukletoja Loreta kuri visiems kelia siauba... doh.gif bet kaip ir visiems aisku reikia pradeti nuo vedejos,tik labai gaila bet manau kad ji turi gera ''uznugari''svietime. schmoll.gif Gruodi buvau pas ja nuejus kalbeti del darzelio t.y.kiemo ,grupiu,patalynes it t.t,tai ji tik rekia.manau reiktu visu grupiu tevu atstovu kad parasytu pareiskima,kad kaip pensininke ji negali vadovauti svietimo istaigai,nes ir aukletojos parinktos ne pagal issilavinima. verysad.gif tai va nuo rugsejo turiu problemu del savo mazojo vaikino,jis net rytus susiskaiciuoja kada dirba Stela,tada be problemu eina i darzeli,bet kaip tik Loreta tada jau problemos,tai ir su Loreta teko neperseniausisi aiskintis del jos elgesio,bet manau kad kazkokias isvadas padare,tik ar ilgam g.gif

Patariu nuosirdziai - nekankinkit pas Loreta savo vaiko, gi gaila, jei tik turit galimybiu - sprukit kuo toliau, pas aukletoja Virginija ar kur nors kitur. Beje, Virginija nuo rugsejo tikrai tures laisvu vietu, tai galit bandyt dabar uzsisakyti vieta, nes paskui neliks.
Mes pabegom is Stelos-Loretos junginio i kita darzeli, nes nenorejom metus kankintis, laukti atsilaisvinant pas Virginija vietos, ir labai labai dziaugiames. Kol nebuvau isbandzius jokio kito darzelio, Ciauskutis atrode geras (pirma dukra nuo 1,5 m. ji islanke, bet tada dar ir direktore buvo jaunesne, rupestingesne, ir aukletoju geresniu buvo, o Stelos grupej dirbo tokia sena auklyte, kuri buvo fantastiska ir manau ant kurios peciu ir laikesi tas gerasis grupes mikroklimatas), bet dabar tai nei dukra, nei as jokiu sentimentu Ciauskuciui nejauciu. Tiesiog turiu su kuo palygint.
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2006 02 01, 16:37)
Ai, man ta Stela užkliuvo nuo tada, kai Loreta maniškei vos kaktos neprakirto, aš Loretą išbariau, o Stela kitą dieną mano mergaitę prie kitų auklėtojų apšaukė pletkininke  blink.gif 4 metų - pletkininkė. Nes liepiau pasisakyti, kas kaktai atsitiko. Vot ir nevirškinu jų abiejų mad.gif

Siaubas, kai paskaiciau, kokiu idiociu aukletoju buna, siurpas eina. Nezinau, matyt pati su kokia lazda tokiai aukletojai i tarpuaki vozciau. Kas tokioms isterikems dirbti leidzia? Man labai gaila taves ir tavo mazytes verysad.gif verysad.gif , nepasiduokit tokoms bjaurybems wub.gif
Atsakyti
thumbup.gif ka as jums galiu pasakyti,jauciu kad geriausios aukletojos tos apie kurias maziausiai kalba! thumbup.gif wub.gif
Atsakyti