QUOTE(kamarele @ 2006 02 08, 14:28)
Mano mazasis brolis pries 6 metus lanke sita darzeli ir buvo grupej pas akletoja Irta ( nezinau ar jinai dar dirba ). Oj kiek nervu mano tevams ta moteriske suede! Mano broliui per pietu miega pagalve ant galvos dedavo kai jis neuzmigdavo o tiesiog atsimerkes guledavo Netriuksmaudavo o tiesiog guledavo tai tetis mano nuejo pasikalbet kas cia per kalejimo metodai :blink Dar aukletoja liepdavo viska viska suvalgyti ( nu cia tikriausiai daugumoje darzeliu tokia tvarka ) ir pastoviai mamai skusdavosi kaip mano brolis nevalgo viena karta mama paklause kaip su valgymu ar nebera problemu tai jinai ramiu veidu paaiskino : " va mes su auklyte dabar grieztai liepiam valgyti ir vaikai viska suvalgo nors siandien kose ir buvo prisvilus net mes pacios nevalgem bet ka darysi vaikai gi privalo pavalgyti" nu po tokio pareiskimo kazkaip nesmagu pasidare... Ir siaip aukletoja nelabai ziuredavo kaip vaikai po miego apsirengia ar i lauka eidami- suprantu kad vaikai turi patys mokytis bet kai nieko nesako jei vaikas ant megztinio golfa apsirengia arba vaikas ziema slapiom kelnem i lauka eina ( buvo grupej viena mergaite kuri turejo tokia problema ir mama jai kasdien idedavo sausus apatinius ir kelnes atsargines) tai jau kazkaip nelabai gerai...Cia aisku tik musu atvejis
cia gan idomiai radau