Įkraunama...
Įkraunama...

A.Šančiai: l/d "Čiauškutis"

QUOTE(zuza* @ 2009 09 05, 11:00)
Niu va kaip liudna,na tikekimes pripras maziuke ir viskas bus gerai smile.gif
Mes eisim nuo spalio men.ziuresim kaip mums seksis g.gif
O kaip aukletojos tos grupes?ar daug vaikuciu?

aukletoja maloni padejeja ir labai gera, sias kelias dienas vaiku grupej buvo 5, bet yra sarasas tai jame 14.
Atsakyti
sveikos, mano mazoji siandien pradejo eiti i lopsiuka, tiesa puse dienos tik pabuvo, pasirodo visa diena nieko nevalge, o aukletojos pamaitinti nesiteike, o kai atejau pasiimti pries pietu miega radau isvaryta uz duru ir verkiancia, nes tipo pati nesugeba pavalgyti, bliauna ir kitiems vaikams maiso valgyti, taigi... pagirti neturiu ko, o vaikui juk pirma diena, nezinau ar nepadarys man tos aukletojos taip, kad mazoji isvis nenores ten eiti...
Atsakyti
QUOTE(Beatričės mama @ 2009 09 21, 13:51)
sveikos, mano mazoji siandien pradejo eiti i lopsiuka, tiesa puse dienos tik pabuvo, pasirodo visa diena nieko nevalge, o aukletojos pamaitinti nesiteike, o kai atejau pasiimti pries pietu miega radau isvaryta uz duru ir verkiancia, nes tipo pati nesugeba pavalgyti, bliauna ir kitiems vaikams maiso valgyti, taigi... pagirti neturiu ko, o vaikui juk pirma diena, nezinau ar nepadarys man tos aukletojos taip, kad mazoji isvis nenores ten eiti...

Nu geras blink.gif maniske ir eis i lopselio grupe,bet dar nezinau i kuria.
O pati valgyt ji ir dar nemoka,nasu sakute tai pasmeigia,bet siaip jos tas valgymas tai gaunasi toks terliojimas.
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2009 09 21, 14:17)
Nu geras blink.gif maniske ir eis i lopselio grupe,bet dar nezinau i kuria.
O pati valgyt ji ir dar nemoka,nasu sakute tai pasmeigia,bet siaip jos tas valgymas tai gaunasi toks terliojimas.

moka koses valgyti ir viska ka galima pasmeigti, o va su sriubom tai niekaip, tiesa manoji nevalgi labai, bet aukletojos vis tiek negali tiketis, kad vaikas neturintis 2 m. gali buti pilnai savarankiskas, bus matyti, paziuresim kaip kitom dienom bus.
Tiesa, parasykit man i az i kuria grupe vesit, gal pas maniske papuls, nes kol kas dar tik keli vaikai pas mus, aisku yra serganciu, bet su visais vistiek nebus tiek kiek turetu buti grupeje 4u.gif
Atsakyti
[quote=Beatričės mama,2009 09 21, 16:25]
moka koses valgyti ir viska ka galima pasmeigti, o va su sriubom tai niekaip, tiesa manoji nevalgi labai, bet aukletojos vis tiek negali tiketis, kad vaikas neturintis 2 m. gali buti pilnai savarankiskas, bus matyti, paziuresim kaip kitom dienom bus.
Tiesa, parasykit man i az i kuria grupe vesit, gal pas maniske papuls, nes kol kas dar tik keli vaikai pas mus, aisku yra serganciu, bet su visais vistiek nebus tiek kiek turetu buti grupeje 4u.gif

nu nezinau i kuria grupe lopselio vedet, nes kiek zinau simet yra3 smile.gif bet as vedziau savo i cypliuku grupe pries 2 metus, tai neteko tokiu dalyku matyt g.gif
jei parasyk i kokia vedi man I AS
Net stebedavaus is kur pas jas tiek kantrybes budavo doh.gif
Atsakyti
Na va manoji jau atsirinko kas kur, aukletoja jai labai patinka bigsmile.gif , bet kai pamato padejeja tai is kart bliaut pradeda g.gif
Atsakyti
QUOTE(kobriukė @ 2009 10 02, 14:01)
Na va manoji jau atsirinko kas kur, aukletoja jai labai patinka bigsmile.gif , bet kai pamato padejeja tai is kart bliaut pradeda  g.gif

Niu va tai gerai,kad bent viena mergaitei tiko smile.gif
Idomu ka manoji pasirinks,kiek zinau i ta pacia grupe eisim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2009 10 02, 14:06)
Niu va tai gerai,kad bent viena mergaitei tiko smile.gif
Idomu ka manoji pasirinks,kiek zinau i ta pacia grupe eisim mirksiukas.gif

Jauciu bus viskas gerai, bet va darbo laikas man sitos grupes jau labai nepatinka 8.00 - 17.00 as ir sakau o jei i darba zmogui nuo 8.00 reikia tai man ir sako kitoj grupej paliksit ir jei veliau baiksit darba is kitos grupes ir pasiimsit g.gif
Atsakyti
QUOTE(kobriukė @ 2009 10 02, 18:39)
Jauciu bus viskas gerai, bet va darbo laikas man sitos grupes jau labai nepatinka 8.00 - 17.00 as ir sakau o jei i darba zmogui nuo 8.00 reikia tai man ir sako kitoj grupej paliksit ir jei veliau baiksit darba is kitos grupes ir pasiimsit  g.gif

patikdavo man ir tos darbo valandos g.gif pernai man reikdavo ir po 7 vest i darziuka, tai viena i salimais grupe vesdavau ir kita , nes mano abeju dirbdavo nuo puse 8 biggrin.gif , o dar buvo padare kad vienos mazes grupe dirbdavo iki 5, tai is vis menesi savo aukletojos vaiko ir nemaciau, bet paskui pakeite valandas:)
Atsakyti
QUOTE(kobriukė @ 2009 10 02, 18:39)
Jauciu bus viskas gerai, bet va darbo laikas man sitos grupes jau labai nepatinka 8.00 - 17.00 as ir sakau o jei i darba zmogui nuo 8.00 reikia tai man ir sako kitoj grupej paliksit ir jei veliau baiksit darba is kitos grupes ir pasiimsit  g.gif

Na taip tas darbo laikas,man ir netiks kai pradesiu dirbt.turesiu vest i ta budincia grupe.
Atsakyti
Laba zuza, ar jau vedi savo damute i lopsiuka?
Papildyta:
Maniske jau pradejo jaustis neblogai, buna rytu, kad pablaiuna, bet vakare namo neiskraptau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatričės mama @ 2009 10 06, 08:49)
Laba zuza, ar jau vedi savo damute i lopsiuka?
Papildyta:
Maniske jau pradejo jaustis neblogai, buna rytu, kad pablaiuna, bet vakare namo neiskraptau tongue.gif

Labutis,taip vakar buvo pirma dienele smile.gif
Pasiliko be asaru,po pietu pasiimiau.sake viskas gerai buvo.
Siandien ir pasiliko noriai,nespejau perrengt jau vare i grupe biggrin.gif
Na kolkas kaip ir viskas gerai,ziuresim kaip toliau bus.

Saunu,kad ir jusu mergytei jau geriau jauciasi darzelyje 4u.gif
Atsakyti