Įkraunama...
Įkraunama...

A.Šančiai: l/d "Čiauškutis"

Buvau nukulniavusi, bet direktorė atostogauja, su kitais žmonėmis nemačiau prasmės apie šią situaciją ir diskutuoti g.gif Bus juokingai apmaudu, jeigu būsiu taip sureagavusi į kokius nors iškreiptus pliotkus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Malėja @ 2009 08 18, 13:01)
Buvau nukulniavusi, bet direktorė atostogauja, su kitais žmonėmis nemačiau prasmės apie šią situaciją ir diskutuoti  g.gif Bus juokingai apmaudu, jeigu būsiu taip sureagavusi į kokius nors iškreiptus pliotkus  doh.gif

tai ne pliotkai, sakau ka maciau ir parasiau cia, nes norejau suzinoti ar ir kitos mamos susidure su tuo...gal cia tik as taip jautriai reaguoju???
Atsakyti
QUOTE((Lelija) @ 2009 08 19, 12:20)
tai ne pliotkai, sakau ka maciau ir parasiau cia, nes norejau suzinoti ar ir kitos mamos susidure su tuo...gal cia tik as taip jautriai reaguoju???

Taip, tikrai ne pletai. O kodėl neinu pas direktorę? Ogi, man nė karto neteko to tipo matyti darželio teritorijoj, jis šlaistosi aplink darželį, stadione, aplink devynaukštį šalia darželio. Tad kuo čia galėtų padėti direktorė? Ar jis įdarbintas daržely, tikrai nežinau... ax.gif
Atsakyti
Gal zinot iki kada direktore atostogauja ax.gif
Atsakyti
Labutis,
As ir uzrasius mergaite nuo spalio 1d.bet sake dar ateit pasiklausti,nes tipo nera vietu.Idomu kaip cia bus.

Na o del to tipo tai tikrai baisu,man neteko jo matyt.mazai einam link tos puses.
Atsakyti
sveikutes nu pakraupau nuo tokiu pasakojimu verysad.gif kuriuos matet, nes mano mazyles jau keliauja i darzeli trecius metus, bet nesu maciusi tokio vyro g.gif ar kazko panasaus elgiantis tai gal koks salia gyvenantis vyriskis, kuris vaikscioja darzelio teritorijoje g.gif nes tikrai baisu, kad vaiku nenuskriaustu schmoll.gif

nuo Rugsejo keliausim mes vel i darzeli tai reiks atidiziau paziuret aplinka schmoll.gif g.gif
Atsakyti
Toks vyras ten ir nedirba 4u.gif Tad belieka tik priminti tėvams, jog jeigu darželio teritorijoje pamatote įtartinus asmenis visada reikia pranešti policijai.

Na, bet jau visai čia pat rugsėjo pirmoji 4u.gif Tai bus pirmoji mūsų dukružės diena šiame darželyje, tikiuosi kuo geriausiu įspūdžių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malėja @ 2009 08 29, 20:31)
Toks vyras ten ir nedirba  4u.gif Tad belieka tik priminti tėvams, jog jeigu darželio teritorijoje pamatote įtartinus asmenis visada reikia pranešti policijai.

Na, bet jau visai čia pat rugsėjo pirmoji  4u.gif  Tai bus pirmoji mūsų dukružės diena šiame darželyje, tikiuosi kuo geriausiu įspūdžių  4u.gif

po tokios sventes kokia siandien suorganizavo darzelio aukletojos tikrai turi but iispudziai neblogi tongue.gif tikiuos karsono neissigando vaikai , nes maniskem patiko, kad ciulpinukus dave biggrin.gif o ir pati rengini stebejau man jis tikrai super 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Pasitikęs karlsonas labai smagiai nuteikė thumbup.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Ar yra mamyciu kurios pradejo vesti vaikucius i naujai susikuruse grupe,patys maziausi?
Idomu isgirsti nuomones kaip vaikuciai jaucias?kaip aukletojos?
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2009 09 01, 13:54)
Labutis 4u.gif
Ar yra mamyciu kurios pradejo vesti vaikucius i naujai susikuruse grupe,patys maziausi?
Idomu isgirsti nuomones kaip vaikuciai jaucias?kaip aukletojos?

Sveikutes
Nuo rugsejo 1d. pradejau savo mazyle vesti i maziausiuju grupe pirmos dvi dienos lyg ir viskas tvarkoj, o vakar ir siandien palikau mazge bliaunancia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kobriukė @ 2009 09 04, 13:13)
Sveikutes
Nuo rugsejo 1d. pradejau savo mazyle vesti i maziausiuju grupe pirmos dvi dienos lyg ir viskas tvarkoj, o vakar ir siandien palikau mazge bliaunancia  verysad.gif

Niu va kaip liudna,na tikekimes pripras maziuke ir viskas bus gerai smile.gif
Mes eisim nuo spalio men.ziuresim kaip mums seksis g.gif
O kaip aukletojos tos grupes?ar daug vaikuciu?
Atsakyti