QUOTE(Malėja @ 2009 08 18, 13:01)
Buvau nukulniavusi, bet direktorė atostogauja, su kitais žmonėmis nemačiau prasmės apie šią situaciją ir diskutuoti Bus juokingai apmaudu, jeigu būsiu taip sureagavusi į kokius nors iškreiptus pliotkus
tai ne pliotkai, sakau ka maciau ir parasiau cia, nes norejau suzinoti ar ir kitos mamos susidure su tuo...gal cia tik as taip jautriai reaguoju???
QUOTE((Lelija) @ 2009 08 19, 12:20)
tai ne pliotkai, sakau ka maciau ir parasiau cia, nes norejau suzinoti ar ir kitos mamos susidure su tuo...gal cia tik as taip jautriai reaguoju???
Taip, tikrai ne pletai. O kodėl neinu pas direktorę? Ogi, man nė karto neteko to tipo matyti darželio teritorijoj, jis šlaistosi aplink darželį, stadione, aplink devynaukštį šalia darželio. Tad kuo čia galėtų padėti direktorė? Ar jis įdarbintas daržely, tikrai nežinau...
Gal zinot iki kada direktore atostogauja
Labutis,
As ir uzrasius mergaite nuo spalio 1d.bet sake dar ateit pasiklausti,nes tipo nera vietu.Idomu kaip cia bus.
Na o del to tipo tai tikrai baisu,man neteko jo matyt.mazai einam link tos puses.
As ir uzrasius mergaite nuo spalio 1d.bet sake dar ateit pasiklausti,nes tipo nera vietu.Idomu kaip cia bus.
Na o del to tipo tai tikrai baisu,man neteko jo matyt.mazai einam link tos puses.
sveikutes nu pakraupau nuo tokiu pasakojimu kuriuos matet, nes mano mazyles jau keliauja i darzeli trecius metus, bet nesu maciusi tokio vyro ar kazko panasaus elgiantis tai gal koks salia gyvenantis vyriskis, kuris vaikscioja darzelio teritorijoje nes tikrai baisu, kad vaiku nenuskriaustu
nuo Rugsejo keliausim mes vel i darzeli tai reiks atidiziau paziuret aplinka
nuo Rugsejo keliausim mes vel i darzeli tai reiks atidiziau paziuret aplinka
QUOTE(Malėja @ 2009 08 29, 20:31)
Toks vyras ten ir nedirba Tad belieka tik priminti tėvams, jog jeigu darželio teritorijoje pamatote įtartinus asmenis visada reikia pranešti policijai.
Na, bet jau visai čia pat rugsėjo pirmoji Tai bus pirmoji mūsų dukružės diena šiame darželyje, tikiuosi kuo geriausiu įspūdžių
Na, bet jau visai čia pat rugsėjo pirmoji Tai bus pirmoji mūsų dukružės diena šiame darželyje, tikiuosi kuo geriausiu įspūdžių
po tokios sventes kokia siandien suorganizavo darzelio aukletojos tikrai turi but iispudziai neblogi tikiuos karsono neissigando vaikai , nes maniskem patiko, kad ciulpinukus dave o ir pati rengini stebejau man jis tikrai super
Labutis
Ar yra mamyciu kurios pradejo vesti vaikucius i naujai susikuruse grupe,patys maziausi?
Idomu isgirsti nuomones kaip vaikuciai jaucias?kaip aukletojos?
Ar yra mamyciu kurios pradejo vesti vaikucius i naujai susikuruse grupe,patys maziausi?
QUOTE(zuza* @ 2009 09 01, 13:54)
Labutis
Sveikutes
Nuo rugsejo 1d. pradejau savo mazyle vesti i maziausiuju grupe pirmos dvi dienos lyg ir viskas tvarkoj, o vakar ir siandien palikau mazge bliaunancia
QUOTE(kobriukė @ 2009 09 04, 13:13)
Sveikutes
Nuo rugsejo 1d. pradejau savo mazyle vesti i maziausiuju grupe pirmos dvi dienos lyg ir viskas tvarkoj, o vakar ir siandien palikau mazge bliaunancia
Niu va kaip liudna,na tikekimes pripras maziuke ir viskas bus gerai
Mes eisim nuo spalio men.ziuresim kaip mums seksis
O kaip aukletojos tos grupes?ar daug vaikuciu?