Įkraunama...
Įkraunama...

A.Šančiai: l/d "Čiauškutis"

[quote=ingutte,2008 11 03, 16:09]
[po truputeli baldeliai atkeliauja- jau kedutes ir kai kurie staliukai grupes pasieke smile.gif
Taip taip jau baldeliai musu grupeje yra,bet renkame pinigelius likusiems daiktams:indams,patalynei unsure.gif ......
Atsakyti
Sveiki. Mes siemet i grupe taip pat pirkom vaikuciams patalynes uzvalkalus,nes kai aukletojos parode su kokiais nuskalptais ir isdilusiais vaikai miega doh.gif , be to dar teko ir baldelius pirkti....nes mergaites neturejo zaidimu kampelio..... As nieko pries, juk ne del saves,del savo vaiko...Bet,kai pagalvoju,juk tuo turetume ne patys teveliai,o darzelio direktore rupintis. g.gif
Atsakyti
istikruju po biski grazeja grupes jau ir direktore pinigeliu pradejo skirt- gavom ranksliuoscius ir kilima i grupe:)
o ir vaikams superine svente padare, jeigu jau teveliai aikciojo is nuostabos:) po truputeli atgaunam pozicijas tarp darzeliu, jei jau vietu ner 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(ingutte @ 2008 12 18, 23:49)
istikruju po biski grazeja grupes jau ir direktore pinigeliu pradejo skirt- gavom ranksliuoscius ir kilima i grupe:)
o ir vaikams superine svente padare, jeigu jau teveliai aikciojo is nuostabos:) po truputeli atgaunam pozicijas tarp darzeliu, jei jau vietu ner :4u:

man tai sis darzelis yra ziaurus, gyvenu uz tvoros ir matau kaip vaikai yra vedami i lauka, koks buna oras ir ka aukletojos veikia. tikrai savo vaiko uz jokius pinigus nevesciau is vis aukstuose sanciuose tik vienas geras darzelis yra Zilvitis Hipodromo gatvej :)
Atsakyti
o ka tu jau ten tokio ziauraus matai??? As savo mergina ten vedziau ir greiciausiai ir vaikina ten vesiu.. o aukletojos tikrai neblogos...
Atsakyti
QUOTE(sagnesa @ 2008 12 30, 09:37)
o ka tu jau ten tokio ziauraus matai??? As savo mergina ten vedziau ir greiciausiai ir vaikina ten vesiu.. o aukletojos tikrai neblogos...

pirmiausiai tai aplinka ziauri,vaikams nei laukia nei grupese nera ka veikti, o kai vaikai laksto vieni laukia o jos sustoje buriais kalba tai iki nelaimes vienas zingsnis mano nuomone nekokia apie si darza as turiu su kuo llyginti
Atsakyti
grupese tikrai vaikai turi ka veikti- ypac jei aukletojos suinteresuotos dirbti su jais tai tikrai nemazai nuveikia 4u.gif
blush2.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutte @ 2009 01 10, 17:30)
grupese tikrai vaikai turi ka veikti- ypac jei aukletojos suinteresuotos dirbti su jais tai tikrai nemazai nuveikia 4u.gif
blush2.gif  blush2.gif  ax.gif

Pritariu tikrai sitai mamytei. Mano dukryte nuo 1.9m ejo i lopseli Ciauskutis-nuostabios aukletojos-esu josm be galo dekinga (aukletojos Kristina ir Larisa), mergyte labai jas mylejo ir savarankiska pasidare. O del ligu, nerasite tokio auksinio darzelio, kuriame nesirgtu-ne nuo darzelio priklauso(nebent salta jame, o ciasukutyje labai silta) priklauso nuo grupes kolektyvo.

Dabar mergyte perejo i darzelio grupe. Aukletoja LABAI girezta-bet tuo pasireiskia jos reiklaumas ir matosi rezultatai pazvelgus i darbelius-kuriu nuolat pilna ekspoziicija rubineleje-nuolat keiciama-tiesiog smagu ziureti. Pati dukryte labai mielai namuose dainuoja daineles, eilerastukus deklamuoja-aukeltoja puikiai dirba.

Ankstesnius komentarus skaiciau apie vedima i lauka-pati ne karta atejusi atsiimti anksciau ir maciau kad tikrai vaikai ir aprengti ir su jais zaidziama-ne karta ir pro sali eidama maciau. As is viso mamytems, kuriu vaikuciai nelanke sio darzelio, patarciau be reikalo nessmeizti.

Is viso visam darzelyje nuostabios aukletojos ir naujoji direktore, buhaltere ir logopede-miela bendrauti-visada patars, pasikalbeti imanoma.

Mano dukrytei jau greitai bus 4m, o lankome nuo 1,9m ir jokiu iniciadentu nemaloniu nera buve. Zinot, bragiosios, dar yra ir labai reikliu mamyciu, kurios nebezino kaip aukletojas sokdinti. Pacios giminaite dirba aukletoja kitame mieste-tai tokiu dalykeliu papasakoja, kad net uz galvos baisu griebtis darosi. Niekada negali garantuoti savo mazu pypyliuku, kad jis teisybe papasakos apie veikla darzelyje-fantazija pas vaikiukus neribota, o mamytes tai daznai 100proc uz vaikucius griebiasi smile.gif))

Linkiu sekmes visoms atrasti sava darzeli, o nuo saves tikrai rekomenduoju Ciauskuti. Ir nesamone, vaikams nereikia dideles prabangos, naujausiu madingu baldu irtt -svarbiausia kad jie gerai justusi ir matytusi vaiko ugdomieji gebejimai.
Atsakyti
Laba vakareli 4u.gif Niekaip neprisiskambinu i ta darzeli.gal kas zinote kokiu reikia dokumentu vaikuti prirasant?
Atsakyti
reikia zinau kad gimimo liudijimo:) ir pareiskimo kuri raso pas direktore

telefoniukai, bandyk sitais
348039; 348196
Atsakyti
QUOTE(ingutte @ 2009 01 27, 09:15)
reikia zinau kad gimimo liudijimo:) ir pareiskimo kuri raso pas direktore
telefoniukai, bandyk sitais
348039; 348196

Dekui 4u.gif
Atsakyti
Na mano dukryte irgi jau baigia siemet paruosiamaja klase,del aplinkos tai pritariu,kad ji ne kokia,bet ir direktore buvo doh.gif o nauja atejusi is karto visko padaryti negali,juk reikia ir darzeli remontuoti ir vaikams baldelius,nu zodziu viskam pinigu tikrai nepakanka.O aukletojos dauguma geros ir rupinasi vaikuciais nors pora yra su kuriomis esu susidurus, joms tik rupi pries tevelius pasirodyt,o vaikus kaip kalejime auklejo,nors buvo tevu,kurie patenkinti buvo,o patenkinti todel,kad vienas ar kitas vaikas buvo ju numyletiniai,taigi galima daryti isvadas savas smile.gif biggrin.gif
Atsakyti