Įkraunama...
Įkraunama...

A.Šančiai: l/d "Čiauškutis"

QUOTE(neutrali @ 2008 02 14, 12:39)
P.S. manau, bendrai visai ystaigai nuperkamu priemoniu visiskai pakanka. be to, as, budama mama, nemanau kad yra per sunku nupirkti savo vaikui priemoniu, juk ir mokykloje reikes pirkti, po to universitete ir t.t.

Kalba eina ne apie tai ar sunku ar nea.. Kalba apie tai kad ta direktore pievas daro.. Ateme pinigus skirtus ugdymui (kuriuos mokame mes tevai) ir liepe patiems pirkti tuos niekuciuos.. Ir kas nuo to pasikeite, pagerejo darzelyje???? Man visiskai vienodoj kks kolidoriui linuleumas.. Man daug svarbiau kad mano vaikutis miegotu ant nauju ciuziniu ar naujoje patalynele.. Bet juk direktorei tas nerupi, jai rupi darzelio IVAIZDIS.. Na zodzu jos politika man daugiau nei juokinga..
Atsakyti
o patalyne mes jau siuvom pernai patys teveliai:)
siemet dar sudejom linoleuma i grupe biggrin.gif tai vyresniosios grupe tikrai aptvarkyta- laukiam direktores zadetu baldeliu i grupe lotuliukas.gif

maziukam ir siuvam patalyne- tik maniske taip ir nepasinaudos ilgai nes mus kels i kita grupe:(
Atsakyti
unsure.gif Gal kas zinote ar nuo rugsejo 1-osios pas Virginija grupeje yra laisvu vietu?
Atsakyti
QUOTE(dosir @ 2008 09 02, 14:31)
unsure.gif  Gal kas zinote ar nuo rugsejo 1-osios pas Virginija grupeje yra laisvu vietu?
Tai galit nueit ir tiesiogiai Virginijos pasiklaust.. Tik dar bus kita kliutis patekt pas ta aukletoja - direktore... Bet sekmes 4u.gif

Beje apie Virginija tik pacius graziausius zodziu galiu pasakyt... Super ir kaip zmogus ir kaip aukletoja.. thumbup.gif
Atsakyti
gal kas lanke grupe pas aukletoja giedre? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutte @ 2008 09 12, 19:27)
gal kas lanke grupe pas aukletoja giedre? 4u.gif

Laba

Mes lankem, esam patenkinti tongue.gif . Pradžioje buvo problemų, bet vėliau viskas pasitaisė. Puiki auklėtoja, labi rūpinasi vaikų savarankiškumu, ugdymu. Didelis AČIŪ auklėtojai thumbup.gif
Atsakyti
Na,jei kam dar idomu,tai maniske lanko si darzeli,tai pernai buvo papuolusi i grupe,kurios aukletoja siaubinga,bent jau mano nuomone,nors mano mergyte labai paklusni,nes matyt bijojo jos,tai verke kelis menesius,po to aisku kai as buvau ir ja skundziau visiems kam netingejau,truputi apsitryne prie musu,nors man iki siol veidmaine,tokia lape vaidina,nieko gero ir tiek.ten buvo Drugeliu grupe.Aciu dievui dabar mes visiskai patenkintos, einam i paruosiamaja grupe pas Stela,apie kuria kol kas nieko negaliu pasakyti ir pas Vale,kuri buvo musu akletoja vienus metus ankasiau.
Darzelis tai tikrai remiamas tik teveliu jei ne jie tikrai vaikuciai su 20 metu senumo patalyne ir indais gyventu,siemet uz teveliu 2% laikia visos grupes nauju stalu ir keduciu,bet laukiam jau nuo pernai:)
Atsakyti
jau su tais baldeliais anekdotas gaunas- jauciu dar greit nebus blush2.gif
o tevams jo biski teks gerokai patusstint pinigines- indai jau blogi, vel naujoj grupej patalynes pirkt, priemones pirkt, o uz ugdymo piniginelius nieko grupems neduoda g.gif
Atsakyti
[po truputeli baldeliai atkeliauja- jau kedutes ir kai kurie staliukai grupes pasieke smile.gif

smile.gif
Atsakyti
labas vakaras.
Siandien skambinausi i si darzeli ir direktore pasake kad net ateinanciam rudeniui vietu nera g.gif
Atsakyti
Lankom darzeli jau antri metai, siemet perejom i didesniu grupe, atsiliepimus dar anksti rasyti, taciau apie lopselio aukletojas (Daiva, Stase) galiu daug geru zodziu parasyti. Asmeniskai mazai bendravau, bet nuo pirmos dienos iki pat paskutines mano vaikas pas jas mielai likdavo, o tai daug pasako apie vaiko ir aukletoju santykius. Vaikiskam grupavime "geras ir blogas", aukletojos visada budavo priskiriamos prie geru. Istisus metus. Einame jau i kita grupe, bet maniskis ir dabar vakare pasigiria ir pasidziaugia jei darzelio kieme sutinka viena kuria is ankstesniuju aukletoju. Su ligomis problemu neturejom, vaikas grizdavo sotus, laimingas, dar pakeliui namo ir naujai ismokta eilerastuka padeklamuodavo... smile.gif Aukletojos visada mielai papasakodavo apie vaiku elgesi ir nuotykius net to neklausus. Patalpos galbut prabanga ir nepasizimi, bet jaukumas neispasakytas. Na ka as galiu pridurti, tiesiog didelis aciu aukletojoms... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kobriukė @ 2008 11 04, 20:22)
labas vakaras.
Siandien skambinausi i si darzeli ir direktore pasake kad net ateinanciam rudeniui vietu nera g.gif

Kauno savivaldybe skelbia, kad yra laisvu vietu ciauskutyje 3-5 metu vaikams
http://www.kaunas.lt...imokyklinis.doc
Atsakyti