Įkraunama...
Įkraunama...

A.Šančiai: l/d "Čiauškutis"

laba laba mano mazoji lanko cypliuku grupe smile.gif oi tikrai fantastiskos aukletojos ir seimininkute 4u.gif mums jau reiks palikt greitu metu sia grupe- tai nezinau kaip cia bus:)
nes nuo rugsejo bande kelt pas didesnius vaikus tai maniski neliko- pamate savo aukletoja:) susirinko daiktus ir verkdama isejo su ja atgal:)
Papildyta:
tikrai su maziukais jos uzsiema ir piesia ir sventese dalyvauja:)
Papildyta:
o didzioji eina i Peledziuku grupe- ir aukletaja esu patenkinta. papildomai dar leidziu i sokius.
atejus nauja direktore daro tvarka- jau pusej darzelio ideti langai ir tvarkosi viduj, bet mazai remia grupes:( nes beveik nieko neskiria grupej.
Atsakyti
atejus nauja direktore daro tvarka- jau pusej darzelio ideti langai ir tvarkosi viduj, bet mazai remia grupes:( nes beveik nieko neskiria grupej.

direktore ar sena butu ar nauja atejo langu puse vis vien butu pakeisti, nes darzelis sulauke eiles finansavimui, tai nera naujosios direktores nuopelnas. schmoll.gif O del grupiu, tai ji ne tik kad grupiu neremia ji dar ir tuos pinigelius, kurie skiriami vaiku ugdymo reikmems naudoja savo nuoziura, bet ne ugdymo reikmems doh.gif .
Atsakyti
aukletoja Virginija tikrai nieko.Bet viena problemele ji labai mazai buna su vaikais lauke.(matau darzeli pro langus). Rudeni iseidavo 15min. O ziema tai isvisgal tris kartus tik buvo.
Sitam darzely aplamai niekas i lauka vaiku neveda... :tuscios aiksteles!
Susipazinti gal ir galima su aukletojom, tik beda, kad gali ir nepakliuti i ta grupe i kuria nori, nors vaiku grupese nera daug..
Atsakyti
QUOTE(mkubu @ 2008 01 15, 14:50)
aukletoja Virginija tikrai nieko.Bet viena problemele ji labai mazai buna su vaikais lauke.(matau darzeli pro langus). Rudeni iseidavo 15min. O ziema tai isvisgal tris kartus tik buvo.
Sitam darzely aplamai niekas i lauka vaiku neveda... :tuscios aiksteles!
Susipazinti gal ir galima su aukletojom, tik beda, kad gali ir nepakliuti i ta grupe i kuria nori, nors vaiku grupese nera daug..

panasu kad nesamone pasakei wink.gif mano vaikas eina pas ja ir tikrai vaikai beveik kiekviena diena eina i lauka ir tikrai ne po 15 min. as ir pati matau pro langus kada ir kiek jie buna lauke.. Nereik dezinformacijos smile.gif
O del tos naujos direktores... as is vis be zodziu apie ja, destruktore ir daugiau nieko doh.gif
Atsakyti
Ar yra kokios eilės šiame darželyje, prieš kiek laiko reikėtų parašyti prašymą g.gif
Atsakyti
Kiek zinau jokiu eiliu nera smile.gif na ten per savaite manau gausi vieta, tik vat del aukletojos ir grupes pasirinkimo beda.. ir viskas del tos naujos direktores ir jos naujos tvarkos. Ji ten dabar kazkokia nauja sistema idiegineja, tai nelabai gali pakliuti kur nori..
Atsakyti
QUOTE(sagnesa @ 2008 01 28, 09:13)
Kiek zinau jokiu eiliu nera smile.gif na ten per savaite manau gausi vieta, tik vat del aukletojos ir grupes pasirinkimo beda.. ir viskas del tos naujos direktores ir jos naujos tvarkos. Ji ten dabar kazkokia nauja sistema idiegineja, tai nelabai gali pakliuti kur nori..

Ačiū 4u.gif Nu labai įdomu, kokia čia nauja naujos direktorės tvarka mastau.gif tai ar tik nebus taip, kad į norimą grupę nepapuoli, bet jei "paremi" darželį, tai jau tada visai kita kalba g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitta @ 2008 01 29, 10:41)
ar tik nebus taip, kad į norimą grupę nepapuoli, bet jei "paremi" darželį, tai jau tada visai kita kalba  g.gif

A nei kiek nenustebciau.. nu nzn, bet kiek pasiklausau as apie ja, tai man plaukai piestu stojasi..
Atsakyti
zinoma jei paremsi darzeli tai pakliusi kur nori:)
nes kitaip tai ji savo metodais vadovaujas- as norejau kad mano drauges vaikas eitu i mano mergaites grupe tai ji nekele tipo taip negerai , liepe laukt rugsejo,nes formuosis nauja grupe bet ir taip neperkele:(((((((( reikia laukt kito rugsejo:)

o darzelio pinigelius naudoja savo nupziura- kiek zinau pirks baldus i darzeli, nes i grupe linoleuma turejom pirkti mes teveliai, ji tam neskyre pinigu:(( vaikams ir visas priemones turim pirkti mes, nes darzelis tam skyria labai mazai pinigu.
nori prikelt is numirusiu tongue.gif ziuriu siemet organizuoja ir daugiau svenciu thumbup.gif

Atsakyti
gal kas lanko ciauskucio grupe- noreciau suzinot apie aukletojas? mano mazaja kelia nuo kovo men i ta grupe- zinau kad viena aukletoja loreta?
Atsakyti
Paskaiciau MKUBU pasisakyma ir pakraupau doh.gif . Mieloji jeigu nezinai tai geriau visai nerasyk ir neklaidink merginu.
Maniske taip pat eina pas sia aukletoja ir vaikuciai i lauka vedami kiekviena diena.
Atsakyti
QUOTE(ingutte @ 2007 12 04, 17:10)
laba laba mano mazoji lanko cypliuku grupe smile.gif  oi tikrai fantastiskos aukletojos ir seimininkute 4u.gif  mums jau reiks palikt greitu metu sia grupe- tai nezinau kaip cia bus:)
nes nuo rugsejo bande kelt pas didesnius vaikus tai maniski neliko- pamate savo aukletoja:) susirinko daiktus ir verkdama isejo su ja atgal:)
Papildyta:
tikrai su maziukais jos uzsiema ir piesia ir sventese dalyvauja:)
Papildyta:
o didzioji eina i Peledziuku grupe- ir aukletaja esu patenkinta. papildomai dar leidziu i sokius.
atejus nauja direktore daro tvarka- jau pusej darzelio ideti langai  ir tvarkosi viduj, bet mazai remia grupes:( nes beveik nieko neskiria grupej.

o man tai atrodo siek tiek keisti tie aukletoju verkslenimai, kad direktore neskiria lesu y grupes. o kas garantuoja, kad uz tuos pinigus yra perkamos tik priemones vaiku ugdymo procesui organizuoti, o ne kokie nors mieli niekuciai paciu aukletoju nusiperkami sau.. (pavyzdziui, kokia nors prabangi skraiste ar ymantrus papuosalas ir pan.) jei is manes atimtu tokia galimybe, tai as, budama aukletoja, taip pat raudociau, kokia negera direktore.. na, nebutu graudu tai butu juokinga doh.gif

P.S. manau, bendrai visai ystaigai nuperkamu priemoniu visiskai pakanka. be to, as, budama mama, nemanau kad yra per sunku nupirkti savo vaikui priemoniu, juk ir mokykloje reikes pirkti, po to universitete ir t.t.
Atsakyti