Įkraunama...
Įkraunama...

A.Šančiai: l/d "Čiauškutis"

QUOTE(Jurga.P @ 2007 09 24, 13:13)
Sveikos, uzrasiau savo maziu i lopselinuku grupe ''Cypliukai'' .
Gal kas lankot? Kokie atsiliepimai? Grupes aukletojos lyg Larisa ir Kristina.

Lauksiu bet kokiu atsiliepimu!
Aciu smile.gif

Mano draugė veda savo mergytę į šią grupę. Tai sako, kad labai patenkinta, jokių nusiskundimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga.P @ 2007 09 24, 13:13)
Sveikos, uzrasiau savo maziu i lopselinuku grupe ''Cypliukai'' .
Gal kas lankot? Kokie atsiliepimai? Grupes aukletojos lyg Larisa ir Kristina.

Lauksiu bet kokiu atsiliepimu!
Aciu smile.gif

mes lankem sitą grupę 4u.gif , mums patiko 4u.gif
Papildyta:
norejau pasidometi, po kiek, kam ir kai dažnai renkami pinigeliai jūsų grupėse šiame darželyje 4u.gif
Atsakyti
labutis,
gal isduotumete sio darzelio darbo laika(nuo keliu iki keliu val vaikus laiko?) ..
aciu
Atsakyti
nuo 7-19 val.
Atsakyti
QUOTE(Spinduliuke26 @ 2007 09 19, 17:23)
girdėjau kad ten yra 2 auklėtojos, Diana ir dar viena. Aš irgi užrašiau ten sūnėną, tai nuo spalio 1 jau eis, o savo mažąją leisiu nuo kitų metų. Kaimyno vaikai eina į smalsučių grupę, tai sakę labai patenkinti, ir auklėtojos labai geros, vaikai pas ją nei karto nesirgę... Nu žodžiu liuks...

na visdelto mus prieme...atsirado mums laisva vietele... smile.gif
Atsakyti
Mes irgi lankom "Cypliukų" grupe nuo rugsėjo smile.gif . Kol kas esam labai patenkintos, auklėtojos nuostabios ir bendraujančios thumbup.gif . Tiesa, dar daug patirties neturime...
Atsakyti
Norėjau pasiteirauti, ar šiam darželyje vis dar dirba auklėtojos Loreta, Stela ir Giedrė?? g.gif
Atsakyti
na,nezinau.tika prisijungiau.as cia nauja ir nezinau ar mano nuomone ka nors reiks.bet kai prisijungiau,pakraupau nuo k0omentaru,bet galvojau surizikuosiu,ir dabar esu labai patenkinta.mano vaikas einu su dideliu noru i darzeli,kiekviena diena pilnas ispudziu,ir tobuleja.beje jis eina i vyresniu grupe.jam beveik 4m.bet tikrai nei aukletojom,nei darzelio salygom nesiskundziu.jeigu vaikui gerai,man tuo labiau gerai.
Atsakyti
QUOTE(108 @ 2007 11 15, 00:48)
na,nezinau.tika prisijungiau.as cia nauja ir nezinau ar mano nuomone ka nors reiks.bet kai prisijungiau,pakraupau nuo k0omentaru,bet galvojau surizikuosiu,ir dabar esu labai patenkinta.mano vaikas einu su dideliu noru i darzeli,kiekviena diena pilnas ispudziu,ir tobuleja.beje jis eina i vyresniu grupe.jam beveik 4m.bet tikrai nei aukletojom,nei darzelio salygom nesiskundziu.jeigu vaikui gerai,man tuo labiau gerai.

Kai nesate pabande kazko kito, tai atrodo gerai. Mano irgi viena mergyte lanke si darzeli ir atrode viskas na ne super bet labai gerai. Kai kita dukryte isleidau i kita darzeli (taipogi valdiska) ir palyginau abudu, tai viskas skiriasi kaip diena ir naktis, ir aisku Ciauskucio nenaudai. O siaip kiekvieno teise rinktis. Linkiu is visos sirdies, kad su nauja direktore daug kas pasikeistu.
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2007 11 12, 13:28)
Norėjau pasiteirauti, ar šiam darželyje vis dar dirba auklėtojos Loreta, Stela ir Giedrė??  g.gif

Stela tai tikrai dirba, o del kitu nezinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamutas @ 2007 11 20, 16:30)
Kai nesate pabande kazko kito, tai atrodo gerai. Mano irgi viena mergyte lanke si darzeli ir atrode viskas na ne super bet labai gerai. Kai kita dukryte isleidau i kita darzeli (taipogi valdiska) ir palyginau abudu, tai viskas skiriasi kaip diena ir naktis, ir aisku Ciauskucio nenaudai. O siaip kiekvieno teise rinktis. Linkiu is visos sirdies, kad su nauja direktore daug kas pasikeistu.

Papildyta:
SUPRANTU,KA TURI GALVOJ.AS KAIP PAKALBU SU BROLIENE,MAN ATRODO,KAD JOS DUKRA,DARZELI,TURI DAUG DAUGIAU PRAMOGU,IR LAVINIMO PAMOKELIU,BET MAN ATRODO CIA PRIKLAUSO,NE NUO DARZELIO,O NUO AUKLETOJOS.NET PACIAM PRASCIAUSIAM DARZELY,GALI BUT PATI GERIAUSIA AUKLETOJA.
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2007 11 12, 14:28)
Norėjau pasiteirauti, ar šiam darželyje vis dar dirba auklėtojos Loreta, Stela ir Giedrė??  g.gif

Dirba visos trys
Atsakyti