ŠeštadienisPusryčiai: ryžių košė (su trupučiu sviesto), kotletas, juoda arbata;
Priešpiečiai: obuolys;
Pietūs: sriuba, pyragėlis su dešrele, žalia arbata, bandelė su cinamonu, žalia arbata;
Pavakariai: obuolys, didelė kriaušė;
Vakarienė: 50 g k.r. jūros ešerio , 200 g mišrainės (virti burokėliai, konservuoti žirneliai, grietinė), žalia arbata;
Naktipiečiai: Activia jogurtas.
SekmadienisPusryčiai: bandelė su dešrele, didelis šviežias pomidoras, žalia arbata;
Priešpiečiai: apelsinas, obuolys;
Pietūs: grikių košė (su trupučiu sviesto), kotletas, konservuotos pjaustytos daržovės (pomidoras, agurkas, paprika), bandelė su cinamonu, žalia arbata;
Pavakariai: didelė kriaušė, obuolys, 2 saldainiai;
Vakarienė: 50 g k.r. jūros ešerio, 200 g mišrainės (virti burokėliai, konservuoti žirneliai, grietinė), žalia arbata.
Pirmadienis:
Pusryčiai: kotletas su makaronais, 200 g mišrainės (virti burokėliai, konservuoti žirneliai, grietinė), juoda arbata;
Priešpiečiai: obuolys;
Priešpiečiai II: kokteiliukas, 2 saldainiai;
Pietūs: didelė lėkštė burokėlių sriubos, 50 g virtos kiaulienos išpjovos, 100 g mišrainės (virti burokėliai, konservuoti žirneliai, grietinė), 1 riekė "Turtingos" sumuštinių duonos su avižiniais dribsniais ir saulėgrąžomis (30 g 81 kcal), žalia arbata;
Pavakariai: apelsinas
Vakarienė: 2 Danonki varškytės indeliai, "Magija" glaistytas varškės sūrelis, žalia arbata.
Naktipiečiai: vaisinė arbata, 4 plikyti sausainiukai.
Ką manot apie šias dienas?