O man pirslys su juosta atrodo tikroji vestuviu pulko valdzia. Dar pirsliu neturejom o juosta jau buvau nupirkusi. Mano nuomone tai netgi pagarbos siam sveciui israiska. O pirkau ja Kauno Merkurijaus parduotuveje ir kainavo tik 30 Lt., bet vaizdelis tikrai neblogas.
QUOTE(Rutuka @ 2005 03 02, 12:37)
O sakykit mergičkos ta piršlio juostą perka jaunoji ar kas kitas? nes jei jaunoji tai ir man reikia rupintis kur ja paraut... ishvis uhh kad gavus koky sarashely kuo jaunoji turi pasirupinti, kuo pulkas ir kuo pirshliai... nes kai vakar shiaip ne taip ishmaldavom y pirhslius mano dede, paaishkejo, kad ir jie tokiu dalyku kolkas nelabai zhino! O per vestuves visos smulkmenos gi turi buti tinkamai suderintos... Gal kas turit tokiu sarasheliu?
Ko reikia jaunosioms, tai aš nepagalbininkas, o va ko reikia piršliams siūlyčiau pasidomėti skyrelyje "Vestuvių scenarijus" ten yra daug patarimų.
QUOTE(GoŠa @ 2007 03 19, 00:20)
Ko reikia jaunosioms, tai aš nepagalbininkas, o va ko reikia piršliams siūlyčiau pasidomėti skyrelyje "Vestuvių scenarijus" ten yra daug patarimų.
Jeigu jau zmogus darosi vestuves, tai ir rupintis turi viskuo pats. Kokia gi cia svente, jeigu kvieti zmones i baliu ir dar visokiu rupesciu ar finansiniu islaidu uzkrauni. Savo pirsliams pasakiau, kad jie pas mus - garbes sveciai, o ne finansiniai remejai ar pan. Pati viska organizuoju, rupinuosi puosimais, zaidimais ir t.t. Man del to labai smagu ir nei kiek nesudetinga, nezinau is kur tu ideju galvoje, gal kad savo svente organizuoju Ir net negalvoju, kad kazkas is pulko mums turi nupirkti mums foto, sumoketi uz baznycia, skaityti fantastinius linkejimus is knygu. Sveciai kvieciami pasidziaugti musu svente
QUOTE(ruta_zalia @ 2007 03 19, 08:54)
Jeigu jau zmogus darosi vestuves, tai ir rupintis turi viskuo pats. Kokia gi cia svente, jeigu kvieti zmones i baliu ir dar visokiu rupesciu ar finansiniu islaidu uzkrauni. Savo pirsliams pasakiau, kad jie pas mus - garbes sveciai, o ne finansiniai remejai ar pan. Pati viska organizuoju, rupinuosi puosimais, zaidimais ir t.t. Man del to labai smagu ir nei kiek nesudetinga, nezinau is kur tu ideju galvoje, gal kad savo svente organizuoju Ir net negalvoju, kad kazkas is pulko mums turi nupirkti mums foto, sumoketi uz baznycia, skaityti fantastinius linkejimus is knygu. Sveciai kvieciami pasidziaugti musu svente
Viskas labai gražu iš tavo pusės, tik vieną smulkmenėlę pamiršai, kad tą , laimingiausia dieną pati neturėsi laiko. Todėl ,būtent dėl šios priežasties ir kviečiami piršliai. O padavus piršliu scenarijų, jeigu ne jis pats ruošė, vargu ar kas gero pavyks. Nesakau, kad padėti negalima, tačiau tai būtų geriausia suderinti su piršliais, kokios pagalbos jiems reikia.
QUOTE(GoŠa @ 2007 03 19, 12:14)
Viskas labai gražu iš tavo pusės, tik vieną smulkmenėlę pamiršai, kad tą , laimingiausia dieną pati neturėsi laiko. Todėl ,būtent dėl šios priežasties ir kviečiami piršliai. O padavus piršliu scenarijų, jeigu ne jis pats ruošė, vargu ar kas gero pavyks. Nesakau, kad padėti negalima, tačiau tai būtų geriausia suderinti su piršliais, kokios pagalbos jiems reikia.
O kam tas scenarijus? Juk cia ne spektaklis. Na cia aisku mano nuomone.
QUOTE(ruta_zalia @ 2007 03 19, 11:17)
O kam tas scenarijus? Juk cia ne spektaklis. Na cia aisku mano nuomone.
Mano manymu, bet kokiu atveju dieną reikia planuotis, kad visur suspėti. Neplanavus gali gautis haosas ir šventinė nuotaika kaip mat pradinks. Ar jūs to norite. Manau kad ne, todėl siūlau, ben minimalų planelį pasidaryti, kada, ką ir kur veiksite. Iš patirties žinau, kad netgi su planu būna sunko, o be jo net neišsivaizduoju.
QUOTE(GoŠa @ 2007 03 19, 13:12)
Mano manymu, bet kokiu atveju dieną reikia planuotis, kad visur suspėti. Neplanavus gali gautis haosas ir šventinė nuotaika kaip mat pradinks. Ar jūs to norite. Manau kad ne, todėl siūlau, ben minimalų planelį pasidaryti, kada, ką ir kur veiksite. Iš patirties žinau, kad netgi su planu būna sunko, o be jo net neišsivaizduoju.
Nu nezinau, mano galva ir taip viskas aisku: ta valanda atvyksta jaunikis, ta valanda turime buti baznycioje, zinome kiek ten laiko uztrunkame, kiek galime laiko skirti vaisems su sveciais, kiek laiko buti gamtoje ir kada sugryzti i sale. Kur gi cia ta problema Juk tam ir galvele ant peciu yra, kad galvoti Kadangi save gerai pazystam, zinom ko norim, manau viskas bus taip kaip sumane esam.
QUOTE(joguste @ 2007 05 06, 19:50)
sveikos panelytes, gal kas galit pasakyt kur ta pirslio juosta Klaipedoj rast buciau labai dekinga
Nesu Klaipediete todel tiksliai nepasakysiu kur tu juostu yra, bet pabandyk paieskoti kokiam valdiskam nuo senu laiku esanciam knygyne. Paprastai juose buna pirkt tokiu dalyku. Ten buna visokiu keramikos dirbiniu bei ivairiu juostu. Sekmes beieskant.
QUOTE(joguste @ 2007 05 06, 19:50)
sveikos panelytes, gal kas galit pasakyt kur ta pirslio juosta Klaipedoj rast buciau labai dekinga
o tu duok skelbima kad ir cia, SM, kad ieskai pirslio juostos klaipedoj. as butent taip ir suradau savaja pirslio juosta. pasiulymu keliu sulaukiau, issirinkau geriausia varianta, nuvziavau pasiimti ir viskas