Įkraunama...
Įkraunama...

Piršlio juosta

QUOTE(GRAIKIJA @ 2005 04 25, 20:24)
gal kam reikia piršlii ir svočiai molinio bokalo su piršliui skirtu užrašu su medaliu, ir piršlienės sausaininės?
aš spec. užsakiau iš molinukų firmos, tačiau man nieko nebeatrašė, ir galvojau pamiršo, todėl nupirkom paprastesnius. nesinori žmonių pavedinėti, tai gal kuriai reik. davė tel kontaktini, ir sakė ryt ar kada paskambint, turėtų būt po 8 lt, o parduotuvėse panašūs po 15. galiu jų telefoną parašyt.

buk gerute parasyk tel nr, o iš kur tie žmonės?
Atsakyti
jie ryt atveža tai ką rašiau į vilnių.

Sveiki, mes jau padareme bokala pirsliui ir sausainine pirslienei. Ryt anksti atvesime i Gariunus. Pateikiu tel. numeriuka asmens, kuris tures Jusu uzsakyma:
868670324 Virginijus.
Atsakyti
QUOTE(GRAIKIJA @ 2005 04 25, 21:03)
jie ryt atveža tai ką rašiau į vilnių.

Sveiki, mes jau padareme bokala pirsliui ir sausainine pirslienei. Ryt anksti atvesime i Gariunus. Pateikiu tel. numeriuka asmens, kuris tures Jusu uzsakyma:
868670324 Virginijus.

ačiū
Atsakyti
mes tai darem vardine juosta pas abai malonia moteriske..Jos telefonas 867484191 Brone. Zydu 2-9 Vilnius.. Jei vardine juosta tai kainuoja 60lt o jei paprasta 50lt... na bet ten pas ja visokiu visokiausiu smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
O as tai is vis tokio dalyko kaip juostos pirsliui nenoriu. Nu man tai kazkaip jau taip labai senoviskai atrodo tokie dalykai.
Atsakyti
as galvoju kokia orginalia, gal net neausta juosta savo pirsliui, jei toki turesiu...
Atsakyti
Kur butu galima rasti pirkti juosta pirsliui Vilniuje?
Papildyta:
Atsakyti
[quote=majuke:),2006 08 08, 14:48]
Papildyta:

Galiu patarti is savo praktikos smile.gif)) pigiausia kiek matem pirslio juosta yra Vokieciu g.2, mes pirkom pries gera savaite, sumokejom 38Lt, nes kitur kiek klausem po 50-55Lt., tik Pilies g. ant laiptu pas bobute galima nusideret iki 45Lt kai ju turi, sekmes
Atsakyti
aciu
Atsakyti
[quote=majuke:),2006 08 09, 15:48]
aciu
ir tarp kitko is visu Vilniuje matytu juostu pacia graziausia nusipirkom.
Atsakyti
Alternatyva juostai - pirslio lazda (sakota, papuosta skambaliukais, austa juosta (siaura))
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2005 09 21, 14:35)
O as tai is vis tokio dalyko kaip juostos pirsliui nenoriu. Nu man tai kazkaip jau taip labai senoviskai atrodo tokie dalykai.

Pas mus juostos irgi greičiausiai unsure.gif nebus. liudininkai padės parašiukus po mūsų ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti