vakar maciau pirslio juostu merkurijuje Kaune, kaina kaip niekur 25Lt
As pirslio juosta praeita vasara pirkau sukneliu nuomoj[ten kur ir suknele vestuvine nuomavausi]Vilniuj,kainavo 30Lt.Pasiklauskit savo nuomose,gal irgi parduoda.
Gal kas gali pasakyti, kam iš tikrųjų tas keliaraštis reikalingas? Nes nežinau pirkti jį ar ne, nes net nenumanau kam jis reikalingas.
QUOTE(Astulenka @ 2005 04 11, 00:25)
Gal kas gali pasakyti, kam iš tikrųjų tas keliaraštis reikalingas? Nes nežinau pirkti jį ar ne, nes net nenumanau kam jis reikalingas.
na aš buvau vienose vestuvėse, tai ten jaunoji netekėjusioms merginoms metė puokštę, o jaunikis nuėmė nuo jaunosios keliaraištį ir metė vyrukams. įdomu tai kad nors per vestuves jie nebuvo pora, bet dabar jau jie vedę
QUOTE(Astulenka @ 2005 04 11, 00:25)
Yra atskira tema KELIARAISTIS, ten visko prirasyta apie jį
nžn mes su visom visais papročiais bet neturim piršlio juostos
QUOTE(rutuliak @ 2005 04 25, 19:35)
Kadangi pas mus piršlio irgi nebus, tai nieko nežinau apie juostas...Šiaip mažesniuose miestuose tai mačiau kad knygyne buvo pirkti, arba ten kur tokiais sunevyrais moliniai ir mediniais prekiauja, tai būna visokių lininių cacki pacacky ir tų juostų būna...
o tai kodėl piršlio nebus?
gal kam reikia piršlii ir svočiai molinio bokalo su piršliui skirtu užrašu su medaliu, ir piršlienės sausaininės?
aš spec. užsakiau iš molinukų firmos, tačiau man nieko nebeatrašė, ir galvojau pamiršo, todėl nupirkom paprastesnius. nesinori žmonių pavedinėti, tai gal kuriai reik. davė tel kontaktini, ir sakė ryt ar kada paskambint, turėtų būt po 8 lt, o parduotuvėse panašūs po 15. galiu jų telefoną parašyt.
aš spec. užsakiau iš molinukų firmos, tačiau man nieko nebeatrašė, ir galvojau pamiršo, todėl nupirkom paprastesnius. nesinori žmonių pavedinėti, tai gal kuriai reik. davė tel kontaktini, ir sakė ryt ar kada paskambint, turėtų būt po 8 lt, o parduotuvėse panašūs po 15. galiu jų telefoną parašyt.