Įkraunama...
Įkraunama...

Piršlio juosta

QUOTE(Bugnu_dama @ 2012 01 30, 16:42)
Man taip pat labai įdomu, gal kas žino alternatyvų piršlio juostai?... Pasidalinkite idėjomis:)

pasidalinkite tikrai ,nes ka daryt jei eina ne pirsliu o liudininku ,bet nori islaikyti visas tradicija? kokia tada juosta risti?
Atsakyti
http://www.austosjuo...stele-i-atlapa/
Gal toks dalykas tiktu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, na žinot ėjom mes su draugu į liudininkus, bet visi mus laikė piršliais. Todėl manau jei jau bus Jūsu vestuvės pagal tradicijas tikrai niekas Jūsų liudininkų nelaikys už liudininkus smile.gif)) bus piršliai. Greičiausiai yra bijoma to pačio įvardijimo, kad bus piršlys smile.gif)))
Atsakyti
Manau , kad jaunoji pati turi pasirupinti pirslio juosta.Man kazkaip nesinori apkrauti pirsliu.
Gal kas gali pasakyti kokios mazdaug pirslio juostos orentacines kainos? smile.gif
Atsakyti
Galbut kas turite patarimu kur galima rasti pirslio juosta Siauliuose? Vadinamam "Univermage" ju yra, taciau nelabai jos isvaizdzios ir kaina 50 Lt.
Atsakyti
QUOTE(SSerena @ 2012 07 18, 13:50)
Galbut kas turite patarimu kur galima rasti pirslio juosta Siauliuose? Vadinamam "Univermage" ju yra, taciau nelabai jos isvaizdzios ir kaina 50 Lt.

as inivermage Siauli pirkau, ta mazute i atlapa segama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SSerena @ 2012 07 18, 15:50)

Juostą piršliui galima parsisiųsti internetu - pigiau nemanau ar rasite, mano drauge siuntėsi ir liko labai patenkinta - www.lietuviskosdovanos.lt
Atsakyti