o mum pasiseke musu seimos pazystama audzia juostas tai ir musu pirsliukui nuaus grazia
QUOTE(rimvydele @ 2011 05 23, 23:40)
dar man kilo klausimas del juostos: ar mums priklauso parupinti juosta pirsliui?
Taip, nes juostą piršliui juosia nuotaka (kuri paskui ir lieka piršliui kaip simbolinis prisiminimas-dovana).
Tik ne visi jas apskritai riša. Mūsų 'piršliai' buvo kviesti kaip liudininkai, tai jokių juostų nenaudojom. O ir pats liudininkas tikrai nebūtų norėjęs šito.
QUOTE(rimvydele @ 2011 05 24, 20:03)
o kaip kiti darote, ar perkat tas juostas pirsliams?
Jeigu vestuves bent kazkiek tradicines manau, kad juosta kaip ir privalomas atributas Man net klausimu nekilo apie tai, dar tiksliai nezinau ar pora sutiks buti pirsliai, bet sitas daiktas jau buvo nupirktas Man asmeniskai yra daug graziau kaip ir pulko isiskiria pirsliu pora, o pirslys tikrai solidziau atrodo su juosta. Bet kiekviena daro kaip jam atrodo ar iseina
Kitas variantas - pirslys tikrai pats neperka ir net neturi rupintis juosta, tai jaunosios pareiga, kuri ir pasilieka pirsliui kaip dovana
Pirslio juostas galima uzsisakyti KAUNO URMO BAZEJE, Juosta su pirslio vardu kainuoja 60lt, be vardo berods 50lt.
Kaune bazėse 10 sandėlį pirkau. 40 lt kainavo. ten yra daugybė aksesuarų vestuvėms.
o gal kuri esate mate ar girdeja o gal turite foto - kaip pirslys gali buti kitoks su kitokiais pirslio aksesuarais?
esu girdejus bet nemacius kad yra kazkokios mini austos juosteles prsisegti prie gelyciu atlape taip pat galimas kaklaraiscio idomesnis variantas su uzrasu pirslys.
.....labai butu idomu paziureti kaip atrodo gal kas ka turite parodyti?
esu girdejus bet nemacius kad yra kazkokios mini austos juosteles prsisegti prie gelyciu atlape taip pat galimas kaklaraiscio idomesnis variantas su uzrasu pirslys.
.....labai butu idomu paziureti kaip atrodo gal kas ka turite parodyti?