Įkraunama...
Įkraunama...

Piršlio juosta

Girdejau apie vardines juostas kad galima uzsakyti.Pvz: PIRSLYS JONAS. blush2.gif
Man tai labai faina mintis. mirksiukas.gif
Girdejau kad galima kaune uzsakyti.As pati is vilniaus.
Atsakyti
Siandien pirkau pirslio juosta Gaono gatveje, tautodailes parduotuveleje. Kainavo 45 lt.
Atsakyti
QUOTE(orta22 @ 2009 04 20, 09:42)
Parduodu pirslio juosta- 20 lt 4u.gif

idek foto
Atsakyti
Pas mus vestuvese bus antra diena kariamas pirslys. Tuomet reikia ji apjuosti lininiu ranksluosciu pagal tradicija. Gal zinot kas nors kur toki Kaune gauti? Labai reikia pagalbos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanelele @ 2009 04 23, 16:20)
Pas mus vestuvese bus antra diena kariamas pirslys. Tuomet reikia ji apjuosti lininiu ranksluosciu pagal tradicija. Gal zinot kas nors kur toki Kaune gauti? Labai reikia pagalbos 4u.gif

as ir juosta ir ranksluosty pirkau prie Rotuses, Tautodailes parduotuveje. Pirslio juosta kainavo 45 lt ( bazeje buvo 65lt), o ranksluostis apie 30lt 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz patarima 4u.gif
Atsakyti
Na aš vardinę piršlio juostą užsisakiau iš www.vestuvininkas.lt, šiuo metu juostai akcija, kaina 49,99 lt (jei ne Kaune + 9 lt už siuntimą). Juosta tikrai labai graži thumbup.gif

http://www.vestuvini...sta.html?lang=2
Atsakyti
QUOTE(Gutėja @ 2009 06 10, 15:29)
Na aš vardinę piršlio juostą užsisakiau iš www.vestuvininkas.lt, šiuo metu juostai akcija, kaina 49,99 lt (jei ne Kaune + 9 lt už siuntimą). Juosta tikrai labai graži  thumbup.gif
http://www.vestuvini...sta.html?lang=2

kaip fainai biggrin.gif . Kazin per kiek laiko atsiuncia? Niekur neradau parasyta
Atsakyti
o gal yra tokiu kam nereikalinga juosta po vestuviu ir noretu parduoti? ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,
radau klaipedoi pardutuve kur audzia juostas ivairias, galima ir vardines, kaina 50lt
Atsakyti
sveikos parduodu pirslio juosta su uzrasu "pirsliui melagiui" ir linini ranksluosti su uzrasu pirsliui (cia tipo per korima isgelbeti). juosta ir ranksluostis po 40lt.
Atsakyti
QUOTE(Eglyteira @ 2009 07 23, 12:51)
sveikos parduodu pirslio juosta su uzrasu "pirsliui melagiui" ir linini ranksluosti su uzrasu pirsliui (cia tipo per korima isgelbeti). juosta ir ranksluostis po 40lt.

Dek skelbima i skelbimu skylti,ten daugiau kas uzsuka
Atsakyti