QUOTE(eglieska @ 2008 11 16, 20:57)
o kas turi pirkti ta juosta? jaunieji ar patys pirsliai ja perkasi?
seip tai jaunieji perka
Labas Vilniuje santuoku rumuose yra juostu, anksciau jie net nuomodavo, dabar kiek girdejau jau nebe labai grazios, pirsliui melagiui, pirsliui, auksines vestuves, sidabrines ir be uzraso berots yra
Gal zinote ku kaune ja butu galima issinuomuoti?
QUOTE(dreamere @ 2008 04 05, 18:47)
Kaune senamiestyje einant nuo pozemines perejos yra parduotuvele "Suvenyru ratas", ten yra ir pirslio juostu (40lt) ir visokiu visokiausiu dalykeliu vestuvems-nuo medaliu,scenariju,zidiniu iki...nzn, sveciu knygos...na zodziu lb daug ko ir jauniesiems, ir ypac pirsliams bei tevams. Labai malonus vyras dirba, papasakojo,aprode viska. juostu ten buvo Pirsliui Melagiui, bet sake galima ir vardine uzsisakyt kad nuaustu ir pan. kaina panasi bus.
as taip pat cia praeita vasara uzsakiau vardine pirslio juosta, kainavo 55 lt
QUOTE(kleopatraaa @ 2009 01 13, 19:07)
Gal zinote ku kaune ja butu galima issinuomuoti?
reikia pirslio juosta pirkti ir ji lieka pirsliui
Seip pirsliui juosta turi nupirkti jaunoji ir ja perristi per ceremonija o po vestuviu ji lieka pirsliui kaip atsiminimas,kad pirsliavo vestuvese pas mus,tai labai graziu maciau yra pirkti nuaustu meno parduotuveje
QUOTE(rosena @ 2009 01 14, 12:58)
reikia pirslio juosta pirkti ir ji lieka pirsliui
Aciu, kad pasaket pirma karta dalyvauju vestuvesi o jos dar ir mano pacios tai kai ko nelabai zinau
QUOTE(kleopatraaa @ 2009 01 15, 16:57)
Aciu, kad pasaket pirma karta dalyvauju vestuvesi o jos dar ir mano pacios tai kai ko nelabai zinau
nieko visko pasitaiko as pati kol isiaiskinau pati esu jaunoji busima tai vargstu su kai kuriais dalykais
QUOTE(kleopatraaa @ 2009 01 15, 15:57)
Nera uz ka as,tai esu buvusi labai daug vestuviu, vienas praktiskai organizavusi,o dar pirma pora ne viena karta buve esam,tai viska apsisvietusi jau
QUOTE(sipsenele @ 2009 01 14, 09:15)
as taip pat cia praeita vasara uzsakiau vardine pirslio juosta, kainavo 55 lt
O kur galima butu uzsakyti vardine juosta? Labai idomi mintis
QUOTE(muosee @ 2009 01 21, 20:40)
O kur galima butu uzsakyti vardine juosta? Labai idomi mintis
as uzsakinejau jau minetame "Suvenyru rate" , Kaune