Įkraunama...
Įkraunama...

Piršlio juosta

QUOTE(Edikute @ 2008 02 28, 19:21)
o kokia kainyte??? ir beto is kokio miesto????  mirksiukas.gif

As siaip Kaune gyvenu, bet galime tartis ir del kitu variantu smile.gif
Jei tau reikia skubiai, tada negalesiu, nes turiu prisiemusi darbu,
bet jei ne rasyk man i pasta, galesim susitarti, rasta issirinktum pati
rasa.volkute@gmail.com
O kaina tai 35-65, galima deretis irgi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edikute @ 2008 03 03, 14:12)
na nezinau... pas irgi pirsliai jauni bus, uz 5-6metais vyresni, bet juosta vistiek desim, nes jei tai pirsliai, o ne liudininkai manu reikia deti, nes tokia kaip ir tradicija! g.gif  biggrin.gif

Na jie patys nenori, tai ir nerišim.
Atsakyti
o pas mus tai ju niekas ir neklaus ar nori ar ne! biggrin.gif jei pirslys, tai ir reikia(bent man taip atrodo) thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
galiu pasiulyt juosta su uzrasu" PIRSLIUI MELAGIUI" uz 45litus tikrai labai grazi
tokia tik bordinem raidem uzrasyta

user posted image

Papildyta:

jei ka sudomins rasykit i az 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatacka5: 04 kovo 2008 - 16:22
QUOTE(Edikute @ 2008 03 04, 14:21)
o pas mus tai ju niekas ir neklaus ar nori ar ne! biggrin.gif  jei pirslys, tai ir reikia(bent man taip atrodo) thumbup.gif  mirksiukas.gif

Mes ir neklausem ax.gif ....jei pirslys karta tai pirslys lai tegul issiskiria...nors ir prisiminimas jam sioks toks dar liks... 4u.gif ...pirkom Dailes parduotuvej, tai 35 lt. sumokejau, gana daili ryski bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nervita: 10 kovo 2008 - 11:04
Vakar pirmokm Kaune senamiestyje uz 40 lt smile.gif galvojau bus Kaziuko mugeje, bt nebuvo tongue.gif
Atsakyti
Sveikos, gal žinote, kur Vilniuje galima tokią juostą nusipirkti? Turiu tėčio kažkada dėvėtą, bet gaila, noriu pasilikti, o piršliui kitą nupirkti.
Atsakyti
ko gero kazkuria dienele reikes niulekti iki senamiescio ir nupirkti! biggrin.gif
Atsakyti
mano sesuo su vyrų kai ėjo į piršlius tai turėjo nusipirkę tokią mažą perlenkta juostelę ant kurios buvo išausta piršlys melagis ir ta juostelė segėsi į švarką tai atrodė labai faina ir nereikėjo tos juostos didžiausios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Natėja @ 2008 03 14, 17:25)
mano sesuo su vyrų kai ėjo į piršlius tai turėjo nusipirkę tokią mažą perlenkta juostelę ant kurios buvo išausta piršlys melagis ir ta juostelė segėsi į švarką tai atrodė labai faina ir nereikėjo tos juostos didžiausios  ax.gif

bigsmile.gif nemacius...gal ir nebloga ideja.... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nervita: 14 kovo 2008 - 19:39
QUOTE(Natėja @ 2008 03 14, 17:25)
mano sesuo su vyrų kai ėjo į piršlius tai turėjo nusipirkę tokią mažą perlenkta juostelę ant kurios buvo išausta piršlys melagis ir ta juostelė segėsi į švarką tai atrodė labai faina ir nereikėjo tos juostos didžiausios  ax.gif

o gal galetum pasakyti kur toki gauti??? ir gal dar foto jei turi imesti?? ax.gif
Atsakyti
as jau nupirkau savo pirsliukui juosta!!! labai graziai nuausta! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti