nenusimink, per kaziuka tikrai rasi
O sakykit mergičkos ta piršlio juostą perka jaunoji ar kas kitas? nes jei jaunoji tai ir man reikia rupintis kur ja paraut... ishvis uhh kad gavus koky sarashely kuo jaunoji turi pasirupinti, kuo pulkas ir kuo pirshliai... nes kai vakar shiaip ne taip ishmaldavom y pirhslius mano dede, paaishkejo, kad ir jie tokiu dalyku kolkas nelabai zhino! O per vestuves visos smulkmenos gi turi buti tinkamai suderintos... Gal kas turit tokiu sarasheliu?
pirslio juosta pirsliui uzrisa jaunoji.
QUOTE(Mytera @ 2005 03 02, 11:00)
Vestuves nebe uz kalnu, o pirslio juostos ner Ir nelabai susigaudau, kur ieskoti Vilniuje? Gal kazkur senamiestyje, kokioj tautodailes parduotuvej ar dar kur? Help!
Vilniuje senamiesti gali rasti pirsliui juosta tautodailininku sajungoje, juostos ten yra pigiausios , kai as rudeni ieskojau man ten buvo jos ir graziausios, o jei paprasysi tai ir simboline nuolaida padarys , nepirkit tikrai per kaziuks, kainos bus uzkeltos. O ta tautodailininkiu sajunga gali rasti, na tik gatves pavadinimo nepamenu, rotuses aikste uz amatininku uzeigos tokia siaurute gatve yra ja einant link stikliu viesbucio, tik vel nepamenu ar dar nepriejus ar jau praejus, po desine puse neisvaizdus iejimas pas tas moterytes yra ir juostu ten pasirinkimas pakankamai didelis ... na jei ka supratot is tos mano rasliavos tai gerai , o jei ne sakykit bandysiu kaip nors kitaip parasyti
O kur Kaune pirslio juostos pardavinejamos?
Kaune maciau senamiesty Rotuses a., ten yra dvi parduotuves visokiu molinuku, lininiu rubu, ir gintaru. tai ten pirslio juostu buvo, kaina berods 35Lt
Rutuka, zinai, man irgi butu aktualus toks saraselis
Pirslio juosta jau sau i sarasli uzsirasiau.
Nepamirskit keliaraiscio - Kaune, tai bazese maciau - grazus ir visai nebrangus - 6-12 lt.
Nepamirskit keliaraiscio - Kaune, tai bazese maciau - grazus ir visai nebrangus - 6-12 lt.
QUOTE(Gavuke @ 2005 03 04, 21:27)
Rutuka, zinai, man irgi butu aktualus toks saraselis
maniskis cia:
http://www.bite.lt/p.....-=(1589551226
parsisiunciau is jav.
anksčiau juostų būdavo Merkurijaus pirmam aukšte, ten toks tautodailės skyrelis yra-bent jau prieš metus buvo kai man reikėjo