Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

fotolama, peržiūrėjau per šviesesnį monitorių tavo nuotraukas. man joms visoms atsirado vienas žodis apibendrinti: be galo nuoširdžios.
jaučiasi švelnūs jausmai einantys iš šių nuotraukų. nuoširdumas toks ir yra: ne visai tobulas (WB atžvilgiu), tačiau artimas širdžiai ir jausmams wub.gif
matosi kad nuotaka labai šiltas, geras ir laimingas žmogus. wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Turiu tokią va burlentės foto.. man kažko tai jai trūksta. Gal svetimoms akims geriau matosi..
user posted image

o štai šita man kaip ir be trūkumų. Kaip jums ?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 22 spalio 2007 - 19:56
Gal taip?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 10 22, 15:59)
kaip jums šis "portretukas". tiesinti nesinorėjo... kažkaip man simpatiškai žiūrisi. šuo ne mano, galit drąsiai kritikuot  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Man tik dešinėj lentą biškutį nukirpčiau, o priekį palikčiau, man patinka ir kreivumas, ir kiek yra vietos drinks_cheers.gif Gražu šiaip.
Atsakyti
Turiu tokią va burlentės foto.. man kažko tai jai trūksta. Gal svetimoms akims geriau matosi..

man per ploksciai atrodo. Buciau komponavus kad pagrinde tik burlente maitytusi. Dabar neaisku ar tu nori pavaizduoti sia burlente, ar smeli su jura. Dar...per pilka, spalvu norisi ryskiu.
Zaviai moteriskiai man n ieko netruksta smile.gif
Atsakyti
sveiki gyvi, buvome atostogų Anglijoje, matėme lietuvių emigraciją iš arti biggrin.gif
šitiek kadrų pridariau bet rankos nusvyra kai reikia imtis tvarkyti doh.gif norisi tik tuos idomiuosius... biggrin.gif

man is tų dviejų lapų taip pat antrasis labai uzkabino, žolės raštas smile.gif gal, kad po atostogų labai visur tų angliskų kilimų raštų norisi biggrin.gif

vakar pakliuvo i rankas "tavo vaikas" zurnalas - žiū vienoje iš temų mano daryta nuotrauka per puse puslapio...ale kazkaip spalvos užkontrastintos, mergaitė atrodo kaip purvina...
Atsakyti
ZverisKLP, pirmoji nuotrauka manes nekabina. Jai tikrai kazko truksta.
O antrojoj, tai labai norisi nuimti plunksnele moteriai nuo veido blush2.gif
QUOTE(peppi @ 2007 10 23, 09:52)

vakar pakliuvo i rankas "tavo vaikas" zurnalas - žiū vienoje iš temų mano daryta nuotrauka per puse puslapio...ale kazkaip spalvos užkontrastintos, mergaitė atrodo kaip purvina...

girdejau kad jie megsta patys pakoreguoti atsiustas nuotraukas. Tai man ir nepatinka. O kokia tenfoto? Gal gali cia ikelti parodyti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 10 23, 08:52)

Sveikinimai, labai didelis + tau 4u.gif

Mano ir gi jie nuotraukas spausdina, tik tiek kad kai kurios visai neblogai islaikiusios spalvines gamas, o va viena tai is vis ne tik kad neatitiko spalvos, bet ir nekorektiskai atspausdinta buvo.
Kuri tavo nuotrauka?
Papildyta:
Zveris KLP
antrasisi variantas geresnis. atrodo kompoziciskai turetu sueiti, bet ta erdve (smelis) apacioje viska gadina. Noretusi, kad butu paimt kitu kampu, nes nesiziuri ir tarsi tas spaigalys burlentes visa kadra griauna zemyn. Nelabai ka padarysi geriau, kai yra nufotografuota negerai. Sekmes.
Antroje - tiesiog portretas. Nezinau ten blykste ar kas apsviete veida, bet matosi blizgantis veidas - o tai labai polkstina veida ir deda minusa nuotraukos kokybei. Vien ryskumo nepakanka, kad butu gera nuotrauka, manau ispudi butu geresni padariusi nuotraka, kai tarkim akys butu ryskios, ispudinos, kazka jos sakytu. O dabar gaunasi tiesiog zmogus. Sekmes.
Atsakyti
Sveiki,

Užuolaida, esu dariusi, ir su CS2, viską normaliai sujungė, tik berods reikėjo ten įvedinėti EV reikšmes, bet tikrai man pavyko, dėjau čia savo sūnaus nuotrauką su languotu saulės spinduliukiu smile.gif

Fotolama, patinka tavo visos nuotraukos, ypač pirmoji, labai šiltos 4u.gif Na aš gal ir būčiau vos vos gelsvumą nuėmus, kad akis nekliūtu, bet visumoj patinka smile.gif

ZverisKLP- burlentės foto - na nieko ypatingo, šiaip labiau norėtųsi arba kito kampo arba kad ji plauktų ant vandens smile.gif norisi su tokiu daiktu judesio smile.gif va keliu nuotrauką specialiai tau wink.gif vanduo kiek padeges, bet ši nuotrauka man patinka savo judesiu, ji priklijuota pas mus ant sienos tongue.gif
user posted image

O portretas - žvilgsniui nepalikai vietos, jis atsimuša į kadro kraštą, reikėjo palikti daugiau erdvės kairėje, o ir man nelabai patinka blykstės naudojimas, suprantu, kad jei būtum nenaudojęs blykstės veidas būtų tamsus, bet tada reikia fotografuojant galvoti apie tai kur turėtų stovėti žmogus, kad veidą apšviestų natūrali šviesa.

Rsaulyte, man patinka abi, super nuotraukytės, bet ypatingai antroji, žolės raštas - kaip peppi jau parašė, tarsi kilimas smile.gif labai gražu.

O ir Elinos šalna patinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 23 spalio 2007 - 09:57
QUOTE(Drumbacele @ 2007 10 23, 08:56)
girdejau kad jie megsta patys pakoreguoti atsiustas nuotraukas. Tai man ir nepatinka. O kokia tenfoto? Gal gali cia ikelti parodyti? smile.gif

esu siek tiek susidurusi su ju dabartine fotografe, ka as zinau, gal is tiesu mano monitorius gryba rodo, nesukalibruotas...ale kai kurias nuotraukas jau taip prisodrina...na gal stilius toks...
photobucket'as paluzes paskutiniu metu, kai atsigaus ikelsiu, siaip zurnalo nr. 10, 80psl.

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 10 23, 09:14)
Sveikinimai, labai didelis + tau  4u.gif

Mano ir gi jie nuotraukas spausdina, tik tiek kad kai kurios visai neblogai islaikiusios spalvines gamas, o va viena tai is vis ne tik kad neatitiko spalvos, bet ir nekorektiskai atspausdinta buvo.
Kuri tavo nuotrauka?

nemanau, kad cia didelis ivertinimas...vos pamacius ta nuotrauka zurnale apeme dvejopi jausmai smile.gif buvo fotografuotos krikstynos ir zmones dave zurnalui naudoti nuotrauka is savo asmeninio archyvo tad mano pavarde niekur nefiguruoja..o noretusi smile.gif tik nezinau ar tai privaloma ar jei jau gavai pinigeli uz fotosesija tai vsio...kiek zinau autorius visviena visada nurodomas, parduodi tik teise naudoti kurini...na ne esme...vistiek man ta nuotrauka ten negrazi smile.gif
sekanciame numeryje turetu mano vaikis buti dideliu planu, idomu kaip atsispausdins... ax.gif bus tema apie vaiku vardus...

na stai, galiu ikelti foto
stai sita
user posted image
na taip, meskiukas fokuse...gal nelabai ka ir galima buvo islauzti is tos foto tai uzryskino ruzava spalva... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 23 spalio 2007 - 09:53
QUOTE(Drumbacele @ 2007 10 23, 09:56)
ZverisKLP, pirmoji nuotrauka manes nekabina. Jai tikrai kazko truksta.
O antrojoj, tai labai norisi nuimti plunksnele moteriai nuo veido  blush2.gif

nuimti aisq galima, bet kad cia tokia sktybelaite.. Taip turi buti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 23, 09:46)
nuimti aisq galima, bet kad cia tokia sktybelaite.. Taip turi buti smile.gif

na manau cia jau issisukinejimai biggrin.gif
...o kaip del blykstes? ar taip turi buti? mirksiukas.gif
Atsakyti