Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 10 30, 11:17)

Vienintelė Koliziejaus nuotrauka su normaliu dangum - pirmą dieną lynojo, tai dangus buvo bespalvis ir visose nuotraukose gavosi baltas sad.gif ši vienintėlė padaryta kitą dieną, kažkaip nežinau dėl kadravimo, gal jūs ką patarsit..

melage, tu tongue.gif sakei, kad nuotraukų daugiau neturi. nesu labai jau daug mačius Romos nuotraukų, tai man visos labai gražios thumbup.gif išskyrus gal Forumo detalę. kažkaip ji man keista atrodo. tokia kaip piešta g.gif
šiaip man paskutinė labai patinka, nors ir matyta daug kartų.

dėl išdegusio dangaus aš sugalvojau, kaip galima pabandyt. pati dar nebandžiau, nes ta mintis man tik šian ryte toptelėjo galvon biggrin.gif
pabandyk su marques tool pasižymėt visą dangų, atidaryk heu/saturation ir pabandyk mėlyną kanalą pastumdyt arba master. teoriškai turėtų suveikt g.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 10 30, 11:43)

dėl išdegusio dangaus aš sugalvojau, kaip galima pabandyt. pati dar nebandžiau, nes ta mintis man tik šian ryte toptelėjo galvon  biggrin.gif
pabandyk su marques tool pasižymėt visą dangų, atidaryk heu/saturation ir pabandyk mėlyną kanalą pastumdyt arba master. teoriškai turėtų suveikt  g.gif

pasižymėjau dangų, o kaip jį patamsint? patark prašau. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 30, 11:58)
pasižymėjau dangų, o kaip jį patamsint? patark prašau. verysad.gif

nu dabar dešinėj kur yra action (berods) kortelė, ten apacioj yra toks skrituliukas (pusiau juodas, pusiau baltas), paspausk šitą, tada pasirink hue/saturation, atsidaryk ir ten pastumdyk į šonus master arba blue. ir viskas.

ups, atsiprašau... layers kortelė. neturiu PS darbe, sunku man iš atminties doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 30 spalio 2007 - 11:04
na truputėlį taisiau dangų.Kaip ?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 30, 12:08)
na truputėlį taisiau dangų.Kaip ?

šiek tiek dirbtinis gavosi g.gif ir su pačia nuotrauka kažką darei, taip? kaip ir šviesesnė paliko g.gif

jėzau, ir veidas violetinį atspalvį įgavo doh.gif ką ten pridirbai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 30 spalio 2007 - 11:11
QUOTE(bite maja @ 2007 10 30, 12:10)
šiek tiek dirbtinis gavosi  g.gif ir su pačia nuotrauka kažką darei, taip? kaip ir šviesesnė paliko  g.gif

jėzau, ir veidas violetinį atspalvį įgavo  doh.gif ką ten pridirbai?

nžn,stumdau visokius levelius , taip ir gaunas, čia juk PS. Ux kada jį įvaldysiu... doh.gif
su tuo hue saturation visai nieko gero, nebent juodą padaryt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 30 spalio 2007 - 11:15
Bite, taigi parašiau, kad juokauju tongue.gif dėsiu po truputį, nes taisau po kelias nuotraukas per dieną, kad nepridirbčiau ko negero..
Žinok man nesigavo su tavo tuo receptu, matai, ten vakaras, dangus toks po lietingos dienos su bespalviais debesim, niekaip nesitaiso, nebnt kirpt iš kitos nuotraukos, bet gausis dirbtinai.. tiek to, tegu būna tokia, tikiuosi iš j/b juostos gal bus kas geriau..
Oi, ŽvėrisKLP, kažkoks neoninis dangus gavosi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 10 30, 12:18)
Bite, taigi parašiau, kad juokauju tongue.gif dėsiu po truputį, nes taisau po kelias nuotraukas per dieną, kad nepridirbčiau ko negero..
Žinok man nesigavo su tavo tuo receptu, matai, ten vakaras, dangus toks po lietingos dienos su bespalviais debesim, niekaip nesitaiso, nebnt kirpt iš kitos nuotraukos, bet gausis dirbtinai.. tiek to, tegu būna tokia, tikiuosi iš j/b juostos gal bus kas geriau..
Oi, ŽvėrisKLP, kažkoks neoninis dangus gavosi schmoll.gif

man pačiam viiisai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 30, 09:26)
turiu toki autoportreta .. blush2.gif tik kad jau senokai darytas.... man atrodo nuotaikingas. Kaip jums?

Nors iki žiemos dar visas mėnuo, bet jau noris sniego, o jo Klp kaip visada mažiausiai... Cia Nidoj..

Nuotaikingai biggrin.gif o Nida tai irgi labai grazu - tokios matyt neteko dar 4u.gif

p.s. per mano normalu monitoriu dangus niekur neisdeges, tiesa debeseliu irgi nematau. Portretinej nuotraukoj gal ir noretusi spalvingesnio, o va Nidos tai man pats tas 4u.gif
Atsakyti
turiu va tokia dar Nidą, tik gal per daug visko?
user posted image
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti