Fotolama, o as nesikabinesiu neturiu prie ko. Man patinka viskas Grazios foto.
QUOTE(bite maja @ 2007 10 22, 13:53)
o ten gal suknelė šampano spalvos
gudruole tada noriu matyti sampanine, bent jau portretinese nuotraukose
Wyshnia, ir vel WB karas vyksta Nediskutuosiu, nes itariu, jog monitorius gryba pjauna. Bandau ebay SpiderPro nusipirkti. Ziuresim, ar laimesiu aukciona.
Palikit Fotolama ramybeje. Duosiu as jums peno kritikai Daryta buvo labai greitai, nes vyras reke, kad jam salta, o sunus per tureklus upen lipo. Statyvo neturejau, per tilta vaziavo masinos (tai jis drebejo). O ir 85 mm objektyvas uzsuktas buvo.
Dar paaiskinkit man, ar imanoma is vieno RAW failo padaryti HDR? Bandziau saugoti su ivairiomis EV korekcijomis ir tuos failus jungti, bet PC2 man nesujungia Pupeliuk, pamenu, jog tu kazka panasiai darei, a ne?
QUOTE(fotolama @ 2007 10 22, 11:59)
Pirmoji - labai mielas momentas, bet mano nuomone nelabai geras fotografavimo kampas. Taip ir norisi pasistiebti ir pažiūrėti ką ten mergaitės rašo... Gal būčiau fotografavus kiek iš kairiau..
Trečia man nelabai...
Antra - daug kabliukų.. manau nuotrauka pozuota, todėl kliūna kelios detalės... Būčiau paprašiusi pasitaisyti suknelės petnešėlę. Matosi truputėlis kairiojo auskariuko - arba jo daugiau arba visai ne - vienu ir kitu atveju kitas fotografavimo kampas būtų pagelbėjas. Ta šviesa viršuje nereikalinga mano nuomone - kirpčiau kelis cm... Na ir nors suknele šampano spalvos, vistiek baltą balansą patvarkyti reikėtų..
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 10 22, 15:58)
Duosiu as jums peno kritikai Daryta buvo labai greitai, nes vyras reke, kad jam salta, o sunus per tureklus upen lipo. Statyvo neturejau, per tilta vaziavo masinos (tai jis drebejo). O ir 85 mm objektyvas uzsuktas buvo.
patinka kokybė ir spalvos, bet su kompozicija kažkas ne taip. smagiai žiūrėtųsi panoraminė, bet jei tokia situacija buvo ... oi, mane nervuoja tokie trypinėtojai už nugarų ir raginantys - greičiau, greičiau
aš dariau iš vieno failo su photomatix. iš pradžių pasidariau tris kopijas su skirtingom EV ir tada jungiau.
QUOTE(Sansara @ 2007 10 22, 15:59)
kaip jums šis "portretukas". tiesinti nesinorėjo... kažkam man simpatiškai žiūrisi. šuo ne mano, galit drąsiai kritikuot
sakyčiau gal apkirpt reiktų apačios šiek tiek ir dešinės pusės. dar norisi, kad dešinė akis nebūtų šešėlyje.
QUOTE(Sansara @ 2007 10 22, 15:59)
kaip jums šis "portretukas". tiesinti nesinorėjo... kažkaip man simpatiškai žiūrisi. šuo ne mano, galit drąsiai kritikuot
O man norisi (ne ir zodis ), kad priekyje maziau vietos butu, bet nuotrauka gale siek tiek ilgiau testusi ir butu astrumo perejimas. Na ir akyte seselyje.
QUOTE(fotolama @ 2007 10 22, 12:59)
Dar apsilankiau meninės fotografijos klubą ir truputį apšalau, pamatęs, kad ten jau diskutuojama ne lietuviškai, bet rusiškai... Hmm, pagarbos gimtajai kalbai kaip ir 0...
Taip yra todel, kad kazkas ten turi daugiau kompetencijos paemus uz visus mus ir kad jam suprasti ka mes rasom - turi isversti zmona. Kaip zinia tiksliai isversti neimanoma ka zmogus nori pasakyt. O tada jis pasako zmonai ir ji isvertus vel i Lt raso. Tiesiog rasant rusiskai gaunasi zymiai tiksliau ir aiskiau, ka zmogus tikrai nori pasakyt, o ne 2k pervertus.
Beje, antroje nuotraukoje reikejo siek tiek dantukus pabalint, nes labai jau geltoni.
Bet nuotraukytes
sansara griuna man kompozicija ir suo nuo suoliuko, nors tu ka.
Sveiki.
Pagaliau sugriztu mokytis ir as. Buvo sugedes kompas, tai praradau savo PS2. Tai kol nesusitvarkysiu, dar nuotraukyciu nedesiu.
Labai patiko velnio rato nuotraukos.
Fotolama, perduok linkejimus nuotakai (Linai M.) nuo grupiokes Tiesa, nuotraukos labai zavios.
Pagaliau sugriztu mokytis ir as. Buvo sugedes kompas, tai praradau savo PS2. Tai kol nesusitvarkysiu, dar nuotraukyciu nedesiu.
Labai patiko velnio rato nuotraukos.
QUOTE(fotolama @ 2007 10 22, 13:59)
O mes savaitgalį buvom vestuvėse, pasiėmęs fotiką buvau ir aš
Fotolama, perduok linkejimus nuotakai (Linai M.) nuo grupiokes Tiesa, nuotraukos labai zavios.