Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 30, 09:26)
turiu toki autoportreta .. blush2.gif tik kad jau senokai darytas.... man atrodo nuotaikingas. Kaip jums?

salmas kaip salmas, geresniu maciau biggrin.gif
ale autoportretas turetu buti tavo paties fotkintas mirksiukas.gif
Atsakyti
Nežinau merginos dėl tu išdegimu, puikiai matau dangu..Keista tikrai, nes butent dėdamas fotkes ir atkreipiau dėmesį į dangaus išdegimą, kad negaučiau pastabų....
Papildyta:
QUOTE(peppi @ 2007 10 30, 10:45)
salmas kaip salmas, geresniu maciau biggrin.gif
ale autoportretas turetu buti tavo paties fotkintas mirksiukas.gif

Užtai ir nededu į ND kad neatitinka sąlygų. O prie ko čia šalmas? Aš juk ne šalmo "gerumą" rodau. Komentaras Jūsų visai ne į temą gerbiamoji..
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 30, 10:43)
kadangi ji patiko, tai cia nededu, nes is jos nera ka mokintis tongue.gif ACIU.

O tu mano neprofesionalia nuomone ir neįgudusia akim geriau nepasitikėk blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
ZverisKLP,man tai nuotaikinga tavo foto su salmu bigsmile.gif uzsimaskaves cool.gif
Atsakyti
ZverisKLP - nuotaikinga nuotrauka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 30, 10:40)
Na nezinau del to išdegimo.. Aš ant savo monitoriaus matau net debesis..Keista.
Tik gal kiek ryškumo truksta..nes apkirpta smarkiai.

matau baltą dangų g.gif nors gal čia monitorius unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 10 30, 11:01)
ZverisKLP - nuotaikinga nuotrauka smile.gif

Kaip manai Vokietijoj neprimuštų manęs antifašistai?
Atsakyti
Dejavu, labai liuks šuniaus nuotraukytė, tokia romantiška labai biggrin.gif

ŽvėrisKLP, jau paminėjo, kad autoportretas yra tada, kai mygtuką paspaudi pats, čia šiuo atveju tavo portretas, kurį kažkas kitas padarė wink.gif nuotrauka nuotaikinga smile.gif

Bitelės nuotraukos nespėjau pamatyt sad.gif

Dedu dar kelias nuotraukas:

Vienintelė Koliziejaus nuotrauka su normaliu dangum - pirmą dieną lynojo, tai dangus buvo bespalvis ir visose nuotraukose gavosi baltas sad.gif ši vienintėlė padaryta kitą dieną, kažkaip nežinau dėl kadravimo, gal jūs ką patarsit..

user posted image

Labai gaila šios nuotraukos dėl dangaus, niekaip negalu pataisyti, turiu tris nuotraukas ir visose dangus bespalvis sad.gif ši vieta Romoje man labai patiko, žymiai labiau už Ispanijos aikštę ar Trevi fontanus, kur tiesiog apgulta turistais..
Piazza di Popolo su bažnyčiom dvynėm:

user posted image

Dar Forumų detalė:
Va va tokio dangaus norisi visose nuotraukose, deja ne visad gaunasi..

user posted image

Ir nuotrauka be fantazijos, nes turbūt kiekvienas buvęs Romoje ar vartęs Romos prospektus, kuriuose yra Vatikano muziejų info matė panašią nuotrauką, greta Michelangelo tapytų Siksto koplyčios lubų detalės su dviem rankom, bet pačiai buvo įdomu ją turėti tarp savo darytų nuotraukų, nors kadravimą gal dabar daryčiau kitokį, tiesiog vyras vis skubino, tai paskubom teko fotografuoti ir apie ilgesnį kadravimą net nebuvo kalbos..

user posted image

Pastebėjau betvarkydama nuotraukas, kad dauguma nuotraukų buvo daryta iš apačios, kad pabrėžti tą statinių didybę, dabar net nežinau ar taip pat daryčiau.. ai sunku kažką išlaužti iš šimtą kart matytų vaizdų prospektuose, internete ar panašiai.

Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 30, 09:56)
Užtai ir nededu į ND kad neatitinka sąlygų. O prie ko čia šalmas? Aš juk ne šalmo "gerumą" rodau. Komentaras Jūsų visai ne į temą gerbiamoji..

skaityti tarp eiluciu nemokame... smile.gif
norejau pasakyti, kad man nuotrauka nesukele jokiu jausmu mirksiukas.gif
Papildyta:
Pupeliuk, mane paskutine uzkabino rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 30, 10:08)
Kaip manai Vokietijoj neprimuštų manęs antifašistai?

neprimuštų. nespėtų. nes Tave tiesiog suimtų ein zwei polizei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 10 30, 12:29)
neprimuštų. nespėtų. nes Tave tiesiog suimtų ein zwei polizei biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

pupeliuk, kokia faina 4 nuotrauka. Nuo kur fotografavai?
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 30, 11:35)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

pupeliuk, kokia faina 4 nuotrauka. Nuo kur fotografavai?

Išėjimas iš Vatikano muziejų, fotikas paremtas ant turėklo, nes matosi, kad išlaikymas nemažas..
Atsakyti