Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Stebukle @ 2007 10 30, 08:21)
Aha, imkit is manes pavyzdi, nes as tikrai ikyrejau jau su savo nuotraukom, bet jusu deka, man jau pavyksta daug geriau... ir apsvietima normaliai issideliot jau pavyksta rolleyes.gif

Man ne vienas is cia esanciu nera ikyrejes, ir visad dziaugiuosi atradusi nauju nuotrauku. Bet, apie ikyrejima kazko per daznai paskutiniu metu kalbama g.gif
O Tu saunuole thumbup.gif Paskutine nuotrauka, kuria maciau ND albume(ne ten papuole biggrin.gif ), labai patiko thumbup.gif

Einu miegot... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 30, 08:21)
o siame sk. iek ideta nuotrauku ir komentaru, nieko nepamoke unsure.gif
slaptazodi ansciau i kaire desine dalino, todel... dabar del saugumo to nedaro mirksiukas.gif apsisilsi kojas cia ir gausi 4u.gif

bandau mokytis iš kiekvieno krustelėjimo.
bet.. namų darbai - viena tematika. būtų buvę įdomu palyginti.
bet kad jau nedraugaujat, teks su tuo susitaikyti.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 30, 10:30)
Man ne vienas is cia esanciu nera ikyrejes, ir visad dziaugiuosi atradusi nauju nuotrauku. Bet, apie ikyrejima kazko per daznai paskutiniu metu kalbama g.gif
O Tu saunuole thumbup.gif Paskutine nuotrauka, kuria maciau ND albume(ne ten papuole biggrin.gif ), labai patiko thumbup.gif

Einu miegot... biggrin.gif

visos del ikyrejimo bijo... nes vienos deda savo siaip albuma parodymui, bet nieko nepraso, nei komentaru, nei domisi kas blogai, kas gerai... imeta ir tiek.
O tos, kur nori mokintis, del tokio kitu elgiasio bijo ikyreti 4u.gif
blush2.gif blush2.gif

Labanaktis unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
o jei kaip man gėda. prisižiūrėjau ND gražių, žiūriu kad mano idėjos labai banalios doh.gif o taip šviesa žaist nemoku visiškai... šviesa man tamsus miškas (gerai nuskambėjo lotuliukas.gif )... dar ne vakaras, tai tikiuos pasitaisyt ir kažką originalaus sumąstyt. (va ką reiškia mėnuo be namų darbų, regresuoju) doh.gif
o šios variacijos toookios naudingos. vakar net išsitraukiau PS video pamokų CD (seniai turiu, rusų k) tikėdamasi kokių naujų idėjų doh.gif o ten viskas tiek banalu ir viskas ką žinau, nors žinau tikrai nedaug lotuliukas.gif susinervinau, užtat visą vakarą pagooglinau apie PS. o anksčiau tam laiko nerasdavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 10 30, 07:45)
dar ne vakaras, tai tikiuos pasitaisyt ir kažką originalaus sumąstyt. :

dar 1 sav. tam turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 10 30, 08:58)
dar 1 sav. tam turi smile.gif

Žinau mirksiukas.gif "dar ne vakaras" bendra prasme pavartojau blush2.gif
bėgam laukan su zuikiu saulute pasidžiaugt ir apie ND pamąstyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 30, 09:34)
visos del ikyrejimo bijo... nes vienos deda savo siaip albuma parodymui, bet nieko nepraso, nei komentaru, nei domisi kas blogai, kas gerai... imeta ir tiek.
O tos, kur nori mokintis, del tokio kitu elgiasio bijo ikyreti 4u.gif
blush2.gif  blush2.gif

O kodėl tu kreipi dėmesį, kokiu tikslu deda kiti savo nuotraukas? unsure.gif Svarbu, kad tu nori mokytis, tobulėti, o apie tai ir yra ši tema. Tuo labiau, kad tie patarimai, kuriuos tu gauni vertingi ir kitiems mirksiukas.gifO ta nuotraukytė, kur pateko į ND man labai labai patiko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilika: 30 spalio 2007 - 09:16
turiu toki autoportreta .. blush2.gif tik kad jau senokai darytas.... man atrodo nuotaikingas. Kaip jums?
user posted image
Papildyta:
Nors iki žiemos dar visas mėnuo, bet jau noris sniego, o jo Klp kaip visada mažiausiai... Cia Nidoj..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 30, 10:20)
turiu toki autoportreta .. blush2.gif tik kad jau senokai darytas.... man atrodo nuotaikingas. Kaip jums?

nežiūrint išdegusio dangaus, man super thumbup.gif labai nuotaikinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 30, 10:20)

drinks_cheers.gif tikrai nuotaikingas biggrin.gif nu labai jau emocigas, net nusišypsojau pamačius šį autoportretą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 10 30, 10:27)
nežiūrint išdegusio dangaus, man super  thumbup.gif  labai nuotaikinga  biggrin.gif

Na nezinau del to išdegimo.. Aš ant savo monitoriaus matau net debesis..Keista.
Tik gal kiek ryškumo truksta..nes apkirpta smarkiai.
Papildyta:
Beje tą dieną Nidoj, kai vaikščiojau su tuo šalmu, pakėliau nuotaiką keliasdešimčiai žmonių lotuliukas.gif . Bet teisybės dėlei turiu pasakyt, kad keletui ir sugadinau smarkiai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 30 spalio 2007 - 09:40
QUOTE(Vilika @ 2007 10 30, 11:10)
O kodėl tu kreipi dėmesį, kokiu tikslu deda kiti savo nuotraukas?  unsure.gif

Svarbu, kad tu nori mokytis, tobulėti, o apie tai ir yra ši tema. Tuo labiau, kad tie patarimai, kuriuos tu gauni vertingi ir kitiems  mirksiukas.gif

O ta nuotraukytė, kur pateko į ND man labai labai patiko  wub.gif

kreipiu, nes noriu kazko ismokt, o ne tik i albumus paziuret...

drinks_cheers.gif

kadangi ji patiko, tai cia nededu, nes is jos nera ka mokintis tongue.gif ACIU.

ZverisKLP, fainas autoportretas, bet mane bent jau blasko fonas. Va avarate tai rolleyes.gif wub.gif
a nuotrauka man labai grazi ir svari su laivais. Bet dangus isdeges, arba mano monitorius gryba pjauna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 30 spalio 2007 - 09:44