Gal tos kam pavyko autoportretukus padaryti pasidalintu, kaip pasiseke As pvz. distancinio valdymo pultelio neturiu, tai darau taip- fotografuoju ant "taimerio"... pasodinu ank kedes koki meski, sufokusuoju i ji, paspaudziu ir begu greitai greitai... metu meski i sona, atsisedu ir nufotkina...Alia shhh...gaunas mano abrozdelis nesigauna fokuse tokiu budu fotkinant Prasom pasidalinti
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 29, 21:42)
Gal tos kam pavyko autoportretukus padaryti pasidalintu, kaip pasiseke As pvz. distancinio valdymo pultelio neturiu, tai darau taip- fotografuoju ant "taimerio"... pasodinu ank kedes koki meski, sufokusuoju i ji, paspaudziu ir begu greitai greitai... metu meski i sona, atsisedu ir nufotkina...Alia shhh...gaunas mano abrozdelis nesigauna fokuse tokiu budu fotkinant Prasom pasidalinti
darau lygiai taip pat is 100 - 1 gaunasi
j&b kur rodziau tai netgi i juostele gavosi. gaila tik skanuota labai prastai
QUOTE(Desiree @ 2007 10 29, 22:48)
Jezau jezau...paguodei neturiu laiko as 100 kart ant kedes lakstyti
Toks tiesmukiskas, tiesiai i veidrodi tiks? Nes tokie dar iseina
Tavo j/b kur idejai dabar, man labai patinka
o kaip man prie ND prisijungti kad savo autoportreta imesciau?
vaje kiek priraset o kiek graziu foto pridejot visu nepaminesiu,bet is paskutiniu tai dejavu sunelis patiko
Bitemaja,perziurejau tavo foto variantus,ir pamaciau kad mano nuotrauka du kartus ideta ta kur nezinojai ir yra mano labiausiai patiko Drumbaceles eksperimentas pavyko
Bitemaja,perziurejau tavo foto variantus,ir pamaciau kad mano nuotrauka du kartus ideta ta kur nezinojai ir yra mano labiausiai patiko Drumbaceles eksperimentas pavyko
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 29, 21:53)
Jezau jezau...paguodei neturiu laiko as 100 kart ant kedes lakstyti
sumelavau, 1 is 7 isejo
tinka visokios, ir "pasines"
QUOTE(Desiree @ 2007 10 29, 22:48)
paguodei vienok geras sportas butu
QUOTE(dejavu @ 2007 10 29, 20:03)
Labai Ir formatas toks patinka
QUOTE(dejavu @ 2007 10 29, 21:29)
Ir nebūsiu spėjus įkyrėti.
Jau ne karta minimas tas ikyrejimas...tai ka mes cia veikiam?
Juk skyrelis "Mokomes fotografuoti"....
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 30, 08:49)
Jau ne karta minimas tas ikyrejimas...tai ka mes cia veikiam?
Juk skyrelis "Mokomes fotografuoti"....
Aha, imkit is manes pavyzdi, nes as tikrai ikyrejau jau su savo nuotraukom, bet jusu deka, man jau pavyksta daug geriau... ir apsvietima normaliai issideliot jau pavyksta
QUOTE(sayonara @ 2007 10 30, 09:42)
labas rytas..
o man liūdna.
tikėjausi apžiūrėti namų darbus, pasimokyti, pažiūrėti, kaip kiti žmonės supranta kokią nors užduotį, ko nors paklausinėti..
bet... naujokams į kairę ir į dešinę slaptažodžių nedalinam..
kas nuspręs, kad jau nebe naujokas? arba kad jau įsigijai pasitikėjimą?
o man liūdna.
tikėjausi apžiūrėti namų darbus, pasimokyti, pažiūrėti, kaip kiti žmonės supranta kokią nors užduotį, ko nors paklausinėti..
bet... naujokams į kairę ir į dešinę slaptažodžių nedalinam..
kas nuspręs, kad jau nebe naujokas? arba kad jau įsigijai pasitikėjimą?
o siame sk. iek ideta nuotrauku ir komentaru, nieko nepamoke
slaptazodi ansciau i kaire desine dalino, todel... dabar del saugumo to nedaro apsisilsi kojas cia ir gausi