Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Gal tos kam pavyko autoportretukus padaryti pasidalintu, kaip pasiseke biggrin.gif As pvz. distancinio valdymo pultelio neturiu, tai darau taip- fotografuoju ant "taimerio"... pasodinu ank kedes koki meski, sufokusuoju i ji, paspaudziu ir begu greitai greitai... metu meski i sona, atsisedu ir nufotkina...Alia shhh...gaunas blink.gif mano abrozdelis nesigauna fokuse tokiu budu fotkinant doh.gif Prasom pasidalinti ax.gif
Atsakyti
va va, man irgi idomu doh.gif
o gal kazkas geranoriskai noretu paskolinti vienai dienai distancini ax.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 29, 21:42)
Gal tos kam pavyko autoportretukus padaryti pasidalintu, kaip pasiseke biggrin.gif  As pvz. distancinio valdymo pultelio neturiu, tai darau taip- fotografuoju ant "taimerio"... pasodinu ank kedes koki meski, sufokusuoju i ji, paspaudziu ir begu greitai greitai... metu meski i sona, atsisedu ir nufotkina...Alia shhh...gaunas blink.gif  mano abrozdelis nesigauna fokuse tokiu budu fotkinant doh.gif  Prasom pasidalinti ax.gif

darau lygiai taip pat smile.gif is 100 - 1 gaunasi smile.gif
j&b kur rodziau tai netgi i juostele gavosi. gaila tik skanuota labai prastai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 29 spalio 2007 - 22:49
QUOTE(Desiree @ 2007 10 29, 22:48)

Jezau jezau...paguodei lotuliukas.gif neturiu laiko as 100 kart ant kedes lakstyti doh.gif
Toks tiesmukiskas, tiesiai i veidrodi tiks? Nes tokie dar iseina biggrin.gif

Tavo j/b kur idejai dabar, man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
o kaip man prie ND prisijungti kad savo autoportreta imesciau? ax.gif
Atsakyti
vaje kiek priraset blink.gif o kiek graziu foto pridejot wub.gif visu nepaminesiu,bet is paskutiniu tai dejavu sunelis patiko thumbup.gif
Bitemaja,perziurejau tavo foto variantus,ir pamaciau kad mano nuotrauka du kartus ideta bigsmile.gif ta kur nezinojai ir yra mano ax.gif labiausiai patiko Drumbaceles drinks_cheers.gif eksperimentas pavyko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 29, 21:53)
Jezau jezau...paguodei lotuliukas.gif  neturiu laiko as 100 kart ant kedes lakstyti doh.gif
Toks tiesmukiskas, tiesiai i veidrodi tiks? Nes tokie dar iseina biggrin.gif

sumelavau, 1 is 7 isejo smile.gif

tinka visokios, ir "pasines" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 10 29, 22:48)

g.gif paguodei unsure.gif vienok geras sportas butu biggrin.gif
Atsakyti
uzsiziebe sviesa tunelio gale smile.gif issiunciau atgal off topic nuotrauka. Man visai patiko smile.gif

labanakt
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 10 29, 20:03)

wub.gif Labai thumbup.gif Ir formatas toks patinka thumbup.gif

QUOTE(dejavu @ 2007 10 29, 21:29)
Ir nebūsiu spėjus įkyrėti.

Jau ne karta minimas tas ikyrejimas...tai ka mes cia veikiam?
Juk skyrelis "Mokomes fotografuoti".... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 30 spalio 2007 - 07:29
labas rytas..

o man liūdna.
tikėjausi apžiūrėti namų darbus, pasimokyti, pažiūrėti, kaip kiti žmonės supranta kokią nors užduotį, ko nors paklausinėti..
bet... naujokams į kairę ir į dešinę slaptažodžių nedalinam.. schmoll.gif

kas nuspręs, kad jau nebe naujokas? arba kad jau įsigijai pasitikėjimą?
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 30, 08:49)

Jau ne karta minimas tas ikyrejimas...tai ka mes cia veikiam?
Juk skyrelis "Mokomes fotografuoti".... unsure.gif

Aha, imkit is manes pavyzdi, nes as tikrai ikyrejau jau su savo nuotraukom, bet jusu deka, man jau pavyksta daug geriau... ir apsvietima normaliai issideliot jau pavyksta rolleyes.gif
QUOTE(sayonara @ 2007 10 30, 09:42)
labas rytas..

o man liūdna.
tikėjausi apžiūrėti namų darbus, pasimokyti, pažiūrėti, kaip kiti žmonės supranta kokią nors užduotį, ko nors paklausinėti..
bet... naujokams į kairę ir į dešinę slaptažodžių nedalinam.. schmoll.gif

kas nuspręs, kad jau nebe naujokas? arba kad jau įsigijai pasitikėjimą?

o siame sk. iek ideta nuotrauku ir komentaru, nieko nepamoke unsure.gif
slaptazodi ansciau i kaire desine dalino, todel... dabar del saugumo to nedaro mirksiukas.gif apsisilsi kojas cia ir gausi 4u.gif
Atsakyti